Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Igračke i oprema za pse

Brend: Arm & Hammer
AH Igračka za čišćenje zuba aligator Arm & Hammer igračka za žvakanje za pse aligator, sa mentom i sodom bikarbonom. Preporučuje se za pse do 15 kg telesne mase. Materijal: guma. Aroma mente. Igračka podstiče Vašeg psa na žvakanje, dok ispupčenja i udubljenja pomažu čišćenju zuba. Nagradite svog ps..
1.136,63 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Igračka za čišćenje zuba gorila Punjeno sodom bikarbonom. Preporučuje se za pse do 15 kg. Podstiče konstruktivno žvakanje! Žljebovi pomažu u čišćenju zuba. Doseže do linije desni. Pomaže u uklanjanju naslaga i kamenca. Nagradite svog psa igračkom koja pruža više! Preusmerimo destruktivno..
1.136,63 RSD
Brend: Beaphar
Savršen za ishranu novorođenih i mladih životinja. Set sadrži bočicu za hranjenje, šest cucli i četkicu za čišćenje. Pogodan je za mačiće, štence, zečeve, ježeve i druge životinje. Može se koristiti i za ishranu obolelih i za oporavak odraslih životinja...
583,20 RSD
Brend: Nylabone
NYLABON Igračka za pse kost žvakalica M, ukus slanine i sira Igračka za pse kost za žvakanje, ukus slanine Kako biste svog psa zainteresovali za novu igračku za žvakanje sa aromom slanine, zagrebite površinu igračke kako bi pas osetio ukus. Održavajte igračke čistim – perite ih toplom vodom, koris..
950,64 RSD
Brend: Nylabone
NYLABONE EC Cucla za štence, ukus slanina Xs •Važno je odabrati tačnu veličinu i tip žvakalica za uzrast vašeg psa, težinu i jačinu žvakanja. Nejestive žvakalice treba da budu dovoljno velike da podstaknu pse da glođu žvakalicu sa strane, a ne od vrha do dna. Ukoliko imate više od jednog psa u svoj..
1.041,42 RSD
Brend: Nylabone
NYLABONE EC Igračka sa dvostrukim dejstvom ukus slanina M Važno je odabrati tačnu veličinu i tip žvakalica za uzrast vašeg psa, težinu i jačinu žvakanja. Nejestive žvakalice treba da budu dovoljno velike da podstaknu pse da glođu žvakalicu sa strane, a ne od vrha do dna. Ukoliko imate više od jedno..
1.740,12 RSD
Brend: Nylabone
NYLABONE EC Igračka sa dvostrukim dejstvom ukus slanina S Važno je odabrati tačnu veličinu i tip žvakalica za uzrast vašeg psa, težinu i jačinu žvakanja. Nejestive žvakalice treba da budu dovoljno velike da podstaknu pse da glođu žvakalicu sa strane, a ne od vrha do dna. Ukoliko imate više od jedno..
1.141,38 RSD
Brend: Nylabone
EC Igračka u obliku kosti ukus govedine S Važno je odabrati tačnu veličinu i tip žvakalica za uzrast vašeg psa, težinu i jačinu žvakanja. Nejestive žvakalice treba da budu dovoljno velike da podstaknu pse da glođu žvakalicu sa strane, a ne od vrha do dna. Ukoliko imate više od jednog psa u svojoj k..
561,00 RSD
Brend: Nylabone
NYLABONE EC Igracka ukus govedine M •Važno je odabrati tačnu veličinu i tip žvakalica za uzrast vašeg psa, težinu i jačinu žvakanja. Nejestive žvakalice treba da budu dovoljno velike da podstaknu pse da glođu žvakalicu sa strane, a ne od vrha do dna. Ukoliko imate više od jednog psa u svojoj kući, ..
996,54 RSD
Brend: Nylabone
NYLABONE EC igračka za štence u obliku ključa-ukus slanina Xs •Važno je odabrati tačnu veličinu i tip žvakalica za uzrast vašeg psa, težinu i jačinu žvakanja. Nejestive žvakalice treba da budu dovoljno velike da podstaknu pse da glođu žvakalicu sa strane, a ne od vrha do dna. Ukoliko imate više od ..
805,80 RSD
Brend: Nylabone
NYLABONE EC Igračka za žvakanje dupla kost, ukus slanina M Važno je odabrati tačnu veličinu i tip žvakalica za uzrast vašeg psa, težinu i jačinu žvakanja. Nejestive žvakalice treba da budu dovoljno velike da podstaknu pse da glođu žvakalicu sa strane, a ne od vrha do dna. Ukoliko imate više od jedn..
1.278,06 RSD
Brend: Nylabone
NYLABONE EC Igračka za žvakanje dupla kost, ukus slanina XL Važno je odabrati tačnu veličinu i tip žvakalica za uzrast vašeg psa, težinu i jačinu žvakanja. Nejestive žvakalice treba da budu dovoljno velike da podstaknu pse da glođu žvakalicu sa strane, a ne od vrha do dna. Ukoliko imate više od jed..
2.159,34 RSD
Brend: Nylabone
EC Igračka za žvakanje sa dvostrukim dejstvom ukus slanina XL Važno je odabrati tačnu veličinu i tip žvakalica za uzrast vašeg psa, težinu i jačinu žvakanja. Nejestive žvakalice treba da budu dovoljno velike da podstaknu pse da glođu žvakalicu sa strane, a ne od vrha do dna. Ukoliko imate više od j..
2.255,22 RSD
Brend: Nylabone
D.EC Igračka za žvakanje ukus govedine S Važno je odabrati tačnu veličinu i tip žvakalica za uzrast vašeg psa, težinu i jačinu žvakanja. Nejestive žvakalice treba da budu dovoljno velike da podstaknu pse da glođu žvakalicu sa strane, a ne od vrha do dna. Ukoliko imate više od jednog psa u svojoj ku..
812,94 RSD
Brend: Nylabone
NYLABONE EC Igračka za žvakanje ukus piletina S Važno je odabrati tačnu veličinu i tip žvakalica za uzrast vašeg psa, težinu i jačinu žvakanja. Nejestive žvakalice treba da budu dovoljno velike da podstaknu pse da glođu žvakalicu sa strane, a ne od vrha do dna. Ukoliko imate više od jednog psa u sv..
631,38 RSD
Brend: Nylabone
EC Igračka za žvakanje ukus piletina XL Važno je odabrati tačnu veličinu i tip žvakalica za uzrast vašeg psa, težinu i jačinu žvakanja. Nejestive žvakalice treba da budu dovoljno velike da podstaknu pse da glođu žvakalicu sa strane, a ne od vrha do dna. Ukoliko imate više od jednog psa u svojoj kuć..
1.595,28 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 59 (4 strana)