Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Dobar san

Brend: Nobel
Alora je dodatak ishrani namenjen otklanjanju problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa probavom ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalno. Delovan..
623,82 RSD
Brend: Nobel
Alora Ultra ima veliki udeo ekstrakta biljke Passiflora koja se tradicionalno vekovima koristi za otklanjanje problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa probavom ili povi..
1.037,29 RSD
Brend: ESI
Erbe della note je dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, magnezijuma i vitamina B6 namenjen svima koji imaju problem sa spavanjem i održavanjem sna tokom noći. Pravilnom upotrebom omogućava normalan san bez osećaja pospanosti nakon budjenja i bez stvaranja navike i zavisnosti. Delovanje Deluje ..
613,87 RSD
Brend: Institut JP
Kapi za umirenje - Tinctura valeriane preporučuje se kod nemira, napetosti, razdražljivosti, zabrinutosti i poremećaja sna usled nervoze. Delovanje Preparat ispoljava sedativno dejstvo usled sinergističkog delovanja etarskog ulja, produkata razgradnje valeprotrijata i valerenske kiseline. Valerens..
239,71 RSD
Brend: Institut JP
Kapi za spavanje - Tinctura insomnia omogućuje lak i miran san, a pri tome ne stvara zavisnost. Delovanje Aktivni sastojci prepaparata deluju umirujuće kod stanja nervne napetosti, osećaja straha i poremećaja sna usled nervoze. Sastav Aktivni sastojci: Tinktura angelike (Tinct. Angelicae) Tink..
235,49 RSD
Brend: ESI
Melatonin se prirodno luči u organizmu uveče i tokom noći, on reguliše uspavljivanje i omogućava čvršći san. Lučenje melatonina se sa godinama smanjuje a nakon 45. godine počinje naglo da opada. Iz tog razloga starije osobe često imaju problem sa nesanicom. Preporučuje se kod hronične i akutne nesan..
677,38 RSD
Brend: ESI
Melatonin Pura sprej 20ml BGB ESI Sprej za sublingvalnu primenu direktno na sluzokožu ispod jezika dovodi do brzog efekta i pomaže uspavljivanje bez obzira na uzrok nesanice. Skraćuje vreme potrebno za uspavljivanje, održava kontiniurani san , olakšava tegobe džet lega kod avionskog putovanja ..
504,00 RSD
Brend: ESI
Melatonin se prirodno proizvodi u organizmu uveče i tokom noći, olakšava uspavljivanje i omogućava čvršći san. Lučenje melatonina se sa godinama smanjuje, a nakon 45. godine počinje naglo da opada. Iz tog razloga starije osobe često imaju problem sa nesanicom. Može se koristiti kod hronične i akutne..
677,38 RSD
Brend: Institut JP
Odoval S je biljni proizvod za održavanje mentalne ravnoteže. Sadrži ekstrakte biljaka valerijane i matičnjaka koji se tradicionalno koriste  zbog svojih umirujućih osobina. Delovanje Ublažava uznemirenost i napetost, olakšava uspavljivanje, uspostavlja prirodni ritam spavanja, omogućava kvaliteta..
367,49 RSD
Brend: Maxmedica
Pro nerv kapsule doprinose ublažavanju tegoba izazvanih stresnim stanjima. Deluju i kao antioksidans jer sadrže flavonoide i pomažu u zaštiti od malignih i kardiovaskularnih oboljenja. Delovanje Biljni ekstrakti matičnjaka, valerijane i gloga sinergistički deluju na opuštanje nervnog sistema i miš..
546,48 RSD
Brend: Terranova
Sinergija za opuštanje ili relaksaciju 50 caps TERRANOVA Napomena: Trudnice i dojilje ne bi trebalo da uzimaju ovaj preparat. Ne preporučuje se osobama na antihipertenzivima i imunosupresivima. Bez aditiva, konzervanasa i veštačkih boja. Ašvaganda je adaptogena biljka koja pokreće mehanizme prilagođ..
2.754,00 RSD
Brend: Suppup
Spavajte zdravo i bez stresa uz proverenu Suppup Sleep formulu koja će oporaviti vaš organizam. Proizvod Suppup SleepFormula italijanskog porekla je na bazi melatonina, valerijane i hmelja. Ova kombinacija sastojaka deluje umirujuće na vaš organizam i uspešno oslobađa od stresa. Preparat je namenjen..
298,16 RSD 496,93 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)