Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Vitamin B

Brend: Solgar
Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rad nervnog sistema, dodatnu terapiju srca i krvnih sudova, kod povišenih nivoa masti, za lep izgled kože i kvalitet sluznice, za opuštanje i dobro raspoloženje. Delovanje Vitamini B kompleksa imaju značajnu ulogu u svim metaboličkim procesima i u pr..
2.913,02 RSD
Granule za otapanje u ustima prijatnog ukusa breskve i marakuje. Za direktnu energiju.Za smanjenje umora i iscrpljenosti.Za svakodnevnu dopunu dnevnih potreba za B vitaminima. Način uzimanja: Jedna (1) kesica na dan. Sadržaj kesice primeniti direktno u usta, pustiti da se otopi u ustima i progutati..
810,78 RSD
Brend: Terranova
Delovanje:- Smanjuje umor i iscrpljenost - Doprinosi normalnoj psihičkoj i mentalnoj funkciji - Utiče na delovanje nervnog sistema - Povoljno deluje na imunitet - Protiv stresa Sastav:JEDNA VEGETARIJANSKA KAPSULA SADRŽI:MAGNIFOOD KOMPLEKS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 350mg Stabilizovan..
1.731,96 RSD
Natural Wealth B kompleks vitamini sadrže svih 8 vitamina B grupe čija je svakodnevna zastupljenost u hrani važna jer ih urinom brzo gubimo iz organizma. Zbog međusobno povezanih uloga u organizmu, preporučuje se uzimanje svih B vitamina zajedno. Natural Wealth B kompleks vitamini predstavljaju idea..
1.304,93 RSD
Brend: Galenika
Beviplex B tablete sadrže kombinaciju vitamina B grupe. Zbog međusobno povezanih uloga u organizmu, preporučuje se uzimanje svih B vitamina zajedno. U fazi rasta i razvoja, kao i povećanog umnog rada u školskom uzrastu, a i za bolji imunitet i pripremu organizma za odbranu od virusa i prehlade, dec..
276,28 RSD
Brend: Galenika
Beviplex granule namenjene su osobama i deci za pravilan rast i razvoj, osobama sa povećanim potrebama za vitaminima B grupe (osobama koje su na dijetama, sa oslabljenim imunitetom, kod akutnih i hroničnih oboljenja), osobama izloženim težim fizičkim i psihičkim naporima (sportistima, rekreativcima,..
264,26 RSD
Brend: Jamieson
Jamieson Vitamin B12 (metilkobalamin) u spreju, sa prirodnim ukusom maline, je idealan i ukusan način da u jednoj sekundi unesete 500 mcg Vitamina B12. Ovaj praktičan oblik uzimanja pomaže u proizvodnji crvenih krvnih zrnaca, kao i u metabolizmu ugljenih hidrata, masti i proteina što je važno za pro..
2.146,80 RSD
Brend: Inpharm
Magnezijum 375 Plus B6 sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni međusobno dopunjuju. Delovanje Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema. Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u opu..
1.037,42 RSD
Brend: Inpharm
Vitamin B12 doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji kao i produkciji eritrocita i funkcionisanju imunog sistema. Delovanje Normalna psihološka funkcija Normalna nervna funkcija Stvaranje eritrocita Stvaranje nukleinskih kiselina (DNK i RNK) Sasta..
886,50 RSD
MG direkt 375+B+C kesica 20 NATURAL WEALTH Granule za otapanje u ustima osvežavajućeg ukusa, sa prirodnim aromama pomorandže i limuna.Protiv umora i iscrpljenosti.Za zdravlje mišića i nervnog sistema.Kao svakodnevna dopuna magnezijuma, vitamina C i svih B vitamina. Način uzimanja Jedna (1) kesica..
585,56 RSD
Brend: Richlife
Vitamin B12, poznat još i kao „crveni vitamin” i cijanokobalamin, jedno je od najznačajnijih jedinjenja koje se nalazi u namirnicama životinjskog porekla. Zajedno sa folnom kiselinom učestvuje u mnogim procesima u ljudskom organizmu. Osim toga, vitamin B12 povećava apetit kod dece i pomaže njihov ra..
831,60 RSD
Brend: Inpharm
Optimum B Complex Plus obezbeđuje optimalne dnevne količine esencijalnih B vitamina, a posebno vitamina B12. Poznato je da su potrebe za unosom vitamina B12 u pojedinim stanjima organizma povećane i da njegov nedostatak izaziva niz poremećaja. Na prvom mestu su različiti poremećaji nervnog sistema, ..
542,32 RSD
Brend: Terranova
Pantotenska kiselina 250mg kompleks 50 caps TERRANOVA Vitamin B5 doprinosi pravilnoj funkciji nervnog sistema, metabolizma masti i zdravlju kose. Podstiče mišićnu aktivnost, čuva zdravlje srca i arterija,utiče na energiju i mentalno opuštanje. Terranova sadrži pantetein i pantotensku kiselinu u od..
2.619,36 RSD
Brend: Hemofarm
Polivit B plus predstavlja jedinstveni kompleks svih osam vitamina B grupe uključujući i aktivni folat. Vitamini B kompleksa preporučuju se za prevenciju deficita i nadoknadu vitamina B kompleksa, deci i adolescentima u fazi intenzivnog rasta i razvoja, starijim osobama zbog smanjene resorpcije B vi..
375,15 RSD
Brend: Hemofarm
Polivit B predstavlja kompleks vitamina B grupe koji  su neophodni za normalno funkcionisanje organizma. U fazi rasta i razvoja, kao i povećanog umnog rada u školskom uzrastu, a i za bolji imunitet i pripremu organizma za odbranu od virusa i prehlade, deci je potreban povećan unos ovih vitamina. Uk..
218,07 RSD
Brend: Solgar
Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rad nervnog sistema, dodatnu terapiju srca i krvnih sudova, kod povišenih nivoa masti, za lep izgled kože i kvalitet sluznice, za opuštanje i dobro raspoloženje. Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima p..
2.696,80 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)