Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Jetra

Brend: Terranova
Terranova Fermentisana kurkuma kompleks je dodatak ishrani koji sadrži koren kurkume poznat po impresivnom spektru zdravstvenih prednosti, uključujući antioksidativna, antimikrobna, antiinflamatorna svojstva i svojstva koja podržavaju jetru.* Patentirana i inovativna tehnologija fermentacije biotran..
3.432,72 RSD
Brend: ESI
Hepadiet 45 tbl BGB ESI Dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima i drugim aktivnim sastojcima korisnim kod lošeg funkcionisanja jetre.Proizvod je namenjen poboljšanju funkcije jetre oštećene lekovima, virusima, alkoholom i drugim agensima.Pospešuje oporavak jetre nakon hepatitisa, olakšava rad jetr..
604,80 RSD
Brend: Dr Theiss
Dijetetski proizvod namenjen očuvanju zdravlja jetre. Delovanje Uravnotežava funkciju jetre Regeneriše jetru Eliminiše toksične materije iz organizma Održava optimalnu telesnu masu Sastav Jedna kapsula sadrži: Silimarin (iz ploda badelja) .......................... 150,0 mg ..
922,44 RSD
Brend: Abela Pharm
GD-poly reguliše aktivnost imunog sistema štiteći organizam od mnogih oboljenja, ima najjače dejstvo protiv uzročnika alergija, štiti od gušenja i smanjuje simptome kao što su curenje iz nosa, svrab u grlu, vodenasti sekret iz nosa, crvenilo i svrab oko očiju. Takođe, pomaže kod infekcija i raznih o..
2.858,44 RSD
Brend: Worwag Pharma
Lagosa je potpuno prirodan i bezbedan preparat koji se koristi u održavanju pravilnog funkcionisanja jetre. Preparat ima dugogodišnje terapeutsko iskustvo i koristi se kao pomoćna terapija kod hroničnih inflamatornih oboljenja jetre, kod ciroze jetre, masne jetre, toksičnih oštećenja jetre i poremeć..
1.370,88 RSD
Brend: Alkaloid
Livercare je preparat koji čuva zdravlje jetre i preporučuje se osobama sa povećanim transaminazama, osobama sa masnom jetom, osobama sa lošim navikama koje konzumiraju alkohol, cigarete i nepravilno se hrane i zdravim osobama koje žele da očiste i detoksikuju svoj organizam. Delovanje Jedinstvena..
3.363,38 RSD
Brend: Pharmalife
Livorex forte je preparat koji se koristi kao pomoćna terapija različitih poremećaja jetre. Koristi se kod hronično oslabljene funkcije jetre (visoke transaminaze i holesterol), kod masne jetre, dijabetičara, pušača i osoba koje su sklone povećanom unosu hrane, alkohola ili lekova.Preventivno se mož..
1.066,64 RSD
Brend: Terranova
Silimarin 500mg 50 caps TERRANOVA Silimarin ima antioksidativno dejstvo na tkivo jetre, pa može biti od koristi u prevenciji nastanka oštećenja jetre koje izazivaju razni toksini, kao što je alkohol, lekovi, bakterije, virusi, teški metali i dr. Silimarin štiti ćelije jetre tako što blokira ulazak..
2.927,00 RSD
Brend: Terranova
Sinergija za jetru 50 caps TERRANOVA Jetra je centar metabolizma ugljenih hidrata, masti i belančevina. Njen ključni zadatak je neutralizacija toksičnih materija. Sinergija za jetru sadrži jedinstvenu kombinaciju liofilizovanih biljaka kao što su maslačak, list artičoke, kurkume i šizandre koje pom..
2.659,39 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)