Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Maxmedica

Brend: Maxmedica
MaxMedica Cink u tabletama donosi Vam 15 mg cinka kao idealnu dozu za svaki dan. Predstavlja podršku imunološkom sistemu, kognitivnim funkcijama, kostima, kosi, koži, noktima, vidu i plodnosti. Delovanje Pomaže jačanje imuniteta i održava kvalitet vida, kože i noktiju. Cink je antioksidan..
498,96 RSD
Brend: Maxmedica
Devital junior caps30 Delovanje: Devital Junior je namenjen dnevnoj nadoknadi vitamina D kod prevremeno rođene dece, beba, odojčadi i dece. Formulisan je tako da sadrži 10 μg vitamina D3 (400 IU) u jednoj twist-off kapsuli, što predstavlja preporučeni dnevni unos za pravilan razvoj kostiju i zuba, ..
598,75 RSD
Brend: Maxmedica
Ginko 40 kapsule su formulisane na bazi ekstrakta lista ginka koji doprinosi mentalnim i kognitivnim aktivnostima i podstiče perifernu cirkulaciju. Preporučuje se primena Ginko 40 kapsula kao pomoć kod: smanjene koncentracije, slabog pamćenja, oslabljene cirkulacije, kognitivnih procesa (učenje, paž..
399,17 RSD
Brend: Maxmedica
Ginko Forte sadrži ginko i posebnu kombinaciju vitamina koji doprinose boljem radu nervnog sistema. Osim toga, pomaže kod problema sa perifernom cirkulacijom ruku i nogu. Delovanje Za poboljšanje pamćenja i koncentracije Za ublažavanje simptoma depresije Pomaže kod problema sa perifern..
741,31 RSD
Brend: Maxmedica
Ginko Max kapsule sadrže 80 mg suvog ekstrakta lista ginka i doprinose poboljšanju moždane cirkulacije, koncentracije i pamćenja. Ginko Max povećava protok krvi kroz kapilare čime pojačava perifernu cirkulaciju. Osim toga, pozitivno deluje na elastičnost vena, pa se može primenjivati kod hemoroid..
677,16 RSD
Brend: Maxmedica
Omega Max Kids Omega3 za decu MAXMEDICA Omega Max Kids je tečni dodatak ishrani na bazi ribljeg ulja bogat omega-3 masnim kiselinama. Sadrži DHA i EPA. DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i održavanju normalnog vida. Koristan efekat postiže se dnevnim unosom od 250 mg DHA. EPA i DHA..
983,66 RSD
Brend: Maxmedica
Rehidro max sachet 10 MAXMEDICA Rehidro Max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripremu rastvora za rehidraciju dece i odraslih i obnovu crevne mikroflore. Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćeno..
1.147,61 RSD
Brend: Maxmedica
Vitamin C doprinosi sintezi kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova, kostiju, hrskavice, kože i zuba. Učestvuje u metabolizmu stvaranja energije, funkcionisanju nervnog sistema, funkciji imunološkog sistema, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C pomaže u smanjenju umora i iscrpl..
384,91 RSD
Brend: Maxmedica
Vitamin D3 je liposolubilni vitamin koji je neophodan za resorpciju kalcijuma iz digestivnog trakta i omogućava njegovo deponovanje u kostima i zubima. Istovremeno doprinosi i apsorpciji fosfora. Vit D3 tablete su formulisane tako da sadrže 10 µg (400 IU) vitamina D3 u jednoj tableti. Delovanje ..
855,36 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)