Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Srce krvni sudovi i cirkulacija

Brend: Adrien Gagnon
ADRIEN GAGNON ODORLESS GARLIC caps 100 Delovanje: Beli luk pomaže održavanje zdravlja krvnih sudova Tradicionalno se koristi za lečenje simptoma infekcija gornjih disajnih puteva, kašlja, prehlade i gripa Koristi se kod visokog holesterola u krvi Beli luk je poznat po antiseptičkim ..
620,93 RSD 1.241,86 RSD
Brend: Goodwil
Alanerv je dijetetski suplement koji doprinosi poboljšanju funkcije nervnog sistema i koristi se kao dodatna terapija svih vrsta perifernih neuropatija: dijabetesna neuropatija, sindrom karpalnog, tarzalnog i kubitalnog tunela, radikulopatije. Delovanje Vitamini B grupe utiču na normalnu aktiv..
1.920,60 RSD
Brend: Alkaloid
Alkakaps coenzyme q10 forte sadrži 30 mg koenzima Q10 u mekim želatinskim kapsulama. Koenzim Q10 je esencijаlni vitаmin, neophodаn zа prаvilno funkcionisаnje svаke žive ćelije. Doprinosi stvаrаnju energije u svim ćelijаmа orgаnizmа, posebno u srčаnoj i skeletnoj muskulаturi. Delovanje Koenzim Q10..
691,38 RSD
Brend: Hemofarm
Alphalipoin forte je dijetetski supplement na bazi alfa-lipoinske kiseline i preporučuje se kod oštećenja perifernih nerava izazvanih poremećajem metabolizma glukoze kod dijabetesa, oksidativnim stresom ili povećanim unosom alkohola. Delovanje Alfa-lipoinska kiselina ima jak antioksidativni ef..
926,10 RSD
Alpski balzam za vene je prirodni proizvod koji se koristi kod problema proširenih vena, ispucalih kapilara, bolnih, otečenih i teških nogu. Balzam je napravljen po tradicionalnoj recepturi, sačinjen od brojnih lekovitih biljaka kao što su: menta, ulje sibirske jele, ekstrakt divljeg kestena, mentol..
1.200,00 RSD
Black aronia sok je dobijen hladnim ceđenjem i pasterizacijom zrelih plodova aronije koja će svojim izrazitim antioksidativnim svojstvom poboljšati cirkulaciju krvi, pomoći kod demencije i kod regulacije šećera u krvi, doprineti boljem zdravlju i jačem imunitetu. Delovanje Jak antioksidans ..
1.238,76 RSD
Brend: Adoc
Arterinorm je jedinstveni dijetetski suplement koji pomaže u normalizaciji povišenog nivoa holesterola kao i smanjenju rizika od nastanka ateroskleroze. Upotreba Arterinorm-a se savetuje kod osoba sa povišenim “lošim”, ukupnim holesterolom i trigliceridima. Doprinosi normalnom metabolizmu homociste..
820,52 RSD
Brend: Abela Pharm
Arteroprotect je proizvod prirodnog porekla koji sadrži kombinaciju ekstrakta crvenog pirinča i vitamina B1, vitamina C i K2, koja doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola. Crveni pirinač je kvalitetan pirinač podvrgnut fermentaciji gljivicama Monascus purpureus, iz koga se dobija ekstra..
859,95 RSD
Brend: Abela Pharm
Arteroprotect je proizvod prirodnog porekla koji sadrži kombinaciju ekstrakta crvenog pirinča i vitamina B1, vitamina C i K2, koja doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola. Crveni pirinač je kvalitetan pirinač podvrgnut fermentaciji gljivicama Monascus purpureus, iz koga se dobija ekstra..
1.584,66 RSD
Brend: Pharmanova
Avaricon gel se savetuje osobama koje imaju problem sa perifernom venskom cirkulacijom i kod kojih se javljaju tegobe kao što su bol, grčevi, utrnulost, pucanje kapilara, osećaj umornih i teških nogu. Avaricon gel takođe može da se primenjuje kod povreda mekih tkiva (udarci, istegnuća) koja su praće..
807,12 RSD
Brend: Pharmanova
Avaricon Hemor krema ima umirujuća, antiseptička i regenerativna svojstva pogodna za negu iritirane kože i sluznice analne regije. Preparat je namenjen za negu i ublažavanje tegoba upaljene, bolne, iritirane kože i sluznice analne regije. Preparat olakšava tegobe izazvane hemoroidima. Delovanje: Ek..
445,17 RSD
Brend: Pharmanova
Avaricon hemor vlažne maramice su namenjene osobama sa suvom i iziritiranom kožom i sluznicom analne regije, osobama kojima je obavljen kolorektalni pregled ili postoperativno, kao i kod osoba koje imaju tegobe izazvane hemoroidima (bol, otok, svrab, krvarenje). Preparat se upotrebljava nakon defeka..
245,16 RSD
Brend: Pharmanova
Avaricon krema se savetuje osobama koje imaju problem sa perifernom venskom cirkulacijom i kod kojih se javljuje tegobe kao što su bol, grčevi, utrnulost, pucanje kapilara, osećaj umornih i teških nogu. Avaricon krema takođe može da se primenjuje kod povreda mekih tkiva (udarci, istegnuća) koja su p..
807,12 RSD
Brend: Pharmalife
Biostatine forte je dodatak ishrani koji sadrži fermentisani crveni pirinač, ekstrakt lista artičoke i bioflavonoide citrusa za održavanje normalne koncentracije holesterola u krvi. Biljni ekstrakti su visokog kvaliteta, prečišćeni i standardizovani na aktivne supstance. Monakolin iz crvenog pirinča..
902,25 RSD
Brend: Inpharm
Cardiofortin je dijetetski suplement koji sadrži pet važnih antioksidanasa iz prirode (koenzim Q10, rezveratrol, likopen, vitamin D3, folnu kiselinu), koji imaju kardioprotektivno delovanje. Pogodan je za primenu kod osoba koje imaju povećan rizik za nastanak koronarnih bolesti, kod osoba sa oslablj..
2.805,58 RSD
Brend: Velexfarm
Jedinstvena kombinacija 10 aktivnih sastojaka značajnih za kardiovaskularne i cerebrovaskularne bolesti. Delovanje Smanjuje aterosklerotične plakove Smanjuje rizik od kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih događaja i smrtnosti Poboljšava memoriju i pamćenje Pogodan za primenu kod pacijenat..
3.072,96 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 53 (4 strana)