Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Zdravlje očiju

Brend: Adrien Gagnon
Beta karoten je izvor vitamina A za održavanje dobrog vida, negu kože, sluzokože i funkcionisanje imunološkog sistema. Posebno je koristan u zaštiti kože koja je izložena jakom suncu, odnosno u stvaranju prirodnog pigmenta koji štiti kožu od sunca.Beta karoten pomaže sprecavanje deficijencije vitami..
627,27 RSD 1.254,53 RSD
Brend: Terranova
Astaksantin 4mg kompleks 50 caps TERRANOVA Magnifood kompleks iz čistih organskih samoniklih biljaka,sušenih postupkom liofilizacije, je vrhunska inovacija Terranove koju dodajemo umesto štetnih pomoćnih supstanci i aditiva. Liofilizacija ili sušenje zamrzavanjem je najnaprednija tehnološka metoda..
2.888,64 RSD
Natural Wealth® Beta karoten je provitamin vitamina A, koji se u organizmu po potrebi konvertuje u vitamin A. Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i održavanju normalne kože, sluzokože i vida. Delovanje Za zdravu i lepu kožu Antioksidans koji nas štiti od štetnog UV zračenja ..
1.687,80 RSD
Brend: Solgar
Solgar prirodni beta-karoten prekursor je vitamina A i deluje kao antioksidans čime sprečava oštećenje tkiva usled uticaja slobodnih radikala. Ima važnu ulogu u zaštiti kože od štetnog delovanja UV zraka na način da povećava količinu pigmenta, a korisna je i njegova uloga u očuvanju meke, zdrave i g..
2.124,16 RSD
Brend: Alkaloid
Proizvod je namenjen za nаdoknаđivаnje dnevnih potrebа zа vitаminom A i betа – kаrotenom u proleće i leto, kao i za pripremu kože zа sunčаnje kada je povećana izloženost UV – zrаcimа. Delovanje Antioksidans koji nas štiti od štetnog UV zračenja Za zdravu i lepu kožu Sastav Sastojci: 1 kapsul..
879,12 RSD
Brend: Terranova
Terranovin prirodni beta-karoten je proizveden iz alge Dunaliella salina, koja prirodno sadrži i druge karotenoide, kao što su alfa i gama karoten, zeaksantin, kriptoksantin i dr. Formulacija je unapređena dodatkom  vitamina C i E, alfa-lipoinske kiseline koja deluje sinergistički sa beta-karotenom ..
2.545,92 RSD
Brend: Pfizer
Centrum silver 50+ je dodatak ishrani sa vitaminima i mineralima za osobe starije od 50 godina. Centrum silver 50+ svojim sastavom doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema i metaboličkom oslobađanju energije potrebne za očuvanje vitalnosti. Učestvuje u očuvanju dobrog vida i zdravih kostiju..
1.047,49 RSD
Brend: Pfizer
Centrum silver 50+ je dodatak ishrani sa vitaminima i mineralima za osobe starije od 50 godina. Centrum silver 50+ svojim sastavom doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema i metaboličkom oslobađanju energije potrebne za očuvanje vitalnosti. Učestvuje u očuvanju dobrog vida i zdravih kostiju..
1.867,32 RSD
Brend: Dietpharm
Makulin kapsule su preparat za oči koje sadrže svetski poznati lutein FloraGlo čije delovanje je klinički ispitano. Pored FloraGlo luteina preparat sadrži i zeaksantin i na taj način osigurava najvažnije prirodne karotenoide koji su neophodni za kvalitet i gustinu očnog pigmenta, odgovornog za oštri..
1.070,88 RSD
Brend: Dietpharm
Makulin plus kapsule su preparat za zaštitu očiju kod makularne degeneracije i katarakte. Preparat ima primenu kod oslabljenja oštrine vida, kod dugotrajnog naprezanja očiju, kod pojačane izloženosti UV zracima, kod rada pri veštačkom ili nedovoljnom osvetljenju. Delovanje Omega-3 masne kiseline E..
1.408,44 RSD
Brend: Inspharma
Dodatak ishrani sa vitaminima koji imaju antioksidativna svojstva, mineralima, omega-3 masnim kiselinama (EPA i DHA), oku svojstvenim pigmentima (luteinom i zeaksantinom) i resveratrolom. Jedinstvena formula NUTROF TOTAL dokazano štiti i održava zdravlje očiju. Delovanje Antioksidativno delovanj..
1.592,37 RSD
Brend: Vitalis
Oftalmo Vitalis je dijetetski suplement na bazi karotenoidnih pigmenata - luteina i zeaksantina, vitamina A, E, C, B2 i cinka. Preporučuje se osobama koje žele da sačuvaju zdrave oči i dobar vid, osobama koje su izložene povećanom radu na kompjuterskim ekranima, osobama sa smanjenom oštrinom vida, o..
1.078,56 RSD
Brend: ESI
Retin active 20 caps BGB ESI Dodatak ishrani-hrana za posebne medicinske namene sa vitaminima A, C, E, zeaksantinom , luteinom i ekstarktom borovnice. Dodatni izvor nutrijenata namenjen osobama sa oslabljenim vidom, promenama na makuli i degenerativnim oštećenjima makule, osobama koje žele da zašt..
819,00 RSD
Brend: Terranova
Sinergija za vid 50 caps TERRRANOVA Biološki aktivne materije u ovom kompleksu smanjuju napetost očiju te ih čuvaju od umora i nadražaja. Dodatno utiču na vid jer jačaju zidove krvnih sudova oka i poboljšavaju adaptaciju u mraku. Borovnica je odličan izvor antocijanina koji imaju jako antioksidativn..
3.439,44 RSD
Brend: Suppup
Jedinstveni proizvod na našem tržištu poreklom iz Nemačke obogaćen luteinom, zeaksantinom i vitaminom A koji provereno čuva zdravlje vaših očiju. Proizvod je namenjen odraslima i deci starijoj od 6 godina. Formula proizvoda sadrži efikasne nutrijente koji hrane ćelije oka i pružaju zaštitu od trajni..
789,99 RSD 1.316,65 RSD
Brend: Vitabiotics
Visionace Original caps 30 VITABIOTICS Visionace preperat je najprodavaniji preparat za oči u Velikoj Britaniji i rezultat je dugogodišnjeg naučnog istraživanja. Preparat sadrži kompleksnu vitaminsko-mineralnu formulu kombinovanu sa luteinom, ekstraktom borovnice i citrusnim bioflavonoidima, koja u..
1.261,06 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 17 (2 strana)