Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Oblikovanje kose muškarci

Pasta za stilizovanje kose pruža prirodan sjaj i oblikuje kosu sa suptilnim, fleksibilnim nivoom čvrstoće. Pokretljiva tekstura je jednostavna za nanošenje. Savršeno za kreiranje teksturisanih izgleda. Upotreba: Utrljajte malu količinu proizvoda na dlanove. Nanesite na mokru ili suvu kosu. Korist..
1.480,00 RSD 1.850,00 RSD
Brend: Redken
REDKEN BREWS Clay glina 100 ml Redken Brews Clay glinena pomada sa maksimalnom kontrolom i efektom peska. Protrljajte malu količinu u dlanovima i nanesite na vlažnu ili suvu kosu. Odličan za tanku kosu. Omogućava neobavezan stajling...
3.120,00 RSD
Brend: Redken
REDKEN BREWS Maneuver krema 100 ml Redken Brews kremasta pomada sa srednjim učvršćivanjem i glatkim završetkom. Protrljajte malu količinu u dlanovima i nanesite na suvu ili vlažnu kosu. Vodena osnova za kreiranje tekstura sa blagim sjajem. Odlična za pompadur i zaglađivanje...
3.120,00 RSD
Brend: Redken
REDKEN BREWS Outplay krema 100 ml Redken Brews Outplay Texture pomada za volumen kose za muškarce, pruža mat izgled kosi. Za maksimalnu kontrolu. Protrljajte malu količinu u dlanovima i nanesite na vlažnu ili suvu kosu. Maksimalna čvrstina, mat završni efekat. Formula bez pucanja omogućava teksturu..
3.120,00 RSD
Brend: Redken
REDKEN BREWS Thickening sprej 125 ml Instant Thickening sprej stvara izgled i osećaj punije, gušće kose na finoj, tankoj ili proređenoj kosi.Naprskati na vlažnu ili suvu kosu i masirati od temena do vrhova. Ne ispirati.Sprej za zgušnjavanje kose muškaraca. Povećava prečnik svake vlasi kose. Jača..
3.240,00 RSD
Brend: Redken
REDKEN BREWS Wax vosak 100 ml Redken Brews vosak za kosu. Pruža laganu kontrolu i sjajan završni efekat. Omogućava menjanje frizure tokom dana. Formula na bazi vode omogućava menjanje stajlinga. Odličan proizvod za rezultat sa sjajem. Protrljajte malu količinu u dlanovima i nanesite na vlažnu ili s..
2.980,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)