Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Pene i kreme za kosu

Duo krema i gel za stilizovanje lokni koji pruža definiciju, pokretljivost i negu loknama. Štiti od vlage i friza*. Formulisan sa Intra-Cylane™ kako bi pružio dodatnu pokretljivost kosi sa loknama. *72 sata kontrole friza I 72 sata definisanih lokni Upotreba: Stavite palac na obeleženo mesto n..
1.608,00 RSD 2.010,00 RSD
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Rebel Push-up je puder u peni za teksturu. Idealan za izgled fenirane kose sa volumenom, bujnim i razbarušenim repovima, podizanje kose iz korena, bujne pletenice i pompadur frizure. Upotreba: Dobro promućkati pre korišćenja. Nanesite na peškirom prosušene krajeve i ..
1.536,00 RSD 1.920,00 RSD
Elastična krema koja kreira definisane, nežne i sjajne talase i lokne. Lokne su definisane, ali zadržavaju svoju elastičnost zbog polimerske tehnologije u proizvodu. Proizvod ojačava postojeće lokne kada se koristi na suvoj kosi. Upotreba: Naneti kremu na dlanove i utrljati. Naneti na kosu. Savet: ..
1.536,00 RSD 1.920,00 RSD
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Spiral Queen je negujuća pena za konturisane i oblikovane lokne. Postignite izgled glamuroznih i definisanih lokni i talasa. Upotreba: Nanesite podjednako na opranu kosu koja je prosušena peškirom. Osušite difuzerom ili na vazduhu. Savet: kada se kosa osuši, nanesite..
1.536,00 RSD 1.920,00 RSD
Višenamenska gel-pena za kontrolu, volumen i pokretljivost. Gel se u vašim rukama transformiše u penu. Kako je veoma prilagodljiva, može se koristiti kao gel za laganu čvrstoću ili kao pena za volumen. Upotreba: Na suvoj kosi: naneti proizvod kao gel koji se može koristiti za kontrolu i oblikovanje..
1.608,00 RSD 2.010,00 RSD
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Full Volume Extra pena kreira izgled kose sa ekstra volumenom i ekstra čvrstoćom bez otežavanja kose. Najbolje koristiti na tankoj kosi. Upotreba: Nanesite proizvod na opranu kosu koja je prosušena peškirom. Dobro promućkati pre upotrebe, držati naopako i naprskati p..
1.536,00 RSD 1.920,00 RSD
Brend: Matrix
MATRIX Smooth Setter krema 118ml Matrix Smooth Setter je krema za zaglađivanje i kontrolu friz efekta. Ova anti-friz krema za teksturu, zaglađuje i daje svilenkasti finiš. Ne otežava kosu i omogućava prirodan pokret kose. Ravnomerno nanesite na mokru kosu. Osušite fenom. Lagano zaglađivanje i ukl..
1.380,00 RSD
Brend: Redken
REDKEN Align 12 losion 150 mlRedken Align 12 zaštitni, osnažujući losion. Zaglađuje i štiti kosu. Losion koji štiti i zaglađuje kovrdžavu i kosu sklonu lomljenju. Pogodno za ferniranje na ravno.Naneti na vlažnu kosu i isfenirati za zaglađenu, pravu kosu prirodnog izgleda. Koristiti presu za ekstra z..
2.860,00 RSD
Brend: Redken
REDKEN Guts sprej-pena 300 ml Guts 10 pena u spreju za volumen iz korena. Dugotrajan priorodni osećaj na kosi bujnosti i volumena. Pre upotrebe dobro protresite. Nanesite na suvu kosu i stilizujte. Pena u spreju za volumen. Stepen fiksacije: srednji. Pruža volumen i teksturu. Može se primeniti dire..
2.860,00 RSD
Brend: Redken
Redken Mess Around 10 krema-pasta srednjeg nivoa kontrole za razbarušenu teksturu za sve tipove kose. Idealna za kratku i kosu srednje dužine. Daje prirodan sjaj. Utrljajte srednju količinu u ruke, nanesite na suvu kosu i osušite. Srednja fiksacija. Daje volumen i teksturu svim tipovima kose, poseb..
3.360,00 RSD
Brend: Redken
Redken Shape Factor 22 krema u pasti Pasta namenjena za oblikovanje svih tipova kose, idealna za kratke frizure i punđe.Protrljajte srednju količinu između dlanova, nanesite na vlažnu kosu i isfenirajte. Za dodatnu teksturu i oblik, nanesite na suvu kosu. Krem-pasta maksimalne kontrole. Za jake staj..
3.300,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)