Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Vitamini i minerali za mačke

Brend: Fortan
FORTAN CATfortan tablete(180 tab.) 90g Raznovrsna, odgovarajuća i uravnotežena ishrana osnova je za optimalan razvoj, zdravlje, dobrobit i performanse vaše mačke do visokih godina. Naročito je domaća mačka daleko odmakla od svoje prirodne ishrane, uglavnom mesa i krvi sveže ulovljenog plena. Samo..
2.094,88 RSD
Brend: Fortan
FORTAN CATfortan tablete(2000 tab.) 1000g Raznovrsna, odgovarajuća i uravnotežena ishrana osnova je za optimalan razvoj, zdravlje, dobrobit i performanse vaše mačke do visokih godina. Naročito je domaća mačka daleko odmakla od svoje prirodne ishrane, uglavnom mesa i krvi sveže ulovljenog plena. S..
13.012,09 RSD
Brend: Fortan
FORTAN CATfortan tablete(600 tab.) 300g Raznovrsna, odgovarajuća i uravnotežena ishrana osnova je za optimalan razvoj, zdravlje, dobrobit i performanse vaše mačke do visokih godina. Naročito je domaća mačka daleko odmakla od svoje prirodne ishrane, uglavnom mesa i krvi sveže ulovljenog plena. Sam..
4.225,63 RSD
Brend: VetPlanet
Antacid Gel je kombinacija biljaka koja neutraliziraje hlorovodičnu kiselinu u želučanom soku. Koristi se za prevenciju svih patoloških promena u gastrointestinalnomn traktu koje imaju za cilj smanjenje hlorovodonične kiseline i povećanje pH želuca kao i i ublažavanje bolova kod gastritisa, peptičko..
630,00 RSD
Brend: VetPlanet
Biodiar gel je 100% prirodan proizvod od ekstrakta kestena I esencijalnog ulja karanfilica.Ima lokalno adstringentno, protivupalno  i antibakterijsko dejstvo, bazirano na prisustvu tanina i eugenola. Antidijaroični efekat Biodiara je veoma brz i pouzdan.SASTAV: ekstrakti kestena i esencijalno u..
766,50 RSD
Brend: VetPlanet
BioDiar VP predstavlja preparat sa pažljivo odabranom i izbalansiranom kombinacijom biljaka, koji doprinosi normalizaciji digestivnih funkcija, ublažava simptome infekcije gastrointestinalnog trakta, dovodi do zaustavljanja proliva, jača lokalni imunitet i uspostavlja mikrobiološku ravnotežu . Ovaj ..
819,00 RSD
Brend: VetPlanet
U normalnim okolnostima, opsesija mačaka za čišćenjem uzrokuje gutanje dlaka što ne bi trebalo biti problem. Dlaka bi trebalo da se kreće kroz digestivni sistem uz hranu i eliminiše se u fecesu. Nakupljene dlake postaju problem kada digestivni sistem mačke ne uspe efikasno izbaciti dlake kroz stomak..
504,00 RSD
Brend: VetPlanet
HEPAREN detox sadrzi ekstrakte artičoke, ruzmarina, peršuna, kleke, grčkog semena i ima blagotvorno  dejstvo na metabolizam i imunitet. Održava stabilnost funkcije jetre i bubrega. Stimuliše funkciju žuči, poboljsava  metabolizam masti,  sprečava nastanak masne jetre. Mešavina biljnih..
651,00 RSD
Brend: VetPlanet
Hip & joint star je napredna formula koja štiti zglobove promovišući zdravo zglobno tkivo, normalnu funkciju i fleksibilnost. Doprinosi usporavanju oštećenja zglobne hrskavice, podržava povećanje zglobne tečnosti i pomaže u postizanju lakše pokretljivosti.SASTAV: Glukozamin, hondroitin sulfat, me..
1.008,00 RSD
Brend: VetPlanet
Infekcije herpesvirusa kod mačaka (takozvani mačji virusni rinotraheitis) mogu biti veliki problem. Većina mačaka je izložena virusu u nekom trenutku u životu. Inficirane mačke kijaju, imaju zamućeni pogled, slabo se osećaju od nekoliko dana do više nedelja, a nakon toga se oporavljaju nejednako. Je..
756,00 RSD
Brend: VetPlanet
Metionin je esencijalna aminokiselina, koristi se u biosintezi proteina. Budući da telo nije u stanju da proizvede metionin, potrebno je obezbediti zahteve u hrani. Adekvatna količina metionina omogućava uravnoteženu funkciju jetre dok manjak metionina može dovesti do masne degeneracije jetre. SAS..
871,50 RSD
Brend: VetPlanet
MultiPowerBiotic gel se primenjuje za prevenciju nedostatka vitamina, odnosno stanja kao što su slabost novorođenčadi, jačanje mladih životinja, poremećaji rasta i razvoja, anoreksija, osteoporoza, poremećaji intestinalne flore posle dugotrajne primene antibiotika, slaba kondicija, stres, vakcinacij..
651,00 RSD
Brend: VetPlanet
Preparat predstavlja izvor elektrolita i visoko bioraspoloživih vitamina A, D3, E, C, K, B1, B2, B6 i B12, d-pantenol, nikotinamid, holine hlorid, kao i lako svarljivih nutritiva koji pomažu u uspostavljanju fiziološkog balansa. Preporučuje se u svim situacijama kada može doći do dehidratacije i gub..
651,00 RSD
Brend: VetPlanet
Probiotici su živi mikroorganizmi koji nakon unošenja u digestivni sistem imaju korisne efekte za životinju domaćina tako što menjaju gastrointestinalnu floru. Uticaj na digestivni trakt je u tome što dobrobit probiotika za pse i mačke uključuje održavanje crevne mikroflore u ravnoteži i podsticanje..
1.575,00 RSD
Brend: VetPlanet
RespiGuard je preparat koji se preporučuje za prevenciju I pomoć pri lečenju respiratornih infekcija, različite etiologije. RespiGuard  sadrži visoku koncentraciju prirodnog ekstrakta belog luka I eukaliptusa. Aktivne komponente  imaju antibakterijsko, antivirusno, antigljivično, antiparazitsko i an..
693,00 RSD
Brend: VetPlanet
SuperCat VP sadrži sve važne vitamin, minerale I lako svarljive proteine u kombinaciji koja je neophodna za pravilan rast I razvoj mačaka, kvalitetnu dlaku, pospešuje bolji vid, zdravo varenje, normalan razvoj kostiju I zuba, podstiče metabolizam masti I ispravnu funkciju kože I mukozne membrane,pov..
577,50 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 17 (2 strana)