Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Profesionalna nega kose

Brend: Biolage
Biolage Cleanreset Normalizing šampon za ravnotežu 250ml održava ravnotežu skalpa čija formula ostavlja kosu čistom i svežom. Uklanja naslage i nečistoće sa tanke, oštećene, kovrdžave, talasaste ili ravne kose. Sadrži formulu koja je pogodna i za bojenu i za prirodnu kosu.Benefiti Biolage Cleanreset..
2.100,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage Colorlast ljubičasti šampon - Otkrijte formulu koja kombinuje ljubičaste kolorante sa ekstraktima smokve i orhideje, za zdrav i negovan izgled plave kose do sledeće posete salonu. Neutrališe neželjene bakarne i tople tonove i istovremeno neguje i štiti kosu od lomljenja. Ovaj obojeni šampon ..
2.100,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage Colorlast ljubičasti šampon - Otkrijte formulu koja kombinuje ljubičaste kolorante sa ekstraktima smokve i orhideje, za zdrav i negovan izgled plave kose do sledeće posete salonu. Neutrališe neželjene bakarne i tople tonove i istovremeno neguje i štiti kosu od lomljenja. Ovaj obojeni šampon ..
2.100,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage Colorlast regenerator za bojenu kosu koja često ume da se ispere i izgubi sjaj tokom vremena. Formula inspirisana orhidejom Biolage Colorlast regeneratora pomaže u održavanju sjaja i vibrantnosti bojene kose. Održava boju kao da ste izašli iz salona i do 9 nedelja. Biolage Colorlast regenera..
2.280,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage intenzivan tretman za bojenu kosu obogaćen orhidejom i semenkama kajsije. Kosa je: 3x snažnija 10x zaglađenijaU kombinaciji sa odgovarajućim Biolage šamponom u poređenju sa klasičnim šamponom. Jedno pakovanje se može koristiti za 4 aplikacije.Nanesite na mokru kosu i ostavite da deluje 3-5 m..
2.475,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage intenzivan tretman za jačanje lomljive i oslabljene kose. Ovaj proizvod je najnoviji dodatak Biolage Deep Treatment portfoliu koji olakšava oblikovanje kose, zaglađuje, hidrira i daje joj sjaj. Nakon upotrebe, kosa je do 70% manje lomljiva kada se koristi sa odgovarajućim Biolage šamponom u..
2.325,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage intenzivan tretman za suvu kosu obogaćen aloe verom i spirulinom. Kosa je: 2x snažnija 70% manje lomljenja kose 3x više hidrirana 9x zaglađenija *U kombinaciji sa odgovarajućim Biolage šamponom u poređenju sa klasičnim šamponom. Jedno pakovanje se može koristiti za 4 aplikacije. Nanesite n..
2.475,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage intenzivan tretman za zaglađivanje kose obogaćen uljem kamelije i ricinusovim uljem. Kosa je: 2x snažnija 3x više hidrirana 8x zaglađenija U kombinaciji sa odgovarajućim Biolage šamponom u poređenju sa klasičnim šamponom. Jedno pakovanje se može koristiti za 4 aplikacije. Nanesite na mokru ..
2.475,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage Exquisite Oil Moringa ulje je formulisano sa uljem moringe pružajući laganu negu svim tipovima kose. Za srednje oštru kosu. Nega kose obogaćena uljem pruža mnoge prednosti svim tipovima kose. Višenamenski tretman se može koristiti pre nege, kao finiš proizvod ili kao nega tokom noći. Nanesi..
3.930,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage Fiberstrong šampon je formulisan kako bi rešio te izazove, a njegova formula je obogaćena ekstraktom bambusa i Intra-Cyclane. Kada se koristi zajedno sa Fiberstrong kondicionerom i Intra-CylaneTM Fortifying kremom, kosa je jača i više negovana. Ojačava slabu i krhku kosu. Kosa je do 12x jača..
1.800,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage Fiberstrong regenerator je formulisan kako bi rešio te izazove, a njegova formula je obogaćena ekstraktom bambusa i Intra-Cyclane. Kada se koristi zajedno sa Fiberstrong šamponom i Intra-CylaneTM Fortifying kremom, kosa je jača i više negovana. Ojačava slabu i krhku kosu. Kosa je do 12x jača..
1.920,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage Fulldensity šampon za tanku kosu nežno čisti i uklanja nečistoće, čineći kosu punijom na dodir i izgled.Kada se koristi zajedno sa kondicionerom, umanjuje se lomljenje kose, kosa izgleda punije i deblje.Smanjuje gubitak kose usled lomljenja do 2 puta. Nanesite na mokru kosu masirajućim pokr..
2.100,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage Fulldensity regenerator za tanku kosu pruža negu bez otežavanja svakom pramenu. Hrani i jača kosu za veći volumen i sjaj. Kada se koristi zajedno sa šamponom, lomljenje kose je veoma smanjeno, a kosa je na dodir popunjena. Smanjuje gubitak kose usled lomljenja do 2 puta. Nakon Fulldensity š..
2.280,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage Hydrasource šampon za suvu kosu koja može biti sklona lomljenju, teška za oblikovanje i bez sjaja. Formula inspirisana aloe vera biljkom Hydrasource šampona pomaže da se nahrani suva kosa za zdraviji izgled i lakše raščešljavanje. Do 15 puta više hidratacije nakon samo jedne aplikacije. Ka..
2.100,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage Hydrasource regenerator za suvu kosu koja može biti sklona lomljenju, teška za oblikovanje i bez sjaja. Formula inspirisana aloe vera biljkom Hydrasource regenerator pomaže da se nahrani suva kosa za zdraviji izgled. Pruža zaglađenost i negu kosi i do 15 puta više hidratacije nakon samo jedn..
2.280,00 RSD
Brend: Biolage
Biolage Keratindose šampon za oštećenu, previše tretiranu kosu koja može biti gruba, suva i beživotna. Šampon formulisan sa Pro-Keratinom i ekstraktom svile, pruža ciljanu negu previše tretiranoj, slaboj i krhkoj kosi. Nežno čisti, dok ujedno pomaže u nezi kose za rezultat sjajne i meke kose. Obnovi..
2.100,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 208 (13 strana)