Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Pelene i kesice za pse

Brend: Gimborn
Pelene imaju visoku moć upijanja i ne dozvoljavaju probijanje tečnosti može se koristiti kao podstava za transportne kutije pogodan za pse koji s oporavljaju od bolesti ili za pse starije dobi pogodan za štence koji još uvek nemaju higijenske navike..
1.215,00 RSD
WAGS & WIGGLES 60 higijenskih kesica, ananas miris, 4 rolne Wags & Wiggles etui možete zakačiti za svaki povodac, a higijenske kesice su jake, neće se pocepati, neće procuriti, lepo mirišu – sve u svemu, učiniće čišćenje za Vašim psom prijatnijim poslom, bez neugodnih iznenađenja. Navucite kesicu..
349,13 RSD
WAGS & WIGGLES etui sa 30 higijenskih kesica, 2 rolne Wags & Wiggles etui možete zakačiti za svaki povodac, a higijenske kesice su jake, neće se pocepati, neće procuriti, lepo mirišu – sve u svemu, učiniće čišćenje za Vašim psom prijatnijim poslom, bez neugodnih iznenađenja. Navucite kesicu prek..
602,88 RSD
WAGS&WIGGLES L pelene gaćice za pse mužjake - obima 45-68 Cm, 12 komada Ultra upijajući materijal - Wags & Wiggles pelene gaćice su ultraupijajuće, što ih čini savršenim izborom za putovanja, dresure, inkontinenciju i održavanje podova suvim u svakom trenutku. Sigurno i prilagodljivo – Pelene gaći..
1.442,88 RSD
WAGS&WIGGLES S pelene gaćice za pse mužjake - obima 38-58,5 Cm, 12 komada Ultra upijajući materijal - Wags & Wiggles pelene gaćice su ultraupijajuće, što ih čini savršenim izborom za putovanja, dresure, inkontinenciju i održavanje podova suvim u svakom trenutku. Sigurno i prilagodljivo – Pelene ga..
1.311,63 RSD
WAGS&WIGGLES S pelene gaćice za pse mužjake - obima 30,5-48 Cm, 12 komada Ultra upijajući materijal - Wags & Wiggles pelene gaćice su ultraupijajuće, što ih čini savršenim izborom za putovanja, dresure, inkontinenciju i održavanje podova suvim u svakom trenutku. Sigurno i prilagodljivo – Pelene ga..
1.136,63 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)