Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Kosti zglobovi i mišići

Brend: Adrien Gagnon
Delovanje: pomaže normalno održavanje kostiju i zuba doprinosi normalnoj mišićnoj funkciji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i normalnom nivou kalcijuma Način upotrebe: Odrasli: 1 tableta dnevno sa vodom, uz obrok, nekoliko sati pre ili posle uzimanja&n..
1.875,46 RSD
Brend: Adrien Gagnon
ADRIEN GAGNON Ca Mg Vit.D Zn tbl A200 Delovanje: Kalcijum, magnezijum i cink ključni su minerali u važnim vitalnim procesima. Kalcijum i vitamin D se najvećim delom (99%) nalazi u koštanom sastavu. Posebno ga je važno dovoljno uneti ishranom u dečijem uzrastu, za vreme rasta. Nedovoljan unos, p..
3.370,75 RSD
Brend: Vitalis
Artriflex je prirodni preparat koji je namenjen održavanju zdravog koštano-zglobnog sistema, jačanju hrskavice, povećanju pokretljivosti i elastičnosti (i smanjenju ukočenosti) svih zglobova, ligamenata i mišića. Delovanje Artriflex u svom sastavu ima glukozamin, hondoritin, MSM i timijana za koje..
1.298,83 RSD
Brend: Solgar
Sinergističko delovanje tri minerala: Kalcijum za koštani sistem i održanje gustine kostiju, magnezijum za pravilnu mineralizaciju kostiju i mišićne kontrakcije, cink za imunitet i antioksidativno delovanje. Delovanje Kalcijum, magnezijum i cink ključni su minerali u važnim vitalnim procesima...
1.809,64 RSD
Calcium 600+Vit D tabl 60 NATURAL WEALTH Natural Wealth® KALCIJUM 600 + VITAMIN D nadoknađuje potrebe za kalcijumom i vitaminom D.Za zdrave kosti i mišiće,za sportiste. Način uzimanja Uzimati jednu (1) tabletu dnevno uz obrok ili prema savetu lekara. Dejstvo Kalcijum i vitamin D doprinose norma..
1.311,55 RSD
KRATAK ROK (Jul 2023.) Dijetetski proizvod koji se preporučuje osobama starijeg životnog doba, ali i sportistima. Kalcijum doprinosi normalnoj funkciji mišića, održavanju normalnih kostiju i zuba kao i normalnom zgrušavanju krvi. Delovanje Za zdravlje kostiju i zuba Doprinosi normalnoj fu..
1.808,35 RSD
Brend: Solgar
Calcium citrat+vitamin D 250mg tbl 60 SOLGAR Kalcijum je važan mineral koji ulazi u sastav koštanog, nervnog i mišićnog tkiva. Citratni oblik kalcijuma osigurava maksimalnu apsorpciju i iskoristljivost. Vitamin D je neophodan za mineralizaciju kostiju i za pravilnu apsorpciju kalcijuma i fosfora. ..
1.959,75 RSD
Brend: Amicus
Ci-Tri-Mag forte je dijetetski suplement koji sadrži magnezijum u obliku citrata koji se u većem stepenu resorbuje iz gastrointestinalnog trakta u poređenju sa drugim solima magnezijuma. Ci-Tri-Mag forte obezbeđuje dodatni unos magnezijuma, vitamina B6 i vitamina D3 tokom perioda intenzivnog fizičko..
619,50 RSD
Brend: Dr Theiss
Vitamin D3 je jedan od neophodnih vitamina za funkcionisanje zdravog organizma. Nedostatak vitamina D najčešće nastaje kao posledica nedovoljnog izlaganja sunčevoj svetlosti i smanjenog unosa putem hrane. Nedostatak vitamina D može dovesti do neodgovarajuće ugradnje kalcijuma u kosti što za posledic..
877,44 RSD
Brend: Dr Theiss
Vitamin D3 je jedan od neophodnih vitamina za funkcionisanje zdravog organizma. Nedostatak vitamina D najčešće nastaje kao posledica nedovoljnog izlaganja sunčevoj svetlosti i smanjenog unosa putem hrane. Nedostatak vitamina D može dovesti do neodgovarajuće ugradnje kalcijuma u kosti što za posledic..
1.071,04 RSD
Brend: Terranova
Bol u zglobovima utiče na pokretljivost i značajno utiče na kvalitet života i često je povezan sa hroničnim upalom. Takve upale su češće kod starijih osoba i sportista, kao rezultat autoimunih reakcija, mada se mogu javiti u svim starosnim grupama. Povezuje se sa načinom života, a zatim sledi ishran..
2.371,29 RSD
Multimineralni proizvod. Nadoknađuje dnevne potrebe za kalcijumom, magnezijumom i cinkom. Delovanje Kalcijum, magnezijum i cink doprinose održavanju normalnih kostiju. Kalcijum i magnezijum doprinose normalnoj funkciji mišića. Kalcijum doprinosi normalnoj neurotransmisiji (prenosu nervnih ..
1.703,69 RSD
Brend: Dacom Pharma
Zaboravite na hronični bol uz Hyalfit gel sa efektom zagrevanja. Delotvoran je kod svih reumatskih oboljenja jer efikasno ublažava bol, zapaljenje i otok (ima jak analgetski, antiinflamatorni i antiedematozni efekat). Terapijske indikacije za Hyalfit gel su:  bol u vratu i ramenima, bol u leđima, lu..
1.326,53 RSD
Brend: Pharmanova
U sastavu Hysere je serapeptidaza koja omogućava hidrolizu proteina i koristi se kod zapaljenskih stanja u organizmu. Koristi se kod različitih povreda (uganuće, iščašenje) i otoka, za koštano-zglobni sistem, mišićni i reproduktivni posle hirurških intervencija u ortopediji i ginekologiji posle koji..
1.382,83 RSD
Brend: Aleksandar MN
Ovaj hondroprotektor u vidu tableta se koristi kod: osteoartritisa, degenerativnih bolesti zglobova (koksartroza, gonartroza), artritisa, reumatoidnog artritisa, različitih povreda zglobova, kao prevencija preloma kostiju, osteopenije, osteoporoze, bolova i grčeva mišića, sportskih povreda. Koji ..
3.941,45 RSD
Brend: Vitabiotics
Jointace je dodatak ishrani namenjen za bolju pokretljivost zglobova i očuvanje zglobne hrskavice. Redovnom primenom Jointace collagena postiže se smanjenje bola i ukočenosti zglobova, povećanje pokretljivosti i brži oporavak nakon povrede. Delovanje Jontace collagen tablete sadrže visoko definisa..
2.494,80 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 35 (3 strana)