Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Umor stres i nesanica

Brend: Nobel
Alora je dodatak ishrani namenjen otklanjanju problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa probavom ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalno. Delovan..
623,82 RSD
Brend: Nobel
Alora Ultra ima veliki udeo ekstrakta biljke Passiflora koja se tradicionalno vekovima koristi za otklanjanje problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa probavom ili povi..
1.037,29 RSD
Brend: ESI
Erbe della note je dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, magnezijuma i vitamina B6 namenjen svima koji imaju problem sa spavanjem i održavanjem sna tokom noći. Pravilnom upotrebom omogućava normalan san bez osećaja pospanosti nakon budjenja i bez stvaranja navike i zavisnosti. Delovanje Deluje ..
613,87 RSD
Brend: Terranova
Green pH Alkaline prašak 40g TERRANOVASavremen način ishrane kao i hroničan stres snižavaju pH vrednost našeg organizma. Posledice toga su umor i nizak nivo energije, oslabljen imunitet, ubrzano starenje, gojaznost pa čak i razvoj kancera. Hlorofil iz biljaka je jaka alkalizujuća supstanca koja na p..
3.647,52 RSD
Brend: Institut JP
Kapi za umirenje - Tinctura valeriane preporučuje se kod nemira, napetosti, razdražljivosti, zabrinutosti i poremećaja sna usled nervoze. Delovanje Preparat ispoljava sedativno dejstvo usled sinergističkog delovanja etarskog ulja, produkata razgradnje valeprotrijata i valerenske kiseline. Valerens..
239,71 RSD
Brend: Institut JP
Kapi za spavanje - Tinctura insomnia omogućuje lak i miran san, a pri tome ne stvara zavisnost. Delovanje Aktivni sastojci prepaparata deluju umirujuće kod stanja nervne napetosti, osećaja straha i poremećaja sna usled nervoze. Sastav Aktivni sastojci: Tinktura angelike (Tinct. Angelicae) Tink..
235,49 RSD
Brend: Institut JP
Kapi za umirenje - Tinctura nervina koristi se kod različitih oblika nervne napetosti i anksioznih stanja, a da pri tome ne stvara zavisnost. Delovanje Aktivni sastojci prepaparata deluju umirujuće kod različitih oblika nervne napetosti, nemira, zabrinutosti. Sastav Aktivni sastojci: Tinktura l..
251,33 RSD
Brend: ESI
Melatonin se prirodno luči u organizmu uveče i tokom noći, on reguliše uspavljivanje i omogućava čvršći san. Lučenje melatonina se sa godinama smanjuje a nakon 45. godine počinje naglo da opada. Iz tog razloga starije osobe često imaju problem sa nesanicom. Preporučuje se kod hronične i akutne nesan..
677,38 RSD
Brend: ESI
Melatonin Pura sprej 20ml BGB ESI Sprej za sublingvalnu primenu direktno na sluzokožu ispod jezika dovodi do brzog efekta i pomaže uspavljivanje bez obzira na uzrok nesanice. Skraćuje vreme potrebno za uspavljivanje, održava kontiniurani san , olakšava tegobe džet lega kod avionskog putovanja ..
504,00 RSD
Brend: ESI
Melatonin se prirodno proizvodi u organizmu uveče i tokom noći, olakšava uspavljivanje i omogućava čvršći san. Lučenje melatonina se sa godinama smanjuje, a nakon 45. godine počinje naglo da opada. Iz tog razloga starije osobe često imaju problem sa nesanicom. Može se koristiti kod hronične i akutne..
677,38 RSD
Brend: Institut JP
Odoval S je biljni proizvod za održavanje mentalne ravnoteže. Sadrži ekstrakte biljaka valerijane i matičnjaka koji se tradicionalno koriste  zbog svojih umirujućih osobina. Delovanje Ublažava uznemirenost i napetost, olakšava uspavljivanje, uspostavlja prirodni ritam spavanja, omogućava kvaliteta..
367,49 RSD
Brend: Maxmedica
Pro nerv kapsule doprinose ublažavanju tegoba izazvanih stresnim stanjima. Deluju i kao antioksidans jer sadrže flavonoide i pomažu u zaštiti od malignih i kardiovaskularnih oboljenja. Delovanje Biljni ekstrakti matičnjaka, valerijane i gloga sinergistički deluju na opuštanje nervnog sistema i miš..
546,48 RSD
Brend: ESI
Relax Erbe je dodatak ishrani sa magnezijumom, biljnim ekstraktima i L-teaninom (aminokiselina koja se nalazi u listovima zelenog caja) koji deluje slično serotoninu, dovodi do osećaja opuštenosti bez pospanosti. Delovanje Smanjuje fizički i mentalni stres, poboljšava pamćenje i raspoloženje, norma..
705,60 RSD
Brend: Revita
Revita Direct, prašak za direktnu oralnu upotrebu je dijetetski suplement na bazi matičnog mleča i vitamina C, sa ukusom narandže. Upotreba: Sadržaj jedne kesice rastopiti u ustima i progutati. Preporučuje se konzumiranje jedne do tri kesice dnevno, zavisno od potreba organizma i uzrasta. Pog..
902,24 RSD
Brend: ESI
Dijetetski dodatak ishrani na bazi matičnog mleča, polena, gvožđa, acerole i borovnice, sa medom italijanskog kestena. Koristi se kod oslabljenog imuniteta, izrazitog stresa, astenije (hronična iscrpljenost i pospanost), anemije, psihofizičkog zamora. Delovanje Matični mleč stimuliše organizam na ..
819,00 RSD
Brend: Terranova
Sinergija za opuštanje ili relaksaciju 50 caps TERRANOVA Napomena: Trudnice i dojilje ne bi trebalo da uzimaju ovaj preparat. Ne preporučuje se osobama na antihipertenzivima i imunosupresivima. Bez aditiva, konzervanasa i veštačkih boja. Ašvaganda je adaptogena biljka koja pokreće mehanizme prilagođ..
2.754,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 18 (2 strana)