Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Higijena zuba za pse

Brend: Beaphar
Set koji sadrži pastu i četkicu za održavanje oralne higijene štenaca i malih pasa. Beaphar četkica za zube u kombinaciji sa Beaphar pastom za zube sprečava nastajanje lošeg zadaha, uklanja plak i tako pomaže održavanju zdravlja zuba. Četkica je dvostrana, dizajnirana tako da odgovara zubima psa. Im..
837,00 RSD
Brend: Beaphar
Tooth Combipack ‐ Pasta i četkica za zube pogodni za pse svih veličina. Beaphar pasta ne sadrži fluor, ima ukus jetre i dva aktivna enzima: proteazu koja razlaže proteinsku strukturu plaka i glukoza oksidazu koja pretvara glukozu u bezopasnu glukonsku kiselinu. Tokom ovog procesa nastaje manja količ..
959,04 RSD
Brend: Beaphar
Specijalno formulisan gel za pranje zuba kod pasa i mačaka. Sprečava stvaranje plaka i kamenca bez upotrebe četkice. Osvežava dah i uklanja neprijatan miris. Zubni gel sa aromom jetre pruža svakodnevnu zaštitu zuba kod pasa i / ili mačaka.  Gel sadrži enzime: Enzim proteaza sprečava stvaranje zubnih..
793,15 RSD
Brend: Beaphar
Četkica za zube u kombinaciji sa Beaphar pastom za zube sprečava nastajanje lošeg zadaha, uklanja plak i tako pomaže održavanju zdravlja zuba. Četkica je dvostrana, dizajnirana tako da odgovara zubima psa. Ima praktičan mekan rukohvat posebno dizajniran tako da omogućava laku manipulaciju tokom pran..
440,64 RSD
Brend: Biogance
DentiFresh je prirodno i efikasno rešenje za zdravu higijenu zuba, svež dah i zaštićene desni. Njegov prirodni kompleks enzima i fluora pomaže u zaustavljanju nakupljanja kamenca. Aroma mente. Pre upotrebe promućkati, svakodnevno prskati na zube i desni radi optimalne zaštite. Voda, enzimi, natrij..
901,02 RSD
Brend: Biogance
Lek se koristi tokom 20 uzastopnih dana, a zatim 7 uzastopnih dana mesečno. Pomešajte dozu sa hranom za kućne ljubimce jednom dnevno. Ne davati psima koji pate od problema sa štitnom žlezdom. Pitajte svog veterinara za savet. Pogodno za pse i mačke. Mikronizovane morske alge (ascophillum nodosum), ..
1.533,90 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Zahnpflege (nega za zube) 50ml Redovna briga o zubima vaših pasa zaštitiće zube od naslaga. U ustima pasa ima puno bakterija koje će se taložiti na zubima i rasti sve više i više. Ostaci hrane će prouzrokovati bakterijsku oblogu plakom.Plak će stvoriti zubni kamenac. Zubni kamenac će p..
1.850,15 RSD
Brend: VetPlanet
Dental Herba Fresh je prirodan proizvod za tretman usne šupljine. Neutrališe zadah pasa I mačaka, smanjuje stvaranje kamenca I zubnih naslaga, I potpomaže zdravim desnima. Esncijalna ulja daju svežinu, deluju anti-bakterijski i protiv upalnih procesa u ustima. Preveniraju kvarenje zuba, neutrališu n..
766,50 RSD
Brend: Wanpy
WANPY Toothbrush Chews ( Chicken Flavor) 100g Wanpy poslastica za čišćenje zuba sa ukusom piletine Dodatak ishrani za pse. Savet za hranjenje: kao poslastica, između obroka. Uvek obezbedite svežu vodu za ljubimca. Sastav: biljni protein,skrob, pileće brasno,pivski kvasac, kalcijum karbonat, biljno ..
427,13 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)