Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Imunitet i apetit

Brend: 4U Pharma
Babytol D3+K1 je kombinacija vitamina neophodna bebama od rođenja koje su na prirodnoj ishrani (majčino mleko ne sadrži dovoljnu količinu ovih vitamina) ili bebama koje su na mešovitoj ishrani (do dva obroka adaptiranog mleka za bebe dnevno). Delovanje Vitamin D3 u dozi od 400 I.J.  treba prim..
737,51 RSD
Brend: 4U Pharma
Babytol D3+omega pored vitamin D sadrži DHA, omega-3 masnu kiselinu, čiji je izvor prirodna morska mikroalga, a utiče na pravilan razvoj vida i funkcije oka kao i na pravilan razvoj mozga, kognitivne i mentalne funkcije. Delovanje Vitamin D3 u dozi od 400 I.J.  treba primenjivati preventivno o..
1.125,82 RSD
Brend: Abela Pharm
BebiCol® Forte probiotske kapi su namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Sadrže probiotsku kulturu Lactobacillus Rhamnosus LGG koja povoljno deluje na zdravlje i funkciju digestivnog trakta. BebiCol® Forte kapi se preporučuju kod novorođenčadi i beba za sprečavanje kolika i smirivanje g..
1.629,09 RSD
Brend: Maxmedica
Devital junior caps30 Delovanje: Devital Junior je namenjen dnevnoj nadoknadi vitamina D kod prevremeno rođene dece, beba, odojčadi i dece. Formulisan je tako da sadrži 10 μg vitamina D3 (400 IU) u jednoj twist-off kapsuli, što predstavlja preporučeni dnevni unos za pravilan razvoj kostiju i zuba, ..
598,75 RSD
Brend: Galenika
Oligovit vitaminski sirup za decu je dijetetski preparat namenjen deci u periodu rasta i razvoja kada imaju povećane potrebe za vitaminima. Sadrži devet vitamina potrebnih za odvijanje različitih metaboličkih i biohemijskih procesa u organizmu. Može se uzimati kod nepravilne i neredovne ishrane, zat..
642,96 RSD
GE KIDS je kompleks moćnih antioksidanata za bolji imunitet dece. Imuni sistem je prva linija odbrane od zaraznih bolesti. Delovanje imunog sistema nazivamo imuni odgovor, a on uključuje niz odbrambenih reakcija protiv stranih tela kao što su mikroorganizmi koji su i izazivači bolesti. Imuni sistem ..
1.927,80 RSD
ROK TRAJANJA: JUL 2024.GE KIDS je kompleks moćnih antioksidanata za bolji imunitet dece. Imuni sistem je prva linija odbrane od zaraznih bolesti. Delovanje imunog sistema nazivamo imuni odgovor, a on uključuje niz odbrambenih reakcija protiv stranih tela kao što su mikroorganizmi koji su i izazivači..
1.713,60 RSD 3.427,20 RSD
Brend: ESI
Immunilflor junior sirup 200ml BGB ESI Immunilflor Junior Sirup je dijetetski dodatak ishrani sa cinkom, ekstraktom šipurka, borovnicom, acerolom i tindalizovanim probiotskim bakterijama i namenjen je deci za jačanje organizma i podizanje imuniteta.Ovaj proizvod snabdeva organizam vitaminima i mi..
648,00 RSD
Brend: ESI
Immunilflor Junior Sirup je dijetetski dodatak ishrani sa cinkom, ekstraktom šipurka, borovnicom, acerolom i tindalizovanim probiotskim bakterijama i namenjen je deci za jačanje organizma i podizanje imuniteta. Ovaj proizvod snabdeva organizam vitaminima i mineralima, štiti od negativnog uticaja slo..
1.094,40 RSD
Brend: Solgar
Kangavites je multivitaminsko-multimineralna formula za decu sa dodatkom voća i povrća, bioflavonoida i lecitina, neophodnih za rast, razvoj i jačanje odbrambene sposobnosti organizma. Delovanje Između svih svakodnevno potrebnih nutrijenata, ova sveobuhvatna formula sadrži i esencijalne minera..
2.141,54 RSD
Brend: Health Aid
Kidz omega caps 60 HEALTH AID KidzOmega ™ kapsule za žvakanje su izvor visoko kvalitetnog koncentrata ribljeg ulja bogatog omega - 3 masnim kiselinama , EPA i DHA kao I vitaminima A , D i E sa prijatnim ukusom narandže. • Visok nivo ribljeg ulja, posebno DHA može da pomogne u razvoju mozga i pobolj..
2.987,37 RSD
Brend: Health Aid
Kidz omega liquid 200ml HEALTH AID KidzOmega™ liquid predstavlja bogat izvor omega- 3 esencijalnih masnih kiselina EPA i DHA; obogačenim vitaminima A, D, E, C i folnom kiselinom. Sastav: vitamin A (retinil-palmitat); vitamin D3 (holekalciferol); vitamin E (D-alfa-tokoferol); vitamin C (L-askorbins..
3.570,74 RSD
Brend: Moller's
MOLLERS Omega 3 Kids Prednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja iskorišćenost EPA i DHAu odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora. Jedna mala kašika (5ml) dnevno •DHA doprinosi normalnom razvoju mozga i oči..
2.555,03 RSD
Brend: ESI
Multicomplex junior 42 oriblete BGB ESI Doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, pravilnom rastu i razcoju kostiju i zuba kod dece, normalnoj funkciji nervnog sistema i održavanju normalnog vida. Dijetetski suplement na bazi vitamina i minerala za decu od  3 godine života...
705,60 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol Immun junior omega+ a30 ORTHOMOL Sadrži idealnu kombinaciju mikronutrijenata koji doprinose razvoju kognitivnih funkcija djeteta. Posebno važnim za razvoj moždanih funkcija smatraju se omega-3 masne kiseline, koje su gradivne jedinice ćelijskih membrana. Ne sadrži gluten ni laktozu. Delov..
5.806,94 RSD
Brend: Orthomol
Mikronutrijenti za decu. Orthomol junior C plus sadrži vitamin C, vitamin D, cink i selen. Vitamini, elementi u tragovima, fitonutrijenti. Sa kalcijumom i vitaminom D koji su potrebni za normalan rast i razvoj dečjih kostiju, kao i joda koji takođe doprinosi razvoju deteta. Gvožđe doprinosi ..
2.511,27 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 22 (2 strana)