Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Voskovi i trake za depilaciju

Brend: Veet
Veet trake za depilaciju za osetljivu kožu predstavljaju proizvod iz Veet porodice proizvoda koje su specijalno dizajnirane za depilaciju osetljivih delova tela poput bikini zone i prazuha.Trake su specijalno dizajnirane tako da teško dostupna mesta više neće predstavljati problem. Sve što je potreb..
695,52 RSD
Brend: Veet
Uz Veet trake s hladnim voskom možete odmah imati svilenkasto glatku kožu koja će ostati takva i do 4 nedelje. Vrlo su jednostavne za upotrebu – posebna Easy Grip oznaka ukazuje na to da možete poput stručnjaka ukloniti dlake iz korena u samo jednom i vrlo jednostavnom potezu.Veet trake s hladnim vo..
794,88 RSD
Brend: Veet
Veet trake za depilaciju za osetljivu kožu predstavljaju proizvod iz Veet porodice proizvoda koje su specijalno dizajnirane za depilaciju osetljivih delova tela poput bikini zone i prazuha. Trake su specijalno dizajnirane tako da teško dostupna mesta više neće predstavljati problem. Sve što je potre..
730,08 RSD
Brend: Veet
Veet trake za depilaciju lica predstavljaju proizvod iz Veet linije proizvoda koje su specijalno dizajnirane za potrebe osetljive kože tela.Njegova specijalna formulacija ne izaziva iritaciju kože i spečava nastanak crvenila. Sve što je potrebno jeste da nanesete trake na mesto koje želite da depili..
730,08 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)