Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Relaksacija

Brend: Institut JP
Kapi za umirenje - Tinctura valeriane preporučuje se kod nemira, napetosti, razdražljivosti, zabrinutosti i poremećaja sna usled nervoze. Delovanje Preparat ispoljava sedativno dejstvo usled sinergističkog delovanja etarskog ulja, produkata razgradnje valeprotrijata i valerenske kiseline. Valerens..
239,71 RSD
Brend: Institut JP
Kapi za umirenje - Tinctura nervina koristi se kod različitih oblika nervne napetosti i anksioznih stanja, a da pri tome ne stvara zavisnost. Delovanje Aktivni sastojci prepaparata deluju umirujuće kod različitih oblika nervne napetosti, nemira, zabrinutosti. Sastav Aktivni sastojci: Tinktura l..
251,33 RSD
Brend: ESI
Relax Erbe je dodatak ishrani sa magnezijumom, biljnim ekstraktima i L-teaninom (aminokiselina koja se nalazi u listovima zelenog caja) koji deluje slično serotoninu, dovodi do osećaja opuštenosti bez pospanosti. Delovanje Smanjuje fizički i mentalni stres, poboljšava pamćenje i raspoloženje, norma..
705,60 RSD
Brend: Terranova
Sinergija za opuštanje ili relaksaciju 50 caps TERRANOVA Napomena: Trudnice i dojilje ne bi trebalo da uzimaju ovaj preparat. Ne preporučuje se osobama na antihipertenzivima i imunosupresivima. Bez aditiva, konzervanasa i veštačkih boja. Ašvaganda je adaptogena biljka koja pokreće mehanizme prilagođ..
2.754,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)