Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Vitamini i minerali za mačke

Brend: Fortan
FORTAN CATfortan tablete(180 tab.) 90g Raznovrsna, odgovarajuća i uravnotežena ishrana osnova je za optimalan razvoj, zdravlje, dobrobit i performanse vaše mačke do visokih godina. Naročito je domaća mačka daleko odmakla od svoje prirodne ishrane, uglavnom mesa i krvi sveže ulovljenog plena. Samo..
1.356,03 RSD
Brend: Fortan
FORTAN CATfortan tablete(2000 tab.) 1000g Raznovrsna, odgovarajuća i uravnotežena ishrana osnova je za optimalan razvoj, zdravlje, dobrobit i performanse vaše mačke do visokih godina. Naročito je domaća mačka daleko odmakla od svoje prirodne ishrane, uglavnom mesa i krvi sveže ulovljenog plena. S..
9.547,05 RSD
Brend: Fortan
FORTAN CATfortan tablete(600 tab.) 300g Raznovrsna, odgovarajuća i uravnotežena ishrana osnova je za optimalan razvoj, zdravlje, dobrobit i performanse vaše mačke do visokih godina. Naročito je domaća mačka daleko odmakla od svoje prirodne ishrane, uglavnom mesa i krvi sveže ulovljenog plena. Sam..
2.839,20 RSD
Brend: Gimborn
Pasta za mačiće GimCat podržava potrebe mladih mačaka od 6. nedelje života. Formula uravnoteženog rasta sadrži: 1. Optimalni odnos kalcijum / fosfor za podsticanje rasta i formiranje kostiju 2. 12 vitamina, elemenata u tragovima i minerala za podršku imunološkom sistemu 3. Linzirano ulje i riblj..
490,13 RSD
Brend: Gimborn
Gimborn Malt soft extra 50gr malt-soft ekstra profesionalna pasta sadrži inovativnu formulu koja pomaže u sprečavanju stvaranja loptica dlake. Kombinacija slada, lanenog ulja, celuloze i beta-glukana pomaže prirodnom izlučivanju progutane dlake. Malt pasta za mačke sprečava formiranje loptica dla..
264,38 RSD
Brend: Gimborn
Gimborn Malt soft extra 50gr malt-soft ekstra profesionalna pasta sadrži inovativnu formulu koja pomaže u sprečavanju stvaranja loptica dlake. Kombinacija slada, lanenog ulja, celuloze i beta-glukana pomaže prirodnom izlučivanju progutane dlake. Malt pasta za mačke sprečava formiranje loptica dl..
486,00 RSD
Brend: Gimborn
GimCat Multivitaminska pasta za mačke je sjajan dodatak ishrani mačke. Pasta sadrži vitamine koji su izuzetno važni za zdravlje i dobrobit odraslih mačaka. Kombinacija vitamina, masnih kiselina i cinka obezbeđuje zdravo i sjajno krzno, oksigenaciju mozga, jak imuni sistem i antiinflamatorni efek..
479,99 RSD
Brend: VetPlanet
Antacid Gel je kombinacija biljaka koja neutraliziraje hlorovodičnu kiselinu u želučanom soku. Koristi se za prevenciju svih patoloških promena u gastrointestinalnomn traktu koje imaju za cilj smanjenje hlorovodonične kiseline i povećanje pH želuca kao i i ublažavanje bolova kod gastritisa, peptičko..
630,00 RSD
Brend: VetPlanet
BioDiar VP predstavlja preparat sa pažljivo odabranom i izbalansiranom kombinacijom biljaka, koji doprinosi normalizaciji digestivnih funkcija, ublažava simptome infekcije gastrointestinalnog trakta, dovodi do zaustavljanja proliva, jača lokalni imunitet i uspostavlja mikrobiološku ravnotežu . Ovaj ..
693,00 RSD
Brend: VetPlanet
U normalnim okolnostima, opsesija mačaka za čišćenjem uzrokuje gutanje dlaka što ne bi trebalo biti problem. Dlaka bi trebalo da se kreće kroz digestivni sistem uz hranu i eliminiše se u fecesu. Nakupljene dlake postaju problem kada digestivni sistem mačke ne uspe efikasno izbaciti dlake kroz stomak..
504,00 RSD
Brend: VetPlanet
Hip & joint star je napredna formula koja štiti zglobove promovišući zdravo zglobno tkivo, normalnu funkciju i fleksibilnost. Doprinosi usporavanju oštećenja zglobne hrskavice, podržava povećanje zglobne tečnosti i pomaže u postizanju lakše pokretljivosti.SASTAV: Glukozamin, hondroitin sulfat, me..
866,25 RSD
Brend: VetPlanet
ImmunoStar je kombinacija vitamina, aminokiselina i biljnih tinktura koji imaju uticaj na imunitet. Namenjen je u svim uslovima kada je potrebna podrška imunološkom sistemu, u situacijama povećanog stresa, kao i kod životinja sa oslabljenim imunitetom. Kao podrška u periodu oporavka i tokom bolesti..
630,00 RSD
Brend: VetPlanet
Infekcije herpesvirusa kod mačaka (takozvani mačji virusni rinotraheitis) mogu biti veliki problem. Većina mačaka je izložena virusu u nekom trenutku u životu. Inficirane mačke kijaju, imaju zamućeni pogled, slabo se osećaju od nekoliko dana do više nedelja, a nakon toga se oporavljaju nejednako. Je..
577,50 RSD
Brend: VetPlanet
Metionin je esencijalna aminokiselina, koristi se u biosintezi proteina. Budući da telo nije u stanju da proizvede metionin, potrebno je obezbediti zahteve u hrani. Adekvatna količina metionina omogućava uravnoteženu funkciju jetre dok manjak metionina može dovesti do masne degeneracije jetre. SAS..
787,50 RSD
Brend: VetPlanet
MultiPowerBiotic gel se primenjuje za prevenciju nedostatka vitamina, odnosno stanja kao što su slabost novorođenčadi, jačanje mladih životinja, poremećaji rasta i razvoja, anoreksija, osteoporoza, poremećaji intestinalne flore posle dugotrajne primene antibiotika, slaba kondicija, stres, vakcinacij..
567,00 RSD
Brend: VetPlanet
Probiotici su živi mikroorganizmi koji nakon unošenja u digestivni sistem imaju korisne efekte za životinju domaćina tako što menjaju gastrointestinalnu floru. Uticaj na digestivni trakt je u tome što dobrobit probiotika za pse i mačke uključuje održavanje crevne mikroflore u ravnoteži i podsticanje..
1.575,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)