Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Magnezijum

Brend: Adrien Gagnon
ADRIEN GAGNON Ca Mg Vit.D Zn tbl A200 Delovanje: Kalcijum, magnezijum i cink ključni su minerali u važnim vitalnim procesima. Kalcijum i vitamin D se najvećim delom (99%) nalazi u koštanom sastavu. Posebno ga je važno dovoljno uneti ishranom u dečijem uzrastu, za vreme rasta. Nedovoljan unos, p..
1.685,38 RSD 3.370,75 RSD
Brend: Adrien Gagnon
ADRIEN GAGNON MAGNESIUM tbl 90x250mg Delovanje: doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom metabolizmu stvaranja energije doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i psihološkoj funkciji doprinosi normalnoj funkciji mišića i održavanju normalnih kostiju i zuba Na..
684,29 RSD 1.368,58 RSD
Brend: Amicus
Vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji sadži magnezijum i vitamine B1, B2, B6 i B12. Pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti, doprinosi normalnoj funkciji mišića i metabolizmu stvaranja energije. Delovanje Doprinosi metabolizmu stvaranja energije, psihološkoj funkciji i  funkcionisanju nervn..
278,64 RSD
Brend: Amicus
Ci-Tri-Mag forte je dijetetski suplement koji sadrži magnezijum u obliku citrata koji se u većem stepenu resorbuje iz gastrointestinalnog trakta u poređenju sa drugim solima magnezijuma. Ci-Tri-Mag forte obezbeđuje dodatni unos magnezijuma, vitamina B6 i vitamina D3 tokom perioda intenzivnog fizičko..
523,35 RSD
Brend: ESI
Diurerbe forte 40 tbl BGB ESI DIURERBE FORTE tablete su dodatak ishrani koji se preporučuje: - za lakšu eliminaciju celulita i nakon kriolipolize i ultrazvučne kavitacije - tokom dijeta za mršavljenje - kod oticanja tela i osećaja težine - kod čestog konzumiranja brze hrane i slanih jela - tokom up..
718,20 RSD
Multimineralni proizvod. Nadoknađuje dnevne potrebe za kalcijumom, magnezijumom i cinkom. Delovanje Kalcijum, magnezijum i cink doprinose održavanju normalnih kostiju. Kalcijum i magnezijum doprinose normalnoj funkciji mišića. Kalcijum doprinosi normalnoj neurotransmisiji (prenosu nervnih impulsa..
1.703,69 RSD
Brend: Terranova
Kalcijum Magnezijum 2:1 kompleks TERRANOVAKalcijum je važan mineral koji je uključen u brojne biohemijske procese.U kompleksu je sa magnezijumom, u razmeri 2:1.- Povoljno utiče na zdravlje kostiju i zuba- Doprinosi pravilnoj funkciji mišića- Oslobađa energiju za metabolizam- Za normalno zguršavanje ..
1.389,24 RSD
Brend: Abela Pharm
Magnall Immuno predstvalja formulaciju magnezijuma i cinka, omogućava proizvodnju energije kako bi se organizmu obezbedilo normalno funkcionisanje. Koristi se za održavanje normalne funkcije imunog sistema, zdrave funkcije mišića, u periodu oporavka od bolesti, kao i kod teške fizičke aktivnosti. Pr..
627,40 RSD
Brend: Hemofarm
Magnezijum je makroelement, esencijalni mineral neophodan za funkcionisanje preko 300 enzimskih reakcija. Magnetrans je dodatak ishrani, koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma. Delovanje Doprinosi metabolizmu stvaranja energij..
534,67 RSD
Brend: Hemofarm
Magnetrans duo-aktiv 400 mg, granule za direktnu primenu sa trenutnim i postepenim oslobađanjem magnezijuma. Efekat nastaje brzo, već u prvih 15 minuta od primene. Prijatnog je ukusa narandže i mente sa 400 mg magnezijuma u jednoj kesici. Posebno pogodan za primenu kod dijabetičara. Delovanje Do..
595,58 RSD
Dijetetski proizvod koji se koristi kod povećanih potreba za magnezijumom, kod umora i iscrpljenosti. Magnezijum je zadužen za normalno funkcionisanje nervnog sistema, doprinosi održavanju zdravlja kostiju, zuba, kao i normalnoj funkciji mišića. Delovanje Doprinosi metabolizmu stvaranja energije..
1.487,75 RSD
Brend: Inpharm
Magnezijum 375 Plus B6 sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni međusobno dopunjuju. Delovanje Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema. Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u opu..
1.037,42 RSD
Brend: Inpharm
Magnezijum 375 Plus B6 sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni međusobno dopunjuju. Delovanje Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema. Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u opu..
377,72 RSD
Brend: Alkaloid
Magnezijum 400 + B kompleks, je dodatak ishrani koji zadovoljava povećane potrebe organizma za magnezijumom i vitaminima B grupe kod odraslih. Delovanje Magnezijumdoprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema i mišića, doprinosi metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrplјenosti Vi..
453,02 RSD
Brend: Terranova
Bisglicinat je najbolji oblik mg Superiorniji od citrate Ublažava stress Pomaže kod grčeva i bolova u mišićima Mg učestvuje u proizvodnji energije za sve ćelije Pomaže održavanju normalnog rada nerava i mišića Pomaže kod nesanice i anksioznosti Pomaže vezivanje Ca za kosti Ut..
2.454,12 RSD
Brend: Solgar
Magnezijum u obliku citrata predstavlja visoko efikasan izvor magnezijuma koji se najviše apsorbuje. Delovanje Magnezijum učestvuje u nizu enzimskih procesa u organizmu, u stvaranju energije, važan je u procesu zgrušavanja krvi te za relaksacijsku fazu mišićne aktivnosti. Nedostatak magnezijuma pr..
2.324,65 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 24 (2 strana)