Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Vitamini i minerali za pse

Brend: Beaphar
Dodatak ishrani za štence koji sadrži dve komponente: multivitaminsku i mineralnu (kalcijum i minerali iz mleka). Pasta sadrži Omega 3 i 6 masne kiseline, biotin, L‐karnitin i kalcijum koji su neophodni za pravilan rast i razvoj šteneta. Pomaže štencima da postanu zdravi psi. Ovaj preparat pomaže ..
375,84 RSD
Brend: Beaphar
Joint tablete sadrže visok nivo glukozamina koji pomaže u produkciji i obnavljanju hrskavice. Ovo omogućava olakšano kretanje i umanjuje bol zglobova. Sadrže i visok nivo hondroitina koji ima anti‐zapaljenska svojstva u zglobovima. Formula na bazi glukozamina, hondroitina i vitamina E, podržava zglo..
3.118,18 RSD
Brend: Biogance
Phytocare Slim+ je formulisan iz ekstrakta zelenog čaja i L-karnitina poznatog po svom dejstvu sagorevanja masti, stvara balans vašem kućnom ljubimcu između redovne fizičke aktivnosti i dijete za mršavljenje. Pre upotrebe promućkati. Mešajte dnevnu dozu sa hranom za kućne ljubimce jednom dnevno...
909,27 RSD
Brend: Biogance
Phytocare Kera+ je formulisan od ribljeg ulja bogatog Omega 3 i 6. Ove esencijalne masne kiseline sa hidratantnim i hranljivim svojstvom pomažu u vraćanju sjaja suvoj, pohabanoj i lomljivoj dlaci. Pre upotrebe promućkati. Mešajte dnevnu dozu sa hranom za kućne ljubimce jednom dnevno. Primenjuj..
909,27 RSD
Brend: Biogance
Phytocare Digest+ je formulisan od mleka čička, ekstrakata anisa i probiotika, Digest+ promoviše crevnu floru i pomaže u poboljšanju procesa varenja.Pre upotrebe promućkati. Mešajte dnevnu dozu sa hranom za kućne ljubimce jednom dnevno. Primenjujte u roku od 1-2 meseca pa napravite pauzu i onda mo..
909,27 RSD
Brend: Biogance
Phytocare Vital+ je formulisan od ulja jetre bakalara, izvora vitamina A, E i D, pomaže da se ojača tonus i vitalnost tvog ljubimca. Pre upotrebe promućkati. Mešajte dnevnu dozu sa hranom za kućne ljubimce jednom dnevno. Primenjujte u roku od 1-2 meseca pa napravite pauzu i onda možete obnoviti c..
909,27 RSD
Brend: Biogance
Pre upotrebe promućkati. Phytoverm se daje pomešan sa dnevnim obrokom, između 2 devormer-a, 7 dana uzastopno. Obnavljati svaka 3 meseca. Preporučuje se da ne prekoračite naznačene dnevne doze. Phytoverm ne može zameniti raznovrsne dijete. Držati van domašaja dece. Čuvati na hladnom i suvom mestu, i..
874,79 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Cafortan tablete 1000g Tokom industrijske proizvodnje hrane za kućne ljubimce, mnoge od ovih presudnih, prirodnih supstanci se uništavaju - čak i u vrhunskoj hrani za kućne ljubimce dizajniranoj da bude jedini izvor ishrane. Nedostaci tada mogu dovesti do niske stope rasta, slabih performa..
13.015,81 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Cafortan tablete 300g Tokom industrijske proizvodnje hrane za kućne ljubimce, mnoge od ovih presudnih, prirodnih supstanci se uništavaju - čak i u vrhunskoj hrani za kućne ljubimce dizajniranoj da bude jedini izvor ishrane. Nedostaci tada mogu dovesti do niske stope rasta, slabih perform..
3.980,90 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Cafortan tablete 90g Tokom industrijske proizvodnje hrane za kućne ljubimce, mnoge od ovih presudnih, prirodnih supstanci se uništavaju - čak i u vrhunskoj hrani za kućne ljubimce dizajniranoj da bude jedini izvor ishrane. Nedostaci tada mogu dovesti do niske stope rasta, slabih performa..
1.667,41 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Calciumcitrat 200g Izvođenje i regulacija kontrolnih funkcija uključuju povezivanje nekoliko metaboličkih procesa. Telo se lako obrađuje kalcijum-citratom. Kosti su prirodna zaliha kalcijuma u ​​telu. Sposobnost tela da apsorbuje kalcijum iz hrane smanjuje se kako životinja raste i ako joj j..
1.172,11 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Calciumcitrat 600g Izvođenje i regulacija kontrolnih funkcija uključuju povezivanje nekoliko metaboličkih procesa. Telo se lako obrađuje kalcijum-citratom. Kosti su prirodna zaliha kalcijuma u ​​telu. Sposobnost tela da apsorbuje kalcijum iz hrane smanjuje se kako životinja raste i ako joj j..
3.063,00 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Cervico 300g Cink - veoma važan za metabolizam Cink je kao element u tragovima komponenta brojnih enzima i, kao rezultat toga, neophodan za metabolizam proteina i ugljenih hidrata, a posebno za obezbeđivanje normalnog razvoja ćelija kože. Fitinska kiselina sadržana u žitaricama i proizvodim..
2.799,68 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Cervicorn 600g Cervicorn se proizvodi od koštanih supstanci u rogovima jelena i sadrži, između ostalog, kalcijum fosfat i želatin. Kolagen, koji se nalazi u koštanim supstancama i koji je posebno koristan, ima visok sadržaj glikoholika i jača mišićna tkiva. Cervicorn je takođe prirodna 'gru..
4.264,79 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Dicalcium Phosphate 600g FORTAN Dicalcium Phosphate je specijalno formulisana mineralna hrana sa kalcijumom i fosforom dizajnirana da optimizuje negu kostiju i zuba. Osigurava postojanje koncentracije kalcijuma i fosfora u krvotoku, što sprečava razgradnju koštane supstance. U nezi trudn..
2.146,60 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Fortain 250g Organske supstance sadržane u prahu hemoglobina sastoje se isključivo od sirovih proteina i vrednog gvozdža. Zahvaljujući svojoj strukturi proteina, koji je sačinjen od esencijalnih masnih kiselina, ovaj preparat se lako varira i pogodfan je za pse i mačke svih uzrasta i rasa. ..
2.212,34 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 36 (3 strana)