Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Alergije

Brend: Alkaloid
Opis Allergforte predstavlja jedinstvenu kombinaciju vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanim antiinflamatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom, koji daju sinergističku imunološku podršku kod osoba sa sezonskom preosetljivosti na alergene. Delovanje..
3.092,43 RSD
Brend: Abela Pharm
GD-poly reguliše aktivnost imunog sistema štiteći organizam od mnogih oboljenja, ima najjače dejstvo protiv uzročnika alergija, štiti od gušenja i smanjuje simptome kao što su curenje iz nosa, svrab u grlu, vodenasti sekret iz nosa, crvenilo i svrab oko očiju. Takođe, pomaže kod infekcija i raznih o..
2.858,44 RSD
Brend: Terranova
Kvercetin kopriva kompleks 50 caps TERRANOVA Magnifood kompleks iz čistih organskih samoniklih biljaka,sušenih postupkom liofilizacije, je vrhunska inovacija Terranove koju dodajemo umesto štetnih pomoćnih supstanci i aditiva. Liofilizacija ili sušenje zamrzavanjem je najnaprednija tehnološka ..
3.452,70 RSD
Brend: Revita
Rok trajanja: jun 2024.Revita diet je visoko funkcionalni dodatak ishrani na bazi matičnog mleča, sa smanjenom kalorijskom vrednošću. Posebno je namenjen dijabetičarima i osobama na redukcionim djetama iz estetskih ili zdravstvenih razloga, u svim životnim dobima. Sastav: regulator kiselos..
117,30 RSD 234,60 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)