Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Kontrola ponašanja za mačke

Brend: Beaphar
Play spray cat sprej sa mačijom travom nije samo pomoćno sredstvo za obuku mačića i mačaka, već i način da se poboljša igra. Mačja metvica se godinama koristi u igračkama i proizvodima za mačke pružajući neodoljiv miris koji pojačava igru i uzbuđuje vašu mačku. Može se koristiti za obuku mačke d..
699,99 RSD
Brend: Kitty Caps
GN Kitty bele i koralno crvene navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako n..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty M bele i koralno crvene navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty M bele i roze navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako nokti mač..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty M crno-sive i svetloplave navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće ka..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty M zelene i tamnoplave navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako n..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty S bele i roze navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako nokti mač..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty S crno-sive i svetloplave navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće ka..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty S ružičaste i roze navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako nokt..
1.345,89 RSD
Brend: Kitty Caps
GN-Kitty s zelene i tamnoplave navlake za mačje kandze Zaštitite od mačijih ogrebotina Vas, Vašu porodicu i prijatelje ovim simpatičnim raznobojnim navlakama. Bezbedan i netoksični lepak neće ometati normalnu funkciju uvlačenja i izvlačenja noktiju. Navlaka za nokte lako se nanosi i otpadaće kako n..
1.345,89 RSD
Brend: VetPlanet
Gorak ukus ovog proizvoda odvraća životinje od griženja, žvakanja i lizanja zavoja, rana I promena na koži.  Proizvod je potpuno bezbedan, može se koristiti i kod mladih životinja. Preparat je isključivo za spoljašnju upotrebu.SASTAV: Denatonium benzoatDOZIRANJE: Isprskati željeno mesto, pritiskom n..
630,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)