Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Kaše za bebe

Brend: Nutrino
NUTRINO Bezmlečna kaša sa kakaom 200g Nutrino instant sa kakaom 200g je žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 4 minerala - Ca, Fe, Zn, J koji ne podležu termičkoj obradi. To im omogućava da sačuvaju sva svoja hranjiva svojstva. Nutrino žitna ka..
375,00 RSD
Brend: Nutrino
Nutrino mlečna kaša heljda sa suvom šljivom 200g je žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 4 minerala - Ca, Fe, Zn, J koji ne podležu termičkoj obradi. To im omogućava da sačuvaju sva svoja hranjiva svojstva. Nutrino žitna kaša je bogata gvožđem..
373,98 RSD
Brend: Nutrino
Nutrino mlečna instant kaša pirinač, kukuruz sa bananom 200g je žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 4 minerala - Fe, Zn, J koji ne podležu termičkoj obradi. To im omogućava da sačuvaju sva svoja hranjiva svojstva. Nutrino žitna kaša je bogata..
345,00 RSD
Brend: Nutrino
Nutrino mlečna instant kaša prvi griz sa bananom 200g je žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 4 minerala - Fe, Zn, J koji ne podležu termičkoj obradi. To im omogućava da sačuvaju sva svoja hranjiva svojstva. Nutrino žitna kaša je bogata gvožđe..
345,00 RSD
Brend: Nutrino
Nutrino mlekce tečna kaša ovas i banana 200ml je tečna žitna kaša za miran san koja daje osećaj sitosti detetu. Spremna je za upotrebu i laka za poneti...
97,98 RSD
Brend: Nutrino
Nutrino mlekce tečna kaša ovas i keks 200ml je tečna žitna kaša za miran san koja daje osećaj sitosti detetu. Spremna je za upotrebu i laka za poneti...
97,98 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)