Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Hrom i selen

Brend: Terranova
Hrom 200ug complex 50 caps TERRRANOVA - Za održavanje normalnog nivoa glukoze u krvi - Utiče na metabolizam makronutrijenata Organic Vegan Bez soje Bez dodatog šećera Bez aditiva..
1.685,55 RSD
Brend: Anafarm
Hrom i selen su esencijalni mikroelementi. U organizmu se nalaze u maloj količini i neophodni su za normalno funkcionisanje čovekovog organizma. Hrom se teško apsorbuje u organizmu iz hrane, a naše područje spada u područje deficitarno selenom tako da se preporučuje suplementacija ovim mikroelementi..
465,70 RSD
Brend: Terranova
Selen 200µg kompleks 50 caps TERRANOVAPreporučen dnevni unos jedna kapsulaSelen je moćan antioksidans koji štiti organizam od delovanja slobodnih radikala- Štiti štitastu žlezdu- Koristi se kod dijagnoze Hašimota- Utiče na plodnost kod muškaraca i kod žena- Antikancerogeni antioksidans- Sa vitaminom..
2.237,63 RSD
Selen se nalazi u crvenim krvnim zrncima, jetri, slezini, srcu, noktima, zubnoj gleđi, testisima i spermatozoidima. Svoju ulogu u ljudskom organizmu ostvaruje kao deo važnih antioksidativnih enzima, štiteći ga od štetnog uticaja slobodnih radikala, a važan je i za imuni sistem. Selen doprinosi norma..
1.103,56 RSD
Brend: Anafarm
Preparat Selenium E sadrži mineral selen i vitamin E. Delovanje Selen je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: normalnoj funkciji štitne žlezde, normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne kose i normalnih noktiju, zaštiti ćelija od oksidativnog st..
489,89 RSD
Brend: Vemax Pharm
Selitop je jedinstven proizvod u inovativnoj formi orodisperzibilnih tableta, za potrebe ishrane osoba  sa oboljenjima šitne žlezde ili drugim stanjima sa povećanim potrebama za selenom. Primena ove formule kombinuje nekoliko prednosti: primena bez vode ili drugih tečnosti jednom dnevno, primena kod..
1.778,11 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)