Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Urogenitalne tegobe

Brend: Abela Pharm
Afrička šljiva je preparat koji jača potenciju, pored toga čuva prostatu i doprinosi funkcionisanju urinarnog i genitalnog sistema. Preporučuje se kod uvećanja prostate (otklanja smetnje pri mokrenju, povećava elastičnost mokraćne bešike, smanjuje tegobe zbog nepotpunog pražnjenja), za sprečavanje p..
921,98 RSD
Brend: Abela Pharm
Afrička šljiva je preparat koji jača potenciju i utiče na dobro raspoloženje, pored toga čuva prostatu i doprinosi funkcionisanju urinarnog i genitalnog sistema. Preporučuje se kod uvećanja prostate (otklanja smetnje pri mokrenju, povećava elastičnost mokraćne bešike, smanjuje tegobe zbog nepotpunog..
1.081,92 RSD
Brend: Loli Pharm
ALERACT je dijetetski suplement koji sadrži magnezijum, vitamin B6 i alfa-lipoinsku kiselinu. Tokom trudnoće doprinosi normalnom stanju materice. Alfa-lipoinska kiselina deluje protektivno na matericu, štiti je. Magnezijum je mineral koji učestvuje u mnogim enzimskim reakcijama u organizmu, reguliše..
1.198,80 RSD
Brend: Loli Pharm
Andrositol Plus se koristi za povećanje reproduktivne sposobnosti muškaraca tako što deluje na povećanje broja, pokretljivosti i kvaliteta spermatozoida. Delovanje N-acetil-L-cistein (NAC) deluje mukolitički, odnosno na smanjenje viskoziteta (gustine) semene tečnosti i povećanje pokretljivosti..
2.280,96 RSD
Biota Intima su imunoprobiotske oralne kapsule koje predstavljaju jedinstvenu kombinaciju čak 6 visokospecifičnih probiotskih bakterija i dva ključna imunomodulatora - laktoferin i vitamin D.Namenjen ženama svih starosnih dobi (devojčice, žene u reproduktivnoj dobi, trudnice, dojilje, menopauzalne ž..
1.487,69 RSD
Brend: Terranova
Brusnica 300mg 50 caps TERRANOVA Brusnica predstavlja bogat izvor vitamina C, karotena, minerala i biljnih vlakana. Poseduje antioksidativno i antiinflamatorno dejstvo. Preparati brusnice se koriste u prevenciji kao i pomoć kod urinarnih infekcija. Smatra se da deluje tako što sprečava adheziju E...
1.884,96 RSD
Brend: Institut JP
Čaj protiv bakterija u mokraći za odrasle namenjen je osobama koje imaju sklonost ka urinarnim infekcijama. Delovanje Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine deluju antimikrobno na bakterije koje izazivaju infekcije urinarnog sistema. Takođe, deluju diuretično, pods..
336,86 RSD
Brend: Bio-Kult
Candea caps 60 BIO-KULT Bio - Kult Candea kapsule sadrže 7 sojeva korisnih bakterija, ekstrakt belog luka i grejpfruta. Podržava prirodnu odbranu organizma preko prekomernog rasta gljivica kandide.  Bio - Kult Candea kapsule imaju trostruko delovanje jer sadrže korisne bakterije, kao i ekstrakte ..
1.996,56 RSD
Brend: LJ Pharma
CHIROFOL 500 je dodatak ishrani na bazi D-hidro-inozitola, folne kiseline, vitamina B12 i mangana koji se koristi u slučajevima povećanih potreba za ovim hranjivim supstancama ili usled njihovog nedostatka u ishrani. Funkcija Vitamin B12 doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma, norm..
2.801,23 RSD
Brend: ITS
Conprosta je prirodno sredstvo za lečenje benigne hiperplazije prostate i hronicnog prostatitisa. Conprosta forte ima dokazane efekte u lečenju neprijatnih simptoma koji su posledica ovih oboljenja. Delovanje Aktivni sastojci su kemferol, beta-sitotsterol i auksin koji imaju antiinflamatorno i ant..
1.007,12 RSD
Brend: ITS
Conprosta je prirodno sredstvo za lečenje benigne hiperplazije prostate i hroničnog prostatitisa. Sadrži visoko aktivan polen specifične uljane repice u tabletama. Delovanje Deluje antiinflamatorno, pa se koristi kod akutnog nebakterijskog prostatitisa i kod hroničnog prostatitisa. Otklanja sve te..
528,66 RSD
Brend: Innventa
D-MANOZINN prašak je jedinstvena formulacija D-manoze, vitamina C i cinka. Namenjen je za lečenje urinarnih infekcija koje izaziva Escherichia coli. Ublažava tegobe kao što su bol, svrab, peckanje, otežano i učestalo mokrenje. Delovanje Molekuli D-manoze vezuju E. coli kada urin postane zasićen ba..
3.321,22 RSD
Brend: Innventa
D-manozinn kesice su jedinstvena formulacija D-manoze, vitamina C i cinka. Namenjen je za lečenje urinarnih infekcija koje izaziva Escherichia coli. Ublažava tegobe kao što su bol, svrab, peckanje, otežano i učestalo mokrenje. Delovanje Molekuli D-manoze vezuju E. coli kada urin postane zasićen ba..
1.112,41 RSD
Brend: Femibion
Femibion 1 tbl 28 EVROPA LEK Dijetetski suplement namenjen ženama koje planiraju trudnoću, kao i trudnicama do kraja 3. meseca trudnoće. Femibion 1 sadrži kombinaciju pravilno odabranih hranljivih materija, uključujući najvažnije mešavinu folata* (folna kiselina i Metafolin) i holina, kao i komple..
1.591,10 RSD
Brend: Femibion
Femibion 2 vam obezbeđuje dovoljno folata u formi folne kiseline i Metafolina. Pored toga sadrži i druge brižno odabrane sastojke od kojih posebno izdvajamo lutein koji udružen sa omega 3-masnim kiselinama doprinosi normalnom rastu i razvoju ploda, kao i intelektualnim, motoričkim i kognitivnim spos..
2.309,59 RSD
Brend: Vitalia
Opis Ovo je preparat namenjen ženama koje pate od nelagodnih simptoma koje sa sobom nosi menopauza. Crvena detelina, smatra se bogatim izvorom fitoestrogena. Naime, radi se o supstancama koje imitiraju delovanje polnog hormona estrogena. Estrogen našem organizmu omogućava mnoštvo pozitivnih dejsta..
1.060,01 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 42 (3 strana)