Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Hrom i selen

Brend: Terranova
Hrom 200ug complex 50 caps TERRRANOVA - Za održavanje normalnog nivoa glukoze u krvi - Utiče na metabolizam makronutrijenata Organic Vegan Bez soje Bez dodatog šećera Bez aditiva..
1.511,64 RSD
Brend: Solgar
Hrom spada u grupu esencijalnih minerala u tragu (mikrominerala). Ima uticaj na dejstvo insulina, održava nivo šećera u krvi, a time, najverovatnije utiče i na kontrolu apetita. Njegov nedostatak u ishrani može da bude uzrok pojave dijabetesa i ateroskleroze kod starijih osoba. Hrom se u organizm..
1.141,82 RSD
Hrom pikolinat tabl 100x200mcg NATURAL WEALTH Osobama sa povišenim šećerom u krvi.Za ubrzavanje metaboljičkih procesa.Koristi se kod posebnih fizioloških stanja vezanih za nedostatak hroma. Način uzimanja Odrasli uzimaju jednu (1) tabletu dnevno, najbolje uz obrok. Dejstvo Hrom doprin..
1.901,09 RSD
Brend: Anafarm
Hrom i selen su esencijalni mikroelementi. U organizmu se nalaze u maloj količini i neophodni su za normalno funkcionisanje čovekovog organizma. Hrom se teško apsorbuje u organizmu iz hrane, a naše područje spada u područje deficitarno selenom tako da se preporučuje suplementacija ovim mikroelementi..
277,20 RSD
Brend: Galenika
Hrom je esencijalni mineral, spada u mikroelemente jer se u organizmu nalazi u maloj količini i neophodan je za normalno funkcionisanje čovekovog organizma. Preporučuje se za ubrzavanje metaboličkih procesa, reguliše nivo glukoze i holesterola u krvi. Koristi se kod posebnih fizioloških stanja..
390,39 RSD
Brend: Galenika
Oligogal Se je dodatak ishrani za jačanje imuniteta, održavanje prirodne ravnoteže u organizmu i usporavanje starenja. Delovanje Dodatak ishrani Oligogal Se sadrži selen u kombinaciji sa vitaminima: A, C i E. Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Zb..
570,57 RSD
Brend: Terranova
Selen 200µg kompleks 50 caps TERRANOVAPreporučen dnevni unos jedna kapsulaSelen je moćan antioksidans koji štiti organizam od delovanja slobodnih radikala- Štiti štitastu žlezdu- Koristi se kod dijagnoze Hašimota- Utiče na plodnost kod muškaraca i kod žena- Antikancerogeni antioksidans- Sa vitaminom..
2.007,36 RSD
Selen se nalazi u crvenim krvnim zrncima, jetri, slezini, srcu, noktima, zubnoj gleđi, testisima i spermatozoidima. Svoju ulogu u ljudskom organizmu ostvaruje kao deo važnih antioksidativnih enzima, štiteći ga od štetnog uticaja slobodnih radikala, a važan je i za imuni sistem. Selen doprinosi norma..
1.103,56 RSD
Brend: Pharmanova
U stalnoj borbi koja se u organizmu vodi između štetnih činilaca i odbrambenih snaga, na nama je da damo presudan doprinos u toj borbi, koji će nam omogućiti pobedu, odnosno zdrav život! Slobodni radikali koji rade protiv našeg zdravlja tako što oštećuju proteine, razaraju ćelijsku membranu i izaziv..
542,38 RSD
Brend: Solgar
Selen je snažan antioksidans, neophodan za normalnu funkciju imunog sistema, tiroidne žlezde I spermatogeneze. Visoka bioraspoloživost selena u obliku L- selenometionina. Delovanje Selen je jedan od elemenata u tragovima nužno potreban u sastavu enzima prisutnih u našem organizmu čiji je zadatak z..
2.052,09 RSD
Brend: Anafarm
Preparat Selenium E sadrži mineral selen i vitamin E. Delovanje Selen je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: normalnoj funkciji štitne žlezde, normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne kose i normalnih noktiju, zaštiti ćelija od oksidativnog st..
354,82 RSD
Brend: Vemax Pharm
Selitop je jedinstven proizvod u inovativnoj formi orodisperzibilnih tableta, za potrebe ishrane osoba  sa oboljenjima šitne žlezde ili drugim stanjima sa povećanim potrebama za selenom. Primena ove formule kombinuje nekoliko prednosti: primena bez vode ili drugih tečnosti jednom dnevno, primena kod..
1.402,04 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)