Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Menopauza

Brend: Nobel
Alora je dodatak ishrani namenjen otklanjanju problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa probavom ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalno. Delov..
726,41 RSD
Brend: Nobel
Alora Ultra ima veliki udeo ekstrakta biljke Passiflora koja se tradicionalno vekovima koristi za otklanjanje problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa probavom ili povi..
1.129,97 RSD
Brend: Vitalia
Opis Ovo je preparat namenjen ženama koje pate od nelagodnih simptoma koje sa sobom nosi menopauza. Crvena detelina, smatra se bogatim izvorom fitoestrogena. Naime, radi se o supstancama koje imitiraju delovanje polnog hormona estrogena. Estrogen našem organizmu omogućava mnoštvo pozitivnih de..
1.106,10 RSD
Brend: Herbasvet
Femisan B kapi je preparat namenjen ženama koje pate od nelagodnih simptoma koje sa sobom nosi menopauza. Delovanje Ublažava simptome menopauze Sprečava prekomerno znojenje Sprečava talase vrućine Smanjuje nervozu Uklanja nesanicu Dobrinosi očuvaju kostiju- sprečava razvoj ost..
1.140,48 RSD
Brend: Terranova
Kalcijum Magnezijum 2:1 kompleks TERRANOVAKalcijum je važan mineral koji je uključen u brojne biohemijske procese.U kompleksu je sa magnezijumom, u razmeri 2:1.- Povoljno utiče na zdravlje kostiju i zuba- Doprinosi pravilnoj funkciji mišića- Oslobađa energiju za metabolizam- Za normalno zguršavanje ..
1.548,18 RSD
Brend: Pharmanova
Oestrofact E je dijetetski suplement koji se koristi u premenopauzi, menopauzi i postmenopauzi. Ovo je preparat na bazi crvene deteline i vitamina E. Crvena detelina je biljka koja sadrži fitoestrogene. Njihov mehanizam delovanja zasniva se na tome da imitiraju delovanje estrogena u organizmu i tako..
1.780,57 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)