Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Folna kiselina

Brend: ESI
Ferrolin C 30 caps BGB ESI Ferrolin C je dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C, folnom kiselinom i vitaminom B12 u obliku kapsula. Veoma dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama. Ne boji zube i ne izaziva mučninu. Ferrolin C kapsule se preporučuju i starijim osobama, ženama u trudnoći i pe..
693,00 RSD
Brend: ESI
Ferrolin C pocket drink 24x20ml BGB ESI Ferrolin C je dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C, folnom kiselinom i vitaminom B12 u obliku kapsula. Veoma dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama. Ne boji zube i ne izaziva mučninu. Ferrolin C kapsule se preporučuju i starijim osobama, ženama u..
711,90 RSD
Brend: Solgar
Dodatni unos folne kiseline je od posebnog značaja kod trudnica i žena koje planiraju trudnoću, zbog pravilnog razvoja ploda. Oštećenja uzrokovana deficitom folne kiseline pojavljuju se već tokom prvih nekoliko nedelja trudnoće, stoga je prekoncepcijska suplementacija nužno potrebna. Folna kiselina ..
834,15 RSD
Brend: Terranova
Folat Metilfolat 400µg kompleks 50 caps TERRANOVA Terranova suplement Folat- gde je standardna folna kiselina zamenjena metilfolatom jer su naučna istraživanja pokazala da veliki procenat ljudi ima genetsku mutaciju koja sprečava da se folna kiselina pravilno metaboliše. Namenjeno je za: -Za trud..
1.921,68 RSD
Brend: Galenika
Folna kiselina je vitamin B grupe neophodan za stvaranje i održavanje novih ćelija. To je naročito značajno u periodu brzog deljenja, rasta i metabolizma u trudnoći i tokom dojenja kada je povećana potreba, ali i rizik od nedostatka folne kiseline. Za pravilno formiranje, rast i razvoj embriona još ..
524,16 RSD
Folna kiselina tabl 100x400mcg NATURAL WEALTH Za žene u reproduktivnom periodu.Pogodno za vegetarijance. Način uzimanja Uzimati jednu (1) tabletu dnevno, najbolje uz obrok. Dejstvo Folna kiselina doprinosi rastu majčinog tkiva tokom trudnoće, normalnom stvaranju krvi, smanjenju umora i iscrplje..
1.097,89 RSD
Brend: Maxmedica
Opis Folna kiselina, kao jedan od hidrosolubilnih vitamina B grupe, učestvuje u sintezi genetskog materijala (DNK i RNK) i aminokiselina, važna je za pravilan rast i razvoj, kao i za formiranje zdravih crvenih krvnih ćelija i ćelijsku deobu. Folna kiselina tablete su formulisane tako da sadrže 400 ..
356,40 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)