Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Četkice i pribor

Brend: Deborah
DEBORAH Accessories 2in1 Eyeshadow Brush Pored senke za oči, maskare, ajlajnera i olovke, za savršeno našminkane oči potrebno vam je još par sitnica. Za onaj čuveni “pogled ispod obrva” trebaju vam adekvatne uske četkice za senčenje. Ova praktična 2-u-1 četkica savršena je za nanošenje i razma..
657,72 RSD 939,60 RSD
Brend: Deborah
DEBORAH Accessories Double Sharpener Deborah praktičan rezač ima dve strane - za tanke i deblje olovke! Na ovaj način, sada možete da zarezujete sve Vaše kozmetičke olovke u tren oka, tako da su predivno zašiljene i spremne za sledeće šminkanje!..
325,46 RSD 464,94 RSD
Brend: Deborah
Pored senke za oči, maskare, ajlajnera i olovke, za savršeno našminkane oči potrebno vam je još par sitnica. Za onaj čuveni “pogled ispod obrva” trebaju vam adekvatne uske četkice za senčenje. Deborah set aplikatora za nanošenje senke su savršeni za nanošenje presovanih i pečenih senki, kao i za ..
414,72 RSD
Brend: Deborah
Pored senke za oči, maskare, ajlajnera i olovke, za savršeno našminkane oči potrebno vam je još par sitnica. Za onaj čuveni “pogled ispod obrva” trebaju vam adekvatne uske četkice za senčenje. Deborah iskošena četkica za nanošenje senke  je idealna za nanošenje i razmazivanje presovane i pečene senk..
604,26 RSD
Brend: Deborah
DEBORAH Accessories For LipsPrava stvar za razmazivanje olovaka i nanošenje ruža ili sjaja. Čekinje su oblikovane za ravnomerno nanošenje boje, čak i u manje dostupnim mestima poput uglova usana. Lako staje u svaku tašnu...
585,14 RSD 835,92 RSD
Brend: Deborah
DEBORAH Blush Brush Za svakodnevan besprekoran izgled potrebni su nam saveznici koji će nam pomoći da ostvarimo svoj cilj – savršeno našminkano lice. Dobar šminkerski pribor je stavka broj 1. Tu spadaju brojne četke i četkice, sunđeri, tuferi i razni šminkerski alati koji su naše tajno oružje..
477,41 RSD 682,02 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)