Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Vitamini i minerali za imunitet

ROK TRAJANJA: AVGUST 2024.Natural Wealth ABC Plus je unapređena visokopotentna multivitaminsko multimineralna formula koja sadrži 12 vitamina, 12 minerala, lutein i likopen. Savetuje se za očuvanje zdravog imuniteta i smanjenje umora, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima ko..
1.727,67 RSD 2.468,10 RSD
Natural Wealth ABC Plus Ultra je ultra snažna multivitaminsko multimineralna formula, obogaćena propolisom i matičnim mlečom. Savetuje se za očuvanje zdravog imuniteta i smanjenje umora, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima koji žele da obezbede optimalan unos neophodnih mi..
3.444,48 RSD
ABC PLUS tabl 30 NATURAL WEALTH Unapređena visokopotentna multivitaminsko multimineralna formula, obogaćena luteinom i likopenom.Za zdrav imunitet i smanjenje umora kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima svima koji žele svakodnevno obezbediti optimalan unos neophodnih mikronutrijenata. ..
1.226,76 RSD
Brend: Terranova
Magnifood kompleks iz čistih organskih samoniklih biljaka,sušenih postupkom liofilizacije, je vrhunska inovacija Terranove koju dodajemo umesto štetnih pomoćnih supstanci i aditiva. Liofilizacija ili sušenje zamrzavanjem je najnaprednija tehnološka metoda koja omogućava da je hrana i u sv..
2.415,61 RSD
Brend: Terranova
Terranova Beta glukani 250mg kompleks je dodatak ishrani koji doprinosi opštoj podršci imunitetu baziran na beta glukanu 1,3/1,6 iz kvasca Saccharomyces cerevisiae i vitaminu C.* Doprinosi odbrani organizma od:- bakterijskih- virusnih- gljivičnih- parazitskih infekcija* Bez aditiva* Bez dodatog šeće..
3.432,72 RSD
Brend: Biofar
Biofar Vitamin C 1000 mg je vitaminski dodatak ishrani koji zahvaljujući velikom sadržaju vitamina C poboljšava funkcionisanje imunog sistema. Delovanje Snažan antioksidans, štiti ćelije od oksidativnog stresa Povećava otpornost organizma Doprinosi normalnom funkcionisanju imunog siste..
420,41 RSD
Brend: Pfizer
Unapređena formula za svakodnevno zdravlje i blagostanje. Nudi kompletan sastav vitamina, važnih minerala i esencijalnih mikroelemenata. U periodu čestih prehlada i virusnih infekcija gripa, Centrumom sebi obezbeđujemo jači imunitet, ali i više energije i zdraviji izgled. Delovanje Nivoi B-vit..
1.116,29 RSD
Brend: Pfizer
Unapređena formula za svakodnevno zdravlje i blagostanje. Nudi kompletan sastav vitamina, važnih minerala i esencijalnih mikroelemenata. U periodu čestih prehlada i virusnih infekcija gripa, Centrumom sebi obezbeđujemo jači imunitet, ali i više energije i zdraviji izgled. Delovanje Nivoi B-vitam..
1.897,42 RSD
Brend: Pfizer
Centrum silver 50+ je dodatak ishrani sa vitaminima i mineralima za osobe starije od 50 godina. Centrum silver 50+ svojim sastavom doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema i metaboličkom oslobađanju energije potrebne za očuvanje vitalnosti. Učestvuje u očuvanju dobrog vida i zdravih kostiju..
1.228,46 RSD
Brend: Pfizer
Centrum silver 50+ je dodatak ishrani sa vitaminima i mineralima za osobe starije od 50 godina. Centrum silver 50+ svojim sastavom doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema i metaboličkom oslobađanju energije potrebne za očuvanje vitalnosti. Učestvuje u očuvanju dobrog vida i zdravih kostiju..
2.265,41 RSD
Brend: Pfizer
Centrum Women je kompleks vitamina i minerala za žene. Centrum Women sadrži vitamine i minerale koji su specijalno odabrani prema nutritivnim potrebama žena i time pruža višestruku korist za njihovo zdravlje. Delovanje Jača imunitet - vitamin C i E, bakar i cink Zdrava kosa, koža, nokti ..
1.355,69 RSD
Brend: Amicus
Ci-Tri-Mag forte je dijetetski suplement koji sadrži magnezijum u obliku citrata koji se u većem stepenu resorbuje iz gastrointestinalnog trakta u poređenju sa drugim solima magnezijuma. Ci-Tri-Mag forte obezbeđuje dodatni unos magnezijuma, vitamina B6 i vitamina D3 tokom perioda intenzivnog fizičko..
619,50 RSD
Brend: Solgar
Cink u heliranom obliku osigurava maksimalnu apsorpciju čime se postiže visoka bioraspoloživost.Kao takav, povoljno utiče na metabolizam makronutrijenata, ugljenih hidrata i na sintezu proteina. Bitan je i u održavanju sjajne i blistave kose, kože i noktiju. Takođe doprinosi normalnoj plodnosti i r..
2.111,24 RSD
Brend: Anafarm
Preparat Cink sadrži mineral cink. Cink je esencijalni oligoelement. Uloga cinka u organizmu je da doprinosi: normalnoj funkciji imunog sistema, održavanju normalnog vida, održavanju normalne kože, kose, noktiju i kostiju, normalnoj kognitivnoj funkciji, normalnoj plodnosti i reprodukciji, zaštiti ć..
362,88 RSD
Cink tabl 100x10mg 5+1gr NATURAL WEALTH Svakodnevna nadoknada cinka.Pogodno za vegetarijance. Način uzimanja Uzimati jednu (1) tabletu dnevno, najbolje uz obrok. Dejstvo Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, održavanju normalne kose, kože i noktiju, normalnoj plodnosti i reprodukcij..
4.365,22 RSD
Brend: Maxmedica
MaxMedica Cink u tabletama donosi Vam 15 mg cinka kao idealnu dozu za svaki dan. Predstavlja podršku imunološkom sistemu, kognitivnim funkcijama, kostima, kosi, koži, noktima, vidu i plodnosti. Delovanje Pomaže jačanje imuniteta i održava kvalitet vida, kože i noktiju. Cink je antioksidan..
527,47 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 83 (6 strana)