Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Jetra

Brend: ESI
Hepadiet 45 tbl BGB ESI Dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima i drugim aktivnim sastojcima korisnim kod lošeg funkcionisanja jetre.Proizvod je namenjen poboljšanju funkcije jetre oštećene lekovima, virusima, alkoholom i drugim agensima.Pospešuje oporavak jetre nakon hepatitisa, olakšava rad jetre ..
516,60 RSD
Brend: Dr Theiss
Dijetetski proizvod namenjen očuvanju zdravlja jetre. Delovanje Uravnotežava funkciju jetre Regeneriše jetru Eliminiše toksične materije iz organizma Održava optimalnu telesnu masu Sastav Jedna kapsula sadrži: Silimarin (iz ploda badelja) .......................... 150,0 mg Holin .........
823,61 RSD
Brend: Abela Pharm
GD-poly reguliše aktivnost imunog sistema štiteći organizam od mnogih oboljenja, ima najjače dejstvo protiv uzročnika alergija, štiti od gušenja i smanjuje simptome kao što su curenje iz nosa, svrab u grlu, vodenasti sekret iz nosa, crvenilo i svrab oko očiju. Takođe, pomaže kod infekcija i raznih o..
2.473,42 RSD
Brend: Worwag Pharma
Lagosa je potpuno prirodan i bezbedan preparat koji se koristi u održavanju pravilnog funkcionisanja jetre. Preparat ima dugogodišnje terapeutsko iskustvo i koristi se kao pomoćna terapija kod hroničnih inflamatornih oboljenja jetre, kod ciroze jetre, masne jetre, toksičnih oštećenja jetre i poremeć..
1.083,68 RSD
Brend: Himalaya
Liv 52 je preparat koji se koristi kao pomoćna terapija različitih poremećaja jetre. Dobijen je kombinacijom pažljivo odabranih biljaka i minerala bez neželjenih efekata. Koristi se kod akutne i hronične bolesti jetre, kod alkoholne bolesti jetre, kod masne jetre, ciroze jetre, akutnog i hroničnog h..
829,17 RSD
Brend: Alkaloid
Livercare je preparat koji čuva zdravlje jetre i preporučuje se osobama sa povećanim transaminazama, osobama sa masnom jetom, osobama sa lošim navikama koje konzumiraju alkohol, cigarete i nepravilno se hrane i zdravim osobama koje žele da očiste i detoksikuju svoj organizam. Delovanje Jedinstvena..
3.020,54 RSD
Brend: Pharmalife
Livorex forte je preparat koji se koristi kao pomoćna terapija različitih poremećaja jetre. Koristi se kod hronično oslabljene funkcije jetre (visoke transaminaze i holesterol), kod masne jetre, dijabetičara, pušača i osoba koje su sklone povećanom unosu hrane, alkohola ili lekova.Preventivno se mož..
916,34 RSD
Brend: Terranova
Silimarin 500mg 50 caps TERRANOVA Silimarin ima antioksidativno dejstvo na tkivo jetre, pa može biti od koristi u prevenciji nastanka oštećenja jetre koje izazivaju razni toksini, kao što je alkohol, lekovi, bakterije, virusi, teški metali i dr. Silimarin štiti ćelije jetre tako što blokira ulazak t..
2.754,00 RSD
Brend: Terranova
Sinergija za jetru 50 caps TERRANOVA Jetra je centar metabolizma ugljenih hidrata, masti i belančevina. Njen ključni zadatak je neutralizacija toksičnih materija. Sinergija za jetru sadrži jedinstvenu kombinaciju liofilizovanih biljaka kao što su maslačak, list artičoke, kurkume i šizandre koje poma..
2.607,12 RSD
Sojin lecitin kaps 100x1200mg NATURAL WEALTH Namenjen je za jetru i kardiovaskularni sistem.Proizvod sadrži lecitin soje koji je po svojoj strukturi fosfatidilholin. Način uzimanja Uzimati jednu (1) gel kapsulu dnevno uz obrok. Sastav Jedna gel kapsula sadrži 1200mg soja lecitina  ..
2.682,72 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)