Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Napici za decu

Brend: Nutrino
Nutrino Sokići se prave od prirodnog i sočnog voća, a pravljeni su po specijalnoj tehnologiji koja dozvoljava da se sačuva prirodni slatki voćni ukus. Ne sadrže dodate šećere. Oni su 100% prirodni i pravljeni isključivo od sočnog voća, strogo kontrolisanog kvaliteta. Vašem mališanu obezbeđuju priro..
73,44 RSD
Brend: Nutrino
NUTRINO LAB sok jabuka i malina 200ml Nutrino LAB voćni sok od jabuke i maline, proizveden od koncentrisanog voćnog soka i koncentrisane voćne kaše, sa dodatkom vitamina C. Sadržaj voća: 100% Sastojci: voćni sok jabuke 51% (iz koncentrisanog voćnog soka), voćna kaša maline 33% (iz koncentrisan..
111,54 RSD
Brend: Nutrino
NUTRINO LAB sok jabuka i šljiva 200ml Nutrino LAB voćni sok od jabuke i šljive, proizveden od koncentrisanog voćnog soka i koncentrisane voćne kaše, sa dodatkom vitamina C. Sadržaj voća: 100% Sastojci: voćni sok jabuke 52% (iz koncentrisanog voćnog soka), voćna kaša šljive 32% (iz koncentrisan..
85,80 RSD
Brend: Nutrino
Nutrino voćni sok od jabuke, mutni. Pasterizovano. Proizvod spreman za upotrebu...
120,96 RSD
Brend: Nutrino
Nutrino voćni sok od jabuke i šljive, proizveden od koncentrisanog voćnog soka i koncentrisane voćne kaše/iz koncentrata. Obogaćen vitaminom C. Kašast..
120,96 RSD
Brend: Nutrino
Nutrino voćni sok od jabuke i breskve, proizveden od koncentrisanog voćnog soka i koncentrisane voćne kaše/iz koncentrata. Obogaćen vitaminom C. Kašast..
120,96 RSD
Brend: Nutrino
Nutrino voćni sok od jabuke i kruške, proizveden od koncentrisanog voćnog soka i koncentrisane voćne kaše/iz koncentrata. Obogaćen vitaminom C. Kašast..
120,96 RSD
Brend: Nutrino
Nutrino voćni sok od jabuke i šargarepe, proizveden od koncentrisanog voćnog soka i koncentrisane voćne kaše/iz koncentrata. Obogaćen vitaminom C. Kašast..
120,96 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)