Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Dijareja

Brend: Abela Pharm
BULARDI 500+Vit D3 1000, 10 kapsula Bulardi probiotik 500 je dvostruko jača doza već postojećeg Bulardi probiotika i sa dodatkom vitamina D3. 10 milijardi ćelija S.boulardii doprinosi poboljšanju imunog odgovora u borbi protiv virusa, bakterija i njihovih toksina. Povećava stopu eradikacije H.pyl..
1.017,29 RSD
Brend: Pharmanova
ROK TRAJANJA; FEBRUAR 2023Duobiotic kapsule sadrže visoku koncentraciju žive probiotičke kulture Saccharomyces boulardii i prebiotika inulina koji deluju sinergistički u održavanju crevne mikroflore. Kapsule su rađene inovativnom tehnologijom i utiču na brzu regulaciju i prevenciju crevnih poremećaj..
663,55 RSD
Brend: Abela Pharm
Probiotik Enterobiotik Forte je jedinstvena kombinacija probiotske gljivice Saccharomyces boulardi i probiotskih bakterija Lactobacillus plantarum i Lactobacillus plantarum Heal i Lactobacilus rhamnosus GG koja sinergistički pokazuje izuzetno povoljne efekte na gastrointestinalni trakt i ravnotežu p..
788,04 RSD
Brend: ESI
ROK TRAJANJA: AVGUST 2024. Fermental je jedinstveni proizvod koji u sebi objedinjuje korisne efekte 5 različitih sojeva probiotika sa protivupalnim delovanjem aloje i vitaminima B grupe, i koristan za fiziološko funkcionisanje intestinalnog trakta i ravnotežu bakterijske flore, koja se često poreme..
695,52 RSD 993,60 RSD
Brend: ESI
Fermental forte kesica 10 BGB ESI Jedinstveni probiotik sa alojom i vitaminima za direktnu primenu praška , bez rastvaranja u vodi . Sadrži čak 20 milijardi probiotika LMG S-24828 koji povoljno deluje na funkcionisanje imunog sistema. Fermental forte je  obogaćen koncentrovanim ekstraktom aloje, ..
1.051,20 RSD
Brend: ESI
Fermental je jedinstveni proizvod koji u sebi objedinjuje korisne efekte 5 različitih sojeva probiotika sa protivupalnim delovanjem aloje i vitaminima B grupe, i koristan za fiziološko funkcionisanje intestinalnog trakta i ravnotežu bakterijske flore, koja se često poremeti ishranom ili terapijom an..
648,00 RSD
Brend: Institut JP
Preparat pomaže kod stomačnih tegoba tako što stimuliše creva na sekreciju i resorpciju i time poboljšava probavu. Takođe, deluje blago antiseptično i sprečava abnormalno vrenje i razvijanje gasova, a blago spazmolitičko delovanje relaksira crevnu muskulaturu. Delovanje Stimuliše creva na se..
313,29 RSD
Brend: Terranova
Terranova probiotik sa prebiotikom kapsula obezbeđuje 5 različitih vrsta prebiotika, svetski najcenjeniji Rosell i CHR Hansen soj, 3,5 milijardi organizama, 3 različita Magnifood prebiotska sastojka plus FOS. Kombinacija probiotika sa prebiotikom omogučuje efikasnije i brže dejstvo probiotske kultur..
2.590,57 RSD
Brend: Hemofarm
Probiotic je dodatak ishrani koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu tri soja probiotskih bakterija, korisnih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja, prirodnih stanovnika crevne mikrobiote. Delovanje Probiotic ima sposobnost da obnovi crevnu mikrobiotu koja je narušena dejstvom različitih fak..
493,50 RSD
Brend: Hemofarm
Probiotic forte je dodatak ishrani koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu tri soja probiotskih bakterija i probiotskog kvasca. Zahvaljujući tome ima snažno delovanje na očuvanje zdravlja i normalno funkcionisanje digestivnog trakta u uslovima prisustva patogenih mikroorganizama. Delovanje Pro..
599,39 RSD
Brend: Maxmedica
Rehidro max sachet 10 MAXMEDICA Rehidro Max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripremu rastvora za rehidraciju dece i odraslih i obnovu crevne mikroflore. Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćeno..
1.168,99 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)