Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Vitamin D

Brend: Adrien Gagnon
ADRIEN GAGNON Ca EXTRA+Vit.D caps 120X650mg Delovanje: pomaže normalno održavanje kostiju i zuba doprinosi normalnoj mišićnoj funkciji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i normalnom nivou kalcijuma Način upotrebe: Odrasli: 1 tableta dnevno sa vodom, uz obrok, nekoliko sati pr..
937,73 RSD 1.875,46 RSD
Brend: Adrien Gagnon
ADRIEN GAGNON VITAMIN D 1000 IU tbl 100 Delovanje: Vitamin D pripada grupi liposolubilnih vitamina, od kojih su najvažniji vitamin D2 - ergokalciferol i vitamin D3 - holekalciferol. Pripisuju mu se brojne uloge u organizmu: - pomaže normalno funkcionisanje imunog sistema, - neophodan je za ..
798,34 RSD 1.596,67 RSD
Calcium 600+Vit D tabl 60 NATURAL WEALTH Natural Wealth® KALCIJUM 600 + VITAMIN D nadoknađuje potrebe za kalcijumom i vitaminom D.Za zdrave kosti i mišiće,za sportiste. Način uzimanja Uzimati jednu (1) tabletu dnevno uz obrok ili prema savetu lekara. Dejstvo Kalcijum i vitamin D doprinose norma..
1.311,55 RSD
Brend: Solgar
Calcium citrat+vitamin D 250mg tbl 60 SOLGAR Kalcijum je važan mineral koji ulazi u sastav koštanog, nervnog i mišićnog tkiva. Citratni oblik kalcijuma osigurava maksimalnu apsorpciju i iskoristljivost. Vitamin D je neophodan za mineralizaciju kostiju i za pravilnu apsorpciju kalcijuma i fosfora. ..
1.864,70 RSD
Brend: Dr Theiss
Vitamin D3 je jedan od neophodnih vitamina za funkcionisanje zdravog organizma. Nedostatak vitamina D najčešće nastaje kao posledica nedovoljnog izlaganja sunčevoj svetlosti i smanjenog unosa putem hrane. Nedostatak vitamina D može dovesti do neodgovarajuće ugradnje kalcijuma u kosti što za posledic..
790,97 RSD
Brend: Dr Theiss
Vitamin D3 je jedan od neophodnih vitamina za funkcionisanje zdravog organizma. Nedostatak vitamina D najčešće nastaje kao posledica nedovoljnog izlaganja sunčevoj svetlosti i smanjenog unosa putem hrane. Nedostatak vitamina D može dovesti do neodgovarajuće ugradnje kalcijuma u kosti što za posledic..
961,19 RSD
Brend: Adoc
Dibuzin je dijetetski proizvod jedinstvene formulacije na tržištu koji u svom sastavu sadrži kalcijum butirat, cink i vitamin D. Dibuzin ublažava: Stomačni bol Poremećaj pražnjenja Loše varenje, nadimanje Osećaj punoće ili težine u stomaku Dibuzin se koristi kao dijetetski tretman kod por..
1.248,00 RSD 1.560,00 RSD
Brend: Adoc
Dibuzin je dijetetski proizvod jedinstvene formulacije na tržištu koji u svom sastavu sadrži kalcijum butirat, cink i vitamin D. Dibuzin ublažava: Stomačni bol Poremećaj pražnjenja Loše varenje, nadimanje Osećaj punoće ili težine u stomakuDibuzin se koristi kao dijetetski tretman ko..
4.680,00 RSD
Brend: Aleksandar MN
Optimum D3 1000 je preparat vitamina D3 prirodnog porekla, sa odličnom apsorpcijom. Unos jedne kapsule Optumum D3 (25 mcg vit. Da dan) u dovoljno dugom periodu da se nadoknadi insuficijencija vitamina D, smanjuje rizik od nastanka preloma, poboljšava neuromišićnu funkciju i smanjuje rizik od padova...
918,00 RSD
Brend: Aleksandar MN
Optimum D3 2000 IU FORTE kapsule sadrže vitamin D3 u količini koja zadovoljava optimalne dnevne potrebe prema preporukama Svetske zdravstvene organizacije i njihova glavna uloga je da se nadomesti nedostatak vitamina D u organizmu. Značaj vitamina D u organizmu je veoma veliki i ne postoji nikakv..
918,00 RSD
Brend: Pharmanova
SolD3evit 1000 je prvi i jedini suplement vitamina D3 sa dozirajućom pumpicom, koja pruža optimalan unos vitamina D3 i pomaže našem organizmu, tako što: održava zdravlje kostiju i zuba, omogućava normalno funkcionisanje mišića, jača imuni sistem. Preporučuje kao dodatak ishrani, radi sprečavanja ned..
841,19 RSD
Brend: Pharmanova
SolDevit rastvor sa doznom pumpom 10ml PHARMANOVA Prirodno, ovaj vitamin nastaje u koži, pod dejstvom sunčevih zraka. Količina vitamina D3 koju telo može da sintetiše zavisi od doba dana kada se izlaže suncu, od godišnjeg doba, pigmentacije kože i upotrebe krema sa visokim faktorom zaštite. Zdravo..
592,93 RSD
Brend: Vitabiotics
Ultra Vitamin D sadrži vitamin D3 u obliku holekalciferola koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i održavanju zdravlja kostiju i zuba. Neophodan je za funkciju imunog sistema i funkciju mišića. Vitabiotics Ultra linija proizvoda sadrži isključivo najkvalitetnije sirovine pa tako ni Ultra Vit..
1.252,75 RSD
Brend: Maacpharm
Vitamil D3 caps30 MAACPHARM Vitamil D3 doprinosi normalnom razvoju kostiju i zuba kao i održavanju normalne funkcije mišića i imunološkog sistema. Vitamil D3 je dodatak ishrani koji sadrži vitamin D3 u optimalnoj dozi za upotrebu kod dece od 8. dana života do navršenih godinu dana za prevenciju sta..
540,96 RSD
Brend: Maacpharm
Vitamil D3+DHA Omega caps30 MAACPHARM Vitamil D3 + DHA Omega twist-off kapsule, predstavljaju dopunski izvor vitamina D3 i dokozaheksaenske kiseline (DHA)  – omega 3 masne kiseline, u optimalnoj dozi za prevenciju stanja izazvanih nedostatkom ovih vitamina, namenjena za odojčad i malu decu.Vitamil..
865,54 RSD
Brend: Maacpharm
Vitamil K1D3 caps30 MAACPHARM Proizvod za posebnu medicinsku namenu. Sadrži preporučenu dozu vitamina D3 i K1 u jednodoznim twist – off kapsulama. Namenjen za suplementaciju vitamina D3 i K1 kod prevremeno rođenih beba i novorođenčadi na prirodnoj ishrani za prevenciju kasne hemoragijske bolesti. V..
635,62 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 30 (2 strana)