Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Mršavljenje i detox

Brend: ESI
Ananas 60 tbl BGB ESI Dijetetski dodatak ishrani na bazi ananasa koji  povoljno utiče na varenje i izbacivanje tečnosti iz organizma pa se tradicionalno koristi kao prirodna pomoć za mršavljenje i eliminaciju celulita. Proizvod ne sadrži: gluten i GMO. Proizvod je pogodan za veganski način ishran..
630,00 RSD
Brend: Dr Theiss
Apuretin je preparat koji se sastoji od biljaka i minerala. Preporučuje se osobama koje imaju problem sa zadržavanjem vode, osobama koje ne vežbaju redovno, osobama koje aktivno vežbaju kojima je potrebno poboljšanje tonusa i osobama na dijetama. Delovanje Kopriva pomaže eliminisanju vode i to..
830,04 RSD
Brend: Bioclinica
Citrax forte je prirodan preparat koji pruža zdrav način mršavljenja i to bez napada gladi i neželjenih efekata ili se koristi da bi sprečio taloženje novih naslaga masti. Delovanje Gorka pomorandža stimuliše receptore masnih ćelija, aktivira prirodno sagorevanje masti i pruža dinamičnu i prirodnu..
1.051,10 RSD
Brend: Bioclinica
Citrax forte je prirodan preparat koji pruža zdrav način mršavljenja i to bez napada gladi i neželjenih efekata ili se koristi da bi sprečio taloženje novih naslaga masti. Delovanje Gorka pomorandža stimuliše receptore masnih ćelija, aktivira prirodno sagorevanje masti i pruža dinamičnu i prirodnu..
1.646,21 RSD
Brend: ESI
Citrolinea Max 40 tbl BGB ESI Dijetetski dodatak ishrani čiji je sastav namenjen ubrzavanju metabolizma, korišćenju i sagorevanju masti iz masnih naslaga u organizmu i pretvaranju lipida u masne kiseline i energiju. Ovaj preparat ima termogeno dejstvo, ubrzava metabolizam i pospešuje eliminaciju po..
781,20 RSD
Brend: ESI
Diurerbe forte 40 tbl BGB ESI DIURERBE FORTE tablete su dodatak ishrani koji se preporučuje: - za lakšu eliminaciju celulita i nakon kriolipolize i ultrazvučne kavitacije - tokom dijeta za mršavljenje - kod oticanja tela i osećaja težine - kod čestog konzumiranja brze hrane i slanih jela - tokom up..
718,20 RSD
Brend: Guam
Guam Britannia Dren Te Verde sa ukusom zelenog čaja omogućuje eliminisanje toksina kao i suvišne tečnosti iz organizma. Delovanje: Čišćenje organizma pomaže uspostavljanje normalnih fizioloških funkcija, koje može usporiti akumulacija štetnih tvari, kao što su slobodni radikali i toksini, koji se a..
3.723,13 RSD
Brend: Abela Pharm
Opis Herbafast Avantgarde predstavlja inovativnu kombinaciju sastojaka koji utiču na zdravo mršavljenje, koja brzo i efikasno deluje uz manje napade gladi i regulaciju nivoa glukoze. Delovanje Ekstrakti đumbira i paprike utiču na ubrzavanje metabolizma i sagorevanje masti. Vitamin C utiče na pro..
1.435,90 RSD
Brend: Abela Pharm
Herbafast detox je preparat koji doprinosi detoksikaciji i prečišćavanju organizma generalno, eliminaciji vode, toksina i smanjenju celulita. Delovanje Rastavić doprinosi normalnoj funkciji prostate, bubrega i urinarnog trakta, normalnom protoku mokraće i prečišćavanju organizma. Java čaj ima diur..
1.109,56 RSD
Brend: Abela Pharm
Herbafast fiber u svom sastavu ima kombinaciju biljnih vlakana sa vitaminima i mineralima čija je namena da izazovu osećaj sitosti i samim tim spreče stvaranje masnih naslaga. Napravljeni napitak je prijatnog ukusa čokolade. Delovanje Herbafast Fiber sadrži najveću količinu biljnih vlakana koja ve..
750,29 RSD
Brend: Abela Pharm
Herbafast fiber u svom sastavu ima kombinaciju biljnih vlakana sa vitaminima i mineralima čija je namena da izazovu osećaj sitosti i samim tim spreče stvaranje masnih naslaga. Napravljeni napitak je prijatnog ukusa jagode. Delovanje Herbafast Fiber sadrži najveću količinu biljnih vlakana koja vezu..
750,29 RSD
Brend: Abela Pharm
Herbafast fiber u svom sastavu ima kombinaciju biljnih vlakana sa vitaminima i mineralima čija je namena da izazovu osećaj sitosti i samim tim spreče stvaranje masnih naslaga. Napravljeni napitak je prijatnog ukusa limuna. Delovanje Herbafast Fiber sadrži najveću količinu biljnih vlakana koja vezu..
750,29 RSD
Brend: Abela Pharm
Herbafast Lady predstavlja kombinaciju sastojaka koji utiču na zdravo smanjenje viška kilograma, na smanjenje celulita i eliminaciju toksina i viška vode. Delovanje Ekstrakt kapsaicina i crnog bibera podstiče snažan termogeni efekat. Zahvaljujući termogenezi ubrzava se metabolizam i pojačava sagor..
1.259,67 RSD
Brend: Weleda
WELEDA Sok od Breze, 250ml Sertifikovani organski napitak sa ekstraktom listova breze. Osvežavajući napitak od novih listova breze, branih u proleće. Zdravo, organsko piće - pomaže proces detoksikacije - da se osećate vitalnije, mlađe, okretnije i laganog koraka. Poboljšava izgled kože...
2.121,56 RSD
Brend: ESI
Zeleni Čaj caps 60x500 mg BGB ESI Dijetetski dodatak ishrani na bazi zelenog čaja. Preporučuje se kao pomoć u toku režima mršavljenja. Pomaže aktiviranje metaboličkih procesa, stimuliše eliminaciju masnih naslaga i suvišne tečnosti iz organizma i podstiče detoksikaciju. Rezultati kliničkih stu..
680,40 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)