Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Mame i Deca

Brend: 4U Pharma
Babytol D3+K1 je kombinacija vitamina neophodna bebama od rođenja koje su na prirodnoj ishrani (majčino mleko ne sadrži dovoljnu količinu ovih vitamina) ili bebama koje su na mešovitoj ishrani (do dva obroka adaptiranog mleka za bebe dnevno). Delovanje Vitamin D3 u dozi od 400 I.J.  treba primenji..
669,07 RSD
Brend: A-Derma
A-DERMA Exomega Control gel za pranje 2u1 200ml Emolijentni gel za čišćenje 2u1. Za suvu kožu sklonu atopiji. Protiv svraba. Odojčad, deca. Nežno čisti lice, telo i kosu. Hrani i umiruje suvu kožu sklonu atopiji. Može da se koristi za tuširanje ili za kupanje. Ne iritira oči. Bez sapuna. Fiziološk..
1.867,97 RSD
Brend: A-Derma
A-DERMA Exomega Control gel za pranje 2u1 500ml Emolijentni gel za čišćenje 2u1. Za suvu kožu sklonu atopiji. Protiv svraba. Odojčad, deca. Nežno čisti lice, telo i kosu. Hrani i umiruje suvu kožu sklonu atopiji. Može da se koristi za tuširanje ili za kupanje. Ne iritira oči. Bez sapuna. Fiziološk..
2.938,67 RSD
Brend: Abela Pharm
BebiCol® Forte probiotske kapi su namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Sadrže probiotsku kulturu Lactobacillus Rhamnosus LGG koja povoljno deluje na zdravlje i funkciju digestivnog trakta. BebiCol® Forte kapi se preporučuju kod novorođenčadi i beba za sprečavanje kolika i smirivanje gr..
993,56 RSD
Brend: Alkaloid
Ovo su specijalno napravlјene i izbalansirane da obezbede potrebnu količinu folata (400 µg) i vitamina D, zajedno sa ostalim vitaminima, mineralima i omega 3 masnim kiselinama u svim fazama trudnoće, u cilјu zadovolјenja povećanih potreba organizma. Tablete: Vitamin E, Vitamin C, Pantotenska kiseli..
1.718,32 RSD
Brend: Humana
Anti colic 300g HUMANA Humana Anti Colic 300g je specijalna mlečna formula za potrebe ishrane odojčadi sa stomačnim tegobama kao što su nadimanje, kolike (grčevi) i zatvor. Može se koristiti od rođenja. Humana AntiColic se veoma dobro podnosi, zbog svog posebnog sastava, dobrog je ukusa i sadrži s..
1.323,48 RSD
Brend: Hipp
Anti reflux organic 300g HIPP Protiv bljuckanja i povraćanja. Sa prirodnim sredstvom za zgušnjavanje: polisaharid iz semena rogača. Prvo specijalno mleko organskog kvaliteta.Sa LCP (Omega 3&6) Naučno dokazan efekat. Lako svarljivo, gušće konzistencije. "Stomach friendly" probiotik - prirodna. Lacto..
1.740,29 RSD
Brend: Aptamil
Adaptirana mlečna formula za uzrast 0-6M. Jedinstvena mešavina prebiotika scGOS/lcFOS, vitamini A, C, D i gvožđe, polinezasićene masne kiseline dugog lanca koje podržavaju razvoj mozga i doprinose zdravlju imunog sistema.Milupa mleko aptamil 1, 400g limenka Adaptirana mlečna formula za uzrast 0-6M. ..
1.287,94 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil 1 je Milupino visoko adaptirano mleko • Namenjeno za novorodenče i odojče do navršenih 6 meseci • Sastav: masti, ugljeni hidrati, proteini sa dodatkom taurina, holin, inositol, l-karnitin , LCP i nukleotid • Sastav je približan sastavu majčinog mleka • Sadržaj elektrolita, mikroelemanata i v..
2.414,88 RSD
Brend: Aptamil
Adaptirana mlečna formula za uzrast 6-12M. Jedinstvena mešavina prebiotika scGOS/lcFOS, vitamini A, C, D i gvožđe, polinezasićene masne kiseline dugog lanca koje podržavaju razvoj mozga i doprinose zdravlju imunog sistema.Sastav: Laktoza (iz mleka), biljna ulja (palmino ulje, ulje uljane repice, kok..
1.275,55 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil 2, dopunjen odgovarajućom nemlečnom ishranom, obezbeđuje sve uslove za normalan rast i razvoj zdravog odojčeta u drugom polugođu prve godine života. Aptamil 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta ( 6-12 m).  ..
2.402,50 RSD
Brend: Aptamil
Adaptirana mlečna formula za uzrast preko 1. godine. Jedinstvena mešavina prebiotika scGOS/lcFOS, vitamini A, C, D i gvožđe, polinezasićene masne kiseline dugog lanca koje podržavaju razvoj mozga i doprinose zdravlju imunog sistema. Sastav: Biljna ulja (palmino ulje, suncokretovo ulje, ulje uljane ..
1.263,17 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil 3, uz odgovarajuću nemlečnu ishranu, obezbeđuje sve nutrijente neophodne za normalan rast i razvoj deteta u drugoj godini života. Aptamil 3 je namenjen za ishranu deteta (12+) u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko...
2.390,11 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil 4 je specijalno formulisan da bi obezbedio hranljive materije koje se u kravljem mleku ne nalaze u adekvatnoj koncentraciji za ishranu male dece. Odlaganje uvođenja kravljeg mleka je dobra zdravstvena strategija, jer je pravilna ishrana u ranim godinama života od velikog značaja za fizički, ..
2.390,11 RSD
Brend: Aptamil
Izbor početne formule za odojčad preosetljivu na hranu. Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care se koristi kod odojčadi sa alergijom na proteine kravljeg mleka, intolerancijom na hranu i kod odojčadi sa utvrđenim enteropatijama usled poremećaja apsorpcije. Aptamil Allergy Digestive Care je nutritivn..
2.354,01 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil AR 400g - specijalna mlečna formula za novorođenčad i odojčad kod povećanog podrigivanja i povraćanja, kao isključiva hrana u prvih 4-6 meseci.Aptamil AR 400 je jedinstvena formula za umanjenje simptoma regurgitacije koju obično izaziva nezrelost sistema za varenje.Regurgitacija hrane poveza..
1.494,59 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 405 (26 strana)