Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Kreme za depilaciju

Brend: Veet
Dry krema ne ostavlja tragove i jednostavan je za upotrebu.Napravljen od istih sastojaka kao i salonski vosak, uklanja kratke dlake direktno iz korena, dajući vam glatku kožu do 4 nedelje. Formulisan sa arganovim uljem, Veet dry ostavlja vašu kožu hidratizovanom i mekom na dodir. Uz redovnu upotreb..
695,52 RSD
Brend: Veet
Veet krema za uklanjanje dlačica uklanja dlake blizu korena, a deluje čak i kod kraćih dlačica, dajući vam osećaj glatkoće koji traje dva puta duže nego kod brijanja, ostavljajući vašu kožu hidriranom i glatkom na dodir. Formula za normalnu kožu obogaćena je mlekom lotusa, koje omekšava kožu i miris..
695,52 RSD
Brend: Veet
Veet Pure depilacijska krema za pazuhe i bikini područje sa hipoalergenom Pure formulom, napravljena samo od potrebnih funkcionalnih sastojaka, osmišljena je kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum. Specijalno dizajnirani aplikator za lakše nanošenje kreme prati bikini liniju i lini..
763,20 RSD
Brend: Veet
Veet Aloe Vera krema za depilaciju predstavlja proizvod iz Veet linije proizvoda za depilaciju koji je specijalno dizajniran da izbegne nastanak iritacije i crvenila na koži prilikom depilacije.Njegova specijlna formula deluje u blizini korena dlake i hidrira kožu, pružajući rezultate koji traju i d..
695,52 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)