Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Multivitamini

Brend: Adrien Gagnon
ADRIEN GAGNON MULTI ADULTS tbl 90 Delovanje: Adrien Gagnon Multi Adults je posebna formula vitamina, minerala i drugih nutrijenata, namenjena odraslim osobama koje su izložene svakodnevnom stresu i lošim navikama u ishrani, koje mogu umanjiti sposobnost normalnih funkcija organizma. Ova posebna ..
1.127,81 RSD 2.255,62 RSD
Brend: Adoc
Ecotonic je oralni rastvor u bočicama koji vraća organizmu snagu i energiju! Svaka bočica Ecotonic-a sadrži bioaktivna jedinjenja ženšena, matičnog mleča, meda i borovnice, kao i kombinaciju mikronutrijenata poput vitamina, minerala i L-karnitina koji udruženim delovanjem poboljšavaju imunitet, daj..
1.340,15 RSD
Brend: Terranova
Jedan od najpotpuniji multivitaminski proizvod na tržištu 27 različitih vitamina i minerala u biološki aktivnim oblicima Dodatni mikronutrijenti (lutein, likopen, prirodni betakaroten, inozitol, holin, alfalipoinska kiselina) Preporučen dnevni unos tri kapsule. Sastav TRI VEGETARIJANKSE KAPS..
2.607,12 RSD
Brend: Terranova
Sa pojačanim dozama folata, gvožđa i luteina Za žene u menopauzi Jedna kapsula sadrži: Alga spirulina (Spirulina platensis)*,liofilizat . . . . . . . . . 66,7mg Stabilizovane pirinčane mekinje (Oryza sativa) . . . . . . . . 50mg Vitamin C (Ca-askorbat, Mg-askorbat). . . . . . . . . . . . . . . 5..
2.754,00 RSD
Brend: Terranova
Living Multivitamin SPORT kompleks 50 caps TERRANOVA Magnifood kompleks iz čistih organskih samoniklih biljaka,sušenih postupkom liofilizacije, je vrhunska inovacija Terranove koju dodajemo umesto štetnih pomoćnih supstanci i aditiva. - Za bolje fizičke performanse - Za brži oporavak nakon trenin..
2.478,60 RSD
Brend: Galenika
Opis Oligovit tablete su kombinacija 10 vitamina i 10 najpotrebnijih minerala. Oligovit podmiruje povećane potrebe organizma za vitaminima i mineralima i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani (jednolična ishrana, dijeta, alkoholizam). Vitamini i minerali koji ulaze u sastav Oligovita su neophodn..
660,66 RSD
Brend: Suppup
SUPPUP Multivitamins je zdravi multivitaminski dodatak vašoj ishrani koji će podići imunitet na viši nivo. Preparat je nemačke proizvodnje, a pakovanje sadrži 60 gumenih bombona u kojima se nalazi kombinacija više vitamina koji pouzdano doprinose očuvanju zdravlja i jačanju otpornosti organizma. Dop..
323,93 RSD 539,88 RSD
Brend: Alkaloid
Vitаmin A+D3 Alkаloid primenjuje se kod dece i odrаslih, kod hipovitаminoze A i D izаzvаne nedovoljnim unosom redovnom ishrаnom, kаo i kod stаnjа kаdа je povećаnа potrebа zа ovim vitаminimа: kod dece stаrije od 4 godine, kod trudnicа i kod dojiljа (nаdoknаdа dnevnih potrebа), upotrebljаvа se kod svi..
348,48 RSD
Brend: TG-Pharm
Vitamin AD3 vodeni rastvor predstavlja bezbednu i korisnu kombinaciju Vitamina A i Vitamina D3, čiji je adekvatan unos neophodan za odojčad, malu decu, rekonvalescente i odrasle, koji nemaju dovoljno vitamina u svakodnevnoj ishrani iz najrazličitijih razloga. Delovanje Osnovna fiziološka funkcija ..
245,20 RSD
Brend: Solgar
Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rad nervnog sistema, dodatnu terapiju srca i krvnih sudova, kod povišenih nivoa masti, za lep izgled kože i kvalitet sluznice, za opuštanje i dobro raspoloženje. Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima p..
2.696,80 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)