Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Kosti zglobovi i mišići

Brend: Adrien Gagnon
ADRIEN GAGNON Ca EXTRA+Vit.D caps 120X650mg Delovanje: pomaže normalno održavanje kostiju i zuba doprinosi normalnoj mišićnoj funkciji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i normalnom nivou kalcijuma Način upotrebe: Odrasli: 1 tableta dnevno sa vodom, uz obrok, nekoliko sati pr..
937,73 RSD 1.875,46 RSD
Brend: Adrien Gagnon
ADRIEN GAGNON Ca Mg Vit.D Zn tbl A200 Delovanje: Kalcijum, magnezijum i cink ključni su minerali u važnim vitalnim procesima. Kalcijum i vitamin D se najvećim delom (99%) nalazi u koštanom sastavu. Posebno ga je važno dovoljno uneti ishranom u dečijem uzrastu, za vreme rasta. Nedovoljan unos, p..
1.685,38 RSD 3.370,75 RSD
Brend: Adrien Gagnon
ADRIEN GAGNON LIQUID COLLAGEN TRIPLE ACTION 450ml Naše telo kolagen proizvodi do četrdesetih godina, nakog čega se njegova proizvodnja prirodno smanjuje, stvarajući opuštanje kože, bore i slabljenje hrskavice u zglobovima. S druge strane, različiti faktori mogu da dodatno smanje nivo kolagena u ..
1.831,11 RSD 3.662,21 RSD
Brend: Vitalis
Artriflex je prirodni preparat koji je namenjen održavanju zdravog koštano-zglobnog sistema, jačanju hrskavice, povećanju pokretljivosti i elastičnosti (i smanjenju ukočenosti) svih zglobova, ligamenata i mišića. Delovanje Artriflex u svom sastavu ima glukozamin, hondoritin, MSM i timijana za koje..
1.078,56 RSD
Brend: Amicus
Biofar Kalcijum sa Vitaminom D je jedinstvena kombinacija kalcijuma, vitamina D i vitamina C u formi šumećih tableta koja deluje sinergistički na jačanje celokupnog koštanog sistema. Formulacija je prijatnog voćnog ukusa. Delovanje Vitamin D3 ima važnu ulogu u apsorpciji, iskorišćavanju i održavan..
261,79 RSD
Brend: Amicus
Biofar Kalcijum+Magnezijum je jedinstvena kombinacija kalcijuma, magnezijuma, mangana, cinka i vitamina D u formi šumećih tableta koji doprinose održavanju koštanog sistema kao i u održavanju funkcije mišićnog sistema. Formulacija je prijatnog voćnog ukusa. Delovanje Kalcijum pored svoje osnovne u..
285,26 RSD
Brend: Solgar
Sinergističko delovanje tri minerala: Kalcijum za koštani sistem i održanje gustine kostiju, magnezijum za pravilnu mineralizaciju kostiju i mišićne kontrakcije, cink za imunitet i antioksidativno delovanje. Delovanje Kalcijum, magnezijum i cink ključni su minerali u važnim vitalnim procesima. Kal..
1.578,38 RSD
Calcijum Magnezijum +vit D direkt 20 kesica NATURAL WEALTH Granule za otapanje u ustima prijatnog ukusa peperminta.Snažna 3 u 1 formula za čvrste kosti i mišiće.Preporučuje se osobama starijeg životnog doba,za sportiste. Način uzimanja Jedna (1) kesica na dan. Sadržaj kesice primeniti direktno u ..
858,47 RSD
Calcium 600+Vit D tabl 60 NATURAL WEALTH Natural Wealth® KALCIJUM 600 + VITAMIN D nadoknađuje potrebe za kalcijumom i vitaminom D.Za zdrave kosti i mišiće,za sportiste. Način uzimanja Uzimati jednu (1) tabletu dnevno uz obrok ili prema savetu lekara. Dejstvo Kalcijum i vitamin D doprinose norma..
1.311,55 RSD
Dijetetski proizvod koji se preporučuje osobama starijeg životnog doba, ali i sportistima. Kalcijum doprinosi normalnoj funkciji mišića, održavanju normalnih kostiju i zuba kao i normalnom zgrušavanju krvi. Delovanje Za zdravlje kostiju i zuba Doprinosi normalnoj funkciji mišića Doprinosi no..
1.808,35 RSD
Brend: Solgar
Calcium citrat+vitamin D 250mg tbl 60 SOLGAR Kalcijum je važan mineral koji ulazi u sastav koštanog, nervnog i mišićnog tkiva. Citratni oblik kalcijuma osigurava maksimalnu apsorpciju i iskoristljivost. Vitamin D je neophodan za mineralizaciju kostiju i za pravilnu apsorpciju kalcijuma i fosfora. ..
1.864,70 RSD
Brend: Amicus
Ci-Tri-Mag forte je dijetetski suplement koji sadrži magnezijum u obliku citrata koji se u većem stepenu resorbuje iz gastrointestinalnog trakta u poređenju sa drugim solima magnezijuma. Ci-Tri-Mag forte obezbeđuje dodatni unos magnezijuma, vitamina B6 i vitamina D3 tokom perioda intenzivnog fizičko..
523,35 RSD
Brend: Oktal Pharma
Deep Heat Muscle Rescue Neck 50g OKTAL PHARMA Deep Heat Muscle Rescue Neck & Shoulder Cream je krem za zagrevanje sa uljem ruzmarina. Ublažava svakodnevni stres i napetost mišića vrata i ramena. Terapija toplotom je dobro poznata i preporučuju je zdravstveni stručnjaci za ukočenost i bol u mišićima..
784,81 RSD
Brend: Dr Theiss
Vitamin D3 je jedan od neophodnih vitamina za funkcionisanje zdravog organizma. Nedostatak vitamina D najčešće nastaje kao posledica nedovoljnog izlaganja sunčevoj svetlosti i smanjenog unosa putem hrane. Nedostatak vitamina D može dovesti do neodgovarajuće ugradnje kalcijuma u kosti što za posledic..
790,97 RSD
Brend: Dr Theiss
Vitamin D3 je jedan od neophodnih vitamina za funkcionisanje zdravog organizma. Nedostatak vitamina D najčešće nastaje kao posledica nedovoljnog izlaganja sunčevoj svetlosti i smanjenog unosa putem hrane. Nedostatak vitamina D može dovesti do neodgovarajuće ugradnje kalcijuma u kosti što za posledic..
961,19 RSD
Glukozamin sulfat 30x1000mg NATURAL WEALTH Za koštano-zglobni sistem.Starenjem se smanjuje sposobnost organizma da proizvodi dovoljne količine glukozamina.Preporučuje se starijim osobama i sportistima. Način uzimanja Jedna (1) kapsula dnevno nakon jela. Sastav Jedna kapsula sadrži 1000 mg gluko..
1.710,32 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 51 (4 strana)