Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Magnezijum

Brend: Adrien Gagnon
ADRIEN GAGNON Ca Mg Vit.D Zn tbl A200 Delovanje: Kalcijum, magnezijum i cink ključni su minerali u važnim vitalnim procesima. Kalcijum i vitamin D se najvećim delom (99%) nalazi u koštanom sastavu. Posebno ga je važno dovoljno uneti ishranom u dečijem uzrastu, za vreme rasta. Nedovoljan unos, p..
3.370,75 RSD
Brend: Amicus
Ci-Tri-Mag forte je dijetetski suplement koji sadrži magnezijum u obliku citrata koji se u većem stepenu resorbuje iz gastrointestinalnog trakta u poređenju sa drugim solima magnezijuma. Ci-Tri-Mag forte obezbeđuje dodatni unos magnezijuma, vitamina B6 i vitamina D3 tokom perioda intenzivnog fizičko..
619,50 RSD
Multimineralni proizvod. Nadoknađuje dnevne potrebe za kalcijumom, magnezijumom i cinkom. Delovanje Kalcijum, magnezijum i cink doprinose održavanju normalnih kostiju. Kalcijum i magnezijum doprinose normalnoj funkciji mišića. Kalcijum doprinosi normalnoj neurotransmisiji (prenosu nervnih ..
1.703,69 RSD
Brend: Terranova
Kalcijum Magnezijum 2:1 kompleks TERRANOVAKalcijum je važan mineral koji je uključen u brojne biohemijske procese.U kompleksu je sa magnezijumom, u razmeri 2:1.- Povoljno utiče na zdravlje kostiju i zuba- Doprinosi pravilnoj funkciji mišića- Oslobađa energiju za metabolizam- Za normalno zguršavanje ..
1.548,18 RSD
Brend: Hemofarm
Magnezijum je makroelement, esencijalni mineral neophodan za funkcionisanje preko 300 enzimskih reakcija. Magnetrans je dodatak ishrani, koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma. Delovanje Doprinosi metabolizmu stvaranja ene..
614,63 RSD
Brend: Hemofarm
Magnetrans duo-aktiv 400 mg, granule za direktnu primenu sa trenutnim i postepenim oslobađanjem magnezijuma. Efekat nastaje brzo, već u prvih 15 minuta od primene. Prijatnog je ukusa narandže i mente sa 400 mg magnezijuma u jednoj kesici. Posebno pogodan za primenu kod dijabetičara. Delovanje Do..
595,58 RSD
Brend: Inpharm
Magnezijum 375 Plus B6 sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni međusobno dopunjuju. Delovanje Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema. Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u..
1.238,85 RSD
Brend: Inpharm
Magnezijum 375 Plus B6 sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni međusobno dopunjuju. Delovanje Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema. Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u..
434,81 RSD
Brend: Alkaloid
Magnezijum 400 + B kompleks, je dodatak ishrani koji zadovoljava povećane potrebe organizma za magnezijumom i vitaminima B grupe kod odraslih. Delovanje Magnezijumdoprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema i mišića, doprinosi metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrplјenosti ..
567,07 RSD
Brend: Terranova
Bisglicinat je najbolji oblik mg Superiorniji od citrate Ublažava stress Pomaže kod grčeva i bolova u mišićima Mg učestvuje u proizvodnji energije za sve ćelije Pomaže održavanju normalnog rada nerava i mišića Pomaže kod nesanice i anksioznosti Pomaže vezivanje Ca za kosti Ut..
2.736,15 RSD
Brend: Solgar
Magnezijum u obliku citrata predstavlja visoko efikasan izvor magnezijuma koji se najviše apsorbuje. Delovanje Magnezijum učestvuje u nizu enzimskih procesa u organizmu, u stvaranju energije, važan je u procesu zgrušavanja krvi te za relaksacijsku fazu mišićne aktivnosti. Nedostatak magnezijum..
2.443,14 RSD
Brend: Pharmanova
Magnezijum 300 direkt preporučuje se za nadoknadu magnezijuma kod povećanih potreba organizma za ovim esencijalnim mineralom. Nedostatak magnezijuma obično se manifestuje umorom, slabom koncentracijom, kao i osećajem slabosti u mišićima i kostima. Preporučuje se kod koronarnih oboljenja kao i kod sr..
573,70 RSD
Brend: Terranova
Magnezijum Kalcijum 2:1 kompleks TERRANOVA Sadrži magnezijum i kalcijum u odnosu 2:1 (500mg:250mg). Magnezijum reguliše nivo energije. Takođe i: - Doprinosi pravilnom delovanju mišića, uključujući i srce - Za pravilno funkcionisanje nervnog sistema - Pomaže pri stresu, umoru i napetosti ..
1.460,33 RSD
Brend: Solgar
Solgar Magnezijum s vitaminom B6 predstavlja jedinstvenu kombinaciju protiv umora i iscrpljenosti, za normalno funkcionisanje mišića, ali i povećanje energije i zdravlja nervnog sistema. Delovanje Doprinosi metabolizmu stvaranja energije, psihološkoj funkciji i  funkcionisanju nervnog sistem..
1.749,04 RSD
Brend: Inpharm
Magnum 400 max je preparat sa maksimalnom dozom magnezijuma u jednoj kesici bez šećera, pa je pogodan i za osobe sa dijabetesom. Pored magnezijuma, sadrži i vitamine B1 i B6 koji doprinose još boljoj apsorpciji magnezijuma. Magnum 400 max se preporučuje kod: grčeva i bolova u mišićima, problema sa o..
618,71 RSD
Brend: Bio-Kult
Migrea caps 60 BIO-KULT Bio-Kult® Migrea®, kapsule je dodatak ishrani sa 14 sojeva probiotskih kultura, sa magnezijumom i vitaminom B6, koji doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B6 doprinosi regulaciji hormonske aktivonosti.    Na..
2.233,44 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 17 (2 strana)