Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Vitamin B

Granule za otapanje u ustima prijatnog ukusa breskve i marakuje. Za direktnu energiju.Za smanjenje umora i iscrpljenosti.Za svakodnevnu dopunu dnevnih potreba za B vitaminima. Način uzimanja: Jedna (1) kesica na dan. Sadržaj kesice primeniti direktno u usta, pustiti da se otopi u ustima i progutati..
810,78 RSD
Brend: Terranova
Delovanje:- Smanjuje umor i iscrpljenost - Doprinosi normalnoj psihičkoj i mentalnoj funkciji - Utiče na delovanje nervnog sistema - Povoljno deluje na imunitet - Protiv stresa Sastav:JEDNA VEGETARIJANSKA KAPSULA SADRŽI:MAGNIFOOD KOMPLEKS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 350mg Stabi..
1.767,10 RSD
Natural Wealth B kompleks vitamini sadrže svih 8 vitamina B grupe čija je svakodnevna zastupljenost u hrani važna jer ih urinom brzo gubimo iz organizma. Zbog međusobno povezanih uloga u organizmu, preporučuje se uzimanje svih B vitamina zajedno. Natural Wealth B kompleks vitamini predstavljaju ide..
1.304,93 RSD
Brend: Galenika
Beviplex B tablete sadrže kombinaciju vitamina B grupe. Zbog međusobno povezanih uloga u organizmu, preporučuje se uzimanje svih B vitamina zajedno. U fazi rasta i razvoja, kao i povećanog umnog rada u školskom uzrastu, a i za bolji imunitet i pripremu organizma za odbranu od virusa i prehlade, d..
335,23 RSD
Brend: Inpharm
Magnezijum 375 Plus B6 sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni međusobno dopunjuju. Delovanje Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema. Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u..
1.176,12 RSD
Brend: Inpharm
Vitamin B12 doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji kao i produkciji eritrocita i funkcionisanju imunog sistema. Delovanje Normalna psihološka funkcija Normalna nervna funkcija Stvaranje eritrocita Stvaranje nukleinskih kiselina (DNK i RNK)..
997,92 RSD
MG direkt 375+B+C kesica 20 NATURAL WEALTH Granule za otapanje u ustima osvežavajućeg ukusa, sa prirodnim aromama pomorandže i limuna.Protiv umora i iscrpljenosti.Za zdravlje mišića i nervnog sistema.Kao svakodnevna dopuna magnezijuma, vitamina C i svih B vitamina. Način uzimanja Jedna (1) ..
585,56 RSD
Brend: Richlife
Kompleks B vitamina.Vitamin B12 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, a zajedno sa folnom kiselinom doprinosi i normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca; nedostatak vitamina B12 dovodi do nastanka perniciozne anemije, neuroloških i psiholoških smetnji (obamrlost, trnjen..
1.053,36 RSD
Brend: Terranova
Pantotenska kiselina 250mg kompleks 50 caps TERRANOVA Vitamin B5 doprinosi pravilnoj funkciji nervnog sistema, metabolizma masti i zdravlju kose. Podstiče mišićnu aktivnost, čuva zdravlje srca i arterija,utiče na energiju i mentalno opuštanje. Terranova sadrži pantetein i pantotensku kiselinu ..
2.671,06 RSD
Brend: Hemofarm
Polivit B plus predstavlja jedinstveni kompleks svih osam vitamina B grupe uključujući i aktivni folat. Vitamini B kompleksa preporučuju se za prevenciju deficita i nadoknadu vitamina B kompleksa, deci i adolescentima u fazi intenzivnog rasta i razvoja, starijim osobama zbog smanjene resorpcije B vi..
375,15 RSD
Brend: Hemofarm
KRATAK ROK (Jun 2023.) Polivit B predstavlja kompleks vitamina B grupe koji  su neophodni za normalno funkcionisanje organizma. U fazi rasta i razvoja, kao i povećanog umnog rada u školskom uzrastu, a i za bolji imunitet i pripremu organizma za odbranu od virusa i prehlade, deci je potreban ..
218,07 RSD
Brend: Solgar
Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rad nervnog sistema, dodatnu terapiju srca i krvnih sudova, kod povišenih nivoa masti, za lep izgled kože i kvalitet sluznice, za opuštanje i dobro raspoloženje. Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima p..
2.834,26 RSD
Vitamin B12 caps 50x1000mcg NATURAL WEALTH Za zdravu krv.Kod povećanih potreba i kod nedostatka vitamina B-12. Način uzimanja Jedna (1) tableta dnevno, najbolje uz obrok. Dejstvo Vitamin B12 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Takođe, doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog ..
1.687,80 RSD
Brend: Terranova
Piridoksin je jedan od B vitamina neophodnih za pravilno funkcionisanje metabolizma amino-kiselina (proteina), šećera i masti. Smanjuje nivo homocisteina, a samim tim i rizik od infarkta miokarda. B6 utiče i na stvaranje krvnih ćelija. Piridoksal-5'-fosfat je jedini biološki aktivan oblik vitamina ..
2.447,11 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)