Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Suplementi i proizvodi za kontrolu ponašanja za mačke

Brend: Beaphar
Play spray cat sprej sa mačijom travom nije samo pomoćno sredstvo za obuku mačića i mačaka, već i način da se poboljša igra. Mačja metvica se godinama koristi u igračkama i proizvodima za mačke pružajući neodoljiv miris koji pojačava igru i uzbuđuje vašu mačku. Može se koristiti za obuku mačke d..
1.053,65 RSD
Brend: Fortan
FORTAN CATfortan tablete(180 tab.) 90g Raznovrsna, odgovarajuća i uravnotežena ishrana osnova je za optimalan razvoj, zdravlje, dobrobit i performanse vaše mačke do visokih godina. Naročito je domaća mačka daleko odmakla od svoje prirodne ishrane, uglavnom mesa i krvi sveže ulovljenog plena. Samo..
2.094,88 RSD
Brend: Fortan
FORTAN CATfortan tablete(2000 tab.) 1000g Raznovrsna, odgovarajuća i uravnotežena ishrana osnova je za optimalan razvoj, zdravlje, dobrobit i performanse vaše mačke do visokih godina. Naročito je domaća mačka daleko odmakla od svoje prirodne ishrane, uglavnom mesa i krvi sveže ulovljenog plena. S..
13.012,09 RSD
Brend: Fortan
FORTAN CATfortan tablete(600 tab.) 300g Raznovrsna, odgovarajuća i uravnotežena ishrana osnova je za optimalan razvoj, zdravlje, dobrobit i performanse vaše mačke do visokih godina. Naročito je domaća mačka daleko odmakla od svoje prirodne ishrane, uglavnom mesa i krvi sveže ulovljenog plena. Sam..
4.225,63 RSD
Brend: Gimborn
Mačke su veoma osetljive na stresne situacije, poput poseta veterinaru, na  promene u okolnom okruženju. GimCat pasta protiv stresa sadrži sastojke koji se bore protiv stresa i olakšavaju život mačkama. Većina mačaka voli stabilnost. One su obično vrlo osetljive na stresne ili nove situacije ..
521,41 RSD
Brend: Kitty Caps
GN Kitty bele i koralno crvene navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako n..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty M bele i koralno crvene navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty M bele i roze navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako nokti mač..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty M crno-sive i svetloplave navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće ka..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty M zelene i tamnoplave navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako n..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty S bele i roze navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako nokti mač..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty S ružičaste i roze navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako nokt..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty s zelene i tamnoplave navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako n..
1.345,89 RSD
Brend: VetPlanet
Antacid Gel je kombinacija biljaka koja neutraliziraje hlorovodičnu kiselinu u želučanom soku. Koristi se za prevenciju svih patoloških promena u gastrointestinalnomn traktu koje imaju za cilj smanjenje hlorovodonične kiseline i povećanje pH želuca kao i i ublažavanje bolova kod gastritisa, peptičko..
630,00 RSD
Brend: VetPlanet
Aspiveto je potpuno prirodno sredstvo koje ima antipiretičko, analgetičko, antizapaljensko I antiseptično svojstvo. Pomaže kod svih upalnih procesa, tako što smanjuje simptome zapaljenja, edem i crvenilo, umanjuje bol, olakšava pokrete zglobova. Preporučuje se kod akutnih i hroničnih bolnih stanja, ..
766,50 RSD
Brend: VetPlanet
B Complex tablete sadrži šest vitamina grupe B. Namenjene su prevenciji deficita vitamina i potpori organizma u stresnim stanjima. Vitamini ove grupe učestvuju u mnogim reakcijama u organizmu, značajni su  za pravilan rad nervnog sistema, srca i krvnih sudova, imunog sistema, odgovorni za stvar..
892,50 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 40 (3 strana)