Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Vitabiotics

Brend: Vitabiotics
Feroglobin B12 kapsule sadrže 15 mg dvovalentnog gvožđa u formulaciji sa postepenim oslobađanjem. Time se obezbeđuje maksimalna iskoristljivost gvožđa i bolja podnošljivost. Feroglobin ne izaziva mučninu, ne boji stolicu i zube i ne dovodi do zatvora. Delovanje Kompletan preparat utiče na prav..
1.561,03 RSD
Brend: Vitabiotics
Feroglobin B12 sirup predstavlja jedinstvenu formula gvožđa sa vitaminima koja utiče na regulaciju krvne slike, ali i očuvanje zdravlja generalno, povećanje vitalnosti i otpornosti organizma. Ima prijatan ukus narandže, ne izaziva mučninu, ne boji zube i stolicu i odlično se podnosi. Delovanje Fero..
1.240,27 RSD
Brend: Vitabiotics
Jointace je dodatak ishrani namenjen za bolju pokretljivost zglobova i očuvanje zglobne hrskavice. Redovnom primenom Jointace collagena postiže se smanjenje bola i ukočenosti zglobova, povećanje pokretljivosti i brži oporavak nakon povrede. Delovanje Jontace collagen tablete sadrže visoko definisa..
2.494,80 RSD
Brend: Vitabiotics
Neurozan tbl 30 VITABIOTICS Sveobuhvatna formula od 25 bio-elemenata koja deluje na očuvanje funkcije mozga - memoriju i koncentraciju. Delovanje Usporava demenciju Poboljšava kognitivne sposobnosti: pamćenje, mišljenje i koncentraciju Smanjuje osećaj umora Poboljšava raspoložen..
2.426,37 RSD
Brend: Vitabiotics
Osteocare je jedinstvena formulacija koja sadrži kalcijum, vitamin D3, cink i magnezijum. Njegova posebna formulacija obezbeđuje visoku rastvorljivost i visoki procenat iskoristljivosti kalcijuma. Oko 30-e godine života počinje postepeni gubitak koštane mase, koji se naglo ubrzava kod žena nakon men..
1.126,22 RSD
Brend: Vitabiotics
Opis PREGNACARE predstavlja idealnu kombinaciju 19 vitamina i minerala koji su neophodni za pravilan rast i razvoj ploda i vitalnost majke. Tablete sadrže preporučene doze folne kiseline i vitamina B12, koje su neophodne u periodu pre trudnoće i u prvom trimestru, kako bi se obezbedio pravilan razv..
1.397,09 RSD
Brend: Vitabiotics
Dijetetski suplement bogat mikronutrijentima namenjen muškarcima i ženama sa ciljem da poboljša njihovu plodnost i lakše začeće. Delovanje Poboljšava plodnost oba bola Uspostavlja normalan fertilitet i reproduktivnu funkciju Sastav Sadržaj 1 tablete Pregnacare Conception: L-arginin ...........
5.843,53 RSD
Brend: Vitabiotics
Jedinstvena formulacija čak 27 nutritijenata osmišljena za porodilje. Nadoknadite vitamine i minerale, jer misleći na sebe, mislite i na svoju bebu. Delovanje Smanjuje umor i stres Jača imunitet- vitamin C i E, minerali selen i cink Bolji izgled kože- vitamin B3, biotin i kolagen Mineraliz..
2.124,14 RSD
Brend: Vitabiotics
Ultra Vitamin D sadrži vitamin D3 u obliku holekalciferola koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i održavanju zdravlja kostiju i zuba. Neophodan je za funkciju imunog sistema i funkciju mišića. Vitabiotics Ultra linija proizvoda sadrži isključivo najkvalitetnije sirovine pa tako ni Ultra Vit..
1.354,32 RSD
Brend: Vitabiotics
Visionace preperat je najprodavaniji preparat za oči u Velikoj Britaniji i rezultat je dugogodišnjeg naučnog istraživanja. Preparat sadrži kompleksnu vitaminsko-mineralnu formulu kombinovanu sa luteinom, ekstraktom borovnice i citrusnim bioflavonoidima, koja utiče na zaštitu i očuvanje vida. Delo..
1.710,72 RSD
Brend: Vitabiotics
Visionace Plus je namenjen za potrebe ishrane kod osoba sa senilnom degeneracijom makule, u pogodnom 2 u 1 pakovanju. Delovanje Cink, vitamin A i riboflavin doprinose održavanju nomalnog vida Vitamin B6, vitamin B1, vitamin C i niacin doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema Vitami..
2.141,25 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)