Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Brijanje i depilacija

Brend: Braun
BRAUN SES9300 Epilator belo-zlatni prvi epilator na svetu za žene sa potpuno fleksibilnim glavama, za lakše uklanjanje dlaka čak i na teško dostupnim mestima. Tanka ergonomska ručka - Potpuno novi oblik sa rukohvatom protiv klizanja posebno je zgodan pod tušem i omogućava lakše i previznije kretanje..
57.899,80 RSD
Brend: Braun
Braun Face Mini Epilator FS1000 WHT BOX MN sa Smartlight-om. Elegantno dizajniran električni odstranjivač dlaka na licu mini veličine za žene, daje rezultate brzog i nežnog uklanjanja dlaka. Braun Mini skidač dlaka seče dlaku blizu nivoa kože, ostavljajući lice glatkim.Brzo i nežno uklanjanje dlaka:..
5.327,44 RSD
Brend: Braun
Novi Braun Face, prvi svetski 2 u 1 aparat za lice, omogućava duboko čišćenje pora i visoko preciznu epilaciju lica za čistu, blistavu lepotu. U slučaju da želite da budete bez šminke ili da kreirate savršenu podlogu da isprobate najnovije trendove. Ovaj revolucionarni proizvod za lepotu od brenda e..
11.139,18 RSD
Brend: Braun
Epilacija, čišćenje i toniranje kože, za ugođaj iz salona u vašoj kući. • Prvi svetski epilator, cleaner i toner • Face epilator uklanja do 4x kraću dlaku od voska. Za glatko i čisto lice • Osetljiva četka za čišćenje za nežno čišćenje lica. Dermatološki testirano • MicroVibration glava za poboljšan..
28.900,40 RSD
Brend: Braun
Braun epilator za lice i druge delove tela lako uklanja dlačice u korenu, ostavljajući kožu glatkom i svilenkastom nedeljama. Mnoge pripadnice lepšeg pola znaju da je danima moguće obezbediti glatku kožu sa drugim epilatorima, dok sa sigurnošću možemo preporučiti Braun epilator za isti rezultat sa p..
7.522,87 RSD
Brend: Braun
Braun epilator za lice i druge delove tela SE 1170 pripada seriji Silk-épil 1 kao osnovni model grupacije epilatora. Uklanja najsitnije dlačice, ostavljajući kožu glatkom i do nekoliko nedelja. Braun epilator lako uklanja dlačice u korenu, ostavljajući kožu glatkom i svilenkastom nedeljama. Ovaj mo..
5.702,06 RSD
Brend: Braun
Zahvaljujući Smartlight tehnologiji Braun Silk-épil 3 otkriva i uklanja čak i najsitnije dlačice koje ostali epilatori ne mogu da uoče Sistem nežnih pinceta: 20 pinceta uklanjaju dlačice direktno iz korena Valjci glatko stimulišu i masiraju kožu kako bi se olakšala epilacija Dugotrajni rezulta..
9.325,13 RSD
Brend: Braun
Nežno uklanja dlačice iz korena, pružajući tako dugotrajne rezultate. Uklanja kratke dlačice koje vosku ostaju neuhvatljive pa koža ostaje glatka do 4 nedelje. Odličan je za početnice jer masažni točkići svojim kretanjem stimulišu kožu što omogućava nežnu epilaciju. Smartlight lampica osvetljava i ..
10.159,10 RSD
Brend: Braun
Braun epilator za lice I druge delove tela SE 3420  pripada seriji epilator Braun Silk-epil 3.  Ovaj model nežno uklanja dlačice iz korena, pružajući tako dugotrajne rezultate. Uklanja veoma kratke dlačice koje vosku ostaju neuhvatljive pa koža ostaje glatka do 4 nedelje. Odličan je za početnice je..
11.849,63 RSD
Brend: Braun
Prvi pametni epilator na svetu sa SensoSmart tehnologijom. Silk-épil 5 Wet & Dry epilator je najnežniji Braun epilator. Sa inovativnom SensoSmart™ technologijom, olakšava epilaciju i skida više dlačica u jednom potezu. MicroGrip technologija uklanja 4x kraću dlaku nego što vosak može da uhvati. Beži..
13.240,13 RSD
Brend: Braun
Braun epilator SensoSmart 7/700 pripada seriji Silk-epil 7. Epilator je namenjen za korišćenje pod tušem ili kada vam je koža potpuno suva. Osetićete najnežniju epilaciju sa Braun epilatorom i poštedećete sebe neprijatnog osećaja čupanja dlaka sa finim nožićima koji bezbolno odklanjanju malje. Sa in..
18.974,25 RSD
Brend: Braun
Braun pribor za epilator 79 SPA Specijalno dizajnirana četka za piling za SkinSpa epilatore. Kompatibilno sa epilatorima: Silk-épil 7 - SkinSpa, Dual Epilator, Legs Body & Face, Legs & Body, Legs / Silk-épil Xpressive.  ..
1.747,09 RSD
Brend: Braun
Epilator SES9010 3D WHT/GOLD Braun 504803 - prvi je ženski epilator na svetu sa potpuno pokretnom glavom koji omogućava lako uklanjanje dlačica. Micro-Grip tehnologija i 40% šira glava koja uklanja čak i dlačice ne više od 0,5 mm omogućavaju vam da uživate u dugim nedeljama lepo glatke kože. Uklju..
48.080,25 RSD
Brend: Braun
Braun Silk-épil 9 SensoSmart™ epilator ublažuje pritisak, a uklanja još više dlačica. Braunova nova generacija epilatora uključuje SensoSmart ™ tehnologiju, ostavljajući znanje stručnjaka u vašim rukama. Inovativni inteligentni senzor vodi epilaciju kako bi se osiguralo da se na kožu nanosi tačna ko..
24.934,50 RSD
Brend: Braun
Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart™ - bežični epilator za suvu i mokru epilaciju sa 7 nastavaka, u ružičasto zlatnoj boji. Epilatori Braun Silk-épil uklanjaju 4x kraće dlačice od onih koje vosak može uhvatiti donoseći dugotrajnu glatkoću. Bežični epilator za suvu i mokru epilaciju, može se koristit..
34.463,81 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 44 (3 strana)