Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Suplementi i proizvodi za ponašanje za pse

Brend: Beaphar
Rastvor za smirenje pasa. Dopuna za difuzer u bočici 48 ml.Feromon koji koristi Beaphar Cani Comfort je klinički dokazano efikasno rešenje za smirenje pasa i sprečavanje destruktivnog i neželjenog ponašanja poput grebanja i griženja nameštaja, lajanja, obeležavanja urinom, straha, anksioznosti i sl...
3.028,75 RSD
Brend: Beaphar
Proizvod za dresuru pasa svih uzrasta. Psi su inteligentna stvorenja i imaju mogućnosti da iskoriste svoje veštine i nauče mnogo kroz metode treniranja. Beaphar Clicker Trainer jedna je od najmodernijih, delotvornih i ugodnih metoda koja je dostupna i pogodna za sve veličine pasa. Ovaj proizvod će..
1.030,32 RSD
Brend: Beaphar
Dodatak ishrani za štence koji sadrži dve komponente: multivitaminsku i mineralnu (kalcijum i minerali iz mleka). Pasta sadrži Omega 3 i 6 masne kiseline, biotin, L‐karnitin i kalcijum koji su neophodni za pravilan rast i razvoj šteneta. Pomaže štencima da postanu zdravi psi. Ovaj preparat pomaže ..
375,84 RSD
Brend: Beaphar
Joint tablete sadrže visok nivo glukozamina koji pomaže u produkciji i obnavljanju hrskavice. Ovo omogućava olakšano kretanje i umanjuje bol zglobova. Sadrže i visok nivo hondroitina koji ima anti‐zapaljenska svojstva u zglobovima. Formula na bazi glukozamina, hondroitina i vitamina E, podržava zglo..
3.118,18 RSD
Brend: Beaphar
Služi za odvikavanje ljubimaca od neželjenih navika (griženje i grebanje nameštaja). Sadrži MNK, neškodljivu supstancu koja je neprijatna za ljubimce. Ljubimci će se kloniti delova nameštaja naprskanim ovim sprejom. Ovaj sprej za trening treba koristiti na nameštaju ili drugim predmetima kako bi se ..
1.049,76 RSD
Brend: Beaphar
Puppy trainer je posebno formulisan da omogući da obučite psa u kući da vrši nuždu na mesto koje vi odredite. Ne sadrži atraktante. Način upotrebe – staviti 5 do 10 kapi ovog sredstva i pustite štene da omiriše to mesto. Štene će uskoro shvatiti da je to mesto dozvoljeno za vršenje nužde. Primenite ..
1.100,30 RSD
Brend: Biogance
Algo Stress je antistresni sprej formulisan sa algama Fucus i kompleksom esencijalnih ulja sa umirujućim svojstvom, pomaže u smanjenju nervoze i anksioznosti prouzrokovanih stresom. Pre upotrebe promućkati. Prskajte u okruženju kućnog ljubimca (jastuk, korpa, transportna torba ili sedište...). Ne..
937,50 RSD
Brend: Biogance
Phytocare Slim+ je formulisan iz ekstrakta zelenog čaja i L-karnitina poznatog po svom dejstvu sagorevanja masti, stvara balans vašem kućnom ljubimcu između redovne fizičke aktivnosti i dijete za mršavljenje. Pre upotrebe promućkati. Mešajte dnevnu dozu sa hranom za kućne ljubimce jednom dnevno...
909,27 RSD
Brend: Biogance
Phytocare Kera+ je formulisan od ribljeg ulja bogatog Omega 3 i 6. Ove esencijalne masne kiseline sa hidratantnim i hranljivim svojstvom pomažu u vraćanju sjaja suvoj, pohabanoj i lomljivoj dlaci. Pre upotrebe promućkati. Mešajte dnevnu dozu sa hranom za kućne ljubimce jednom dnevno. Primenjuj..
909,27 RSD
Brend: Biogance
Phytocare Digest+ je formulisan od mleka čička, ekstrakata anisa i probiotika, Digest+ promoviše crevnu floru i pomaže u poboljšanju procesa varenja.Pre upotrebe promućkati. Mešajte dnevnu dozu sa hranom za kućne ljubimce jednom dnevno. Primenjujte u roku od 1-2 meseca pa napravite pauzu i onda mo..
909,27 RSD
Brend: Biogance
Phytocare Vital+ je formulisan od ulja jetre bakalara, izvora vitamina A, E i D, pomaže da se ojača tonus i vitalnost tvog ljubimca. Pre upotrebe promućkati. Mešajte dnevnu dozu sa hranom za kućne ljubimce jednom dnevno. Primenjujte u roku od 1-2 meseca pa napravite pauzu i onda možete obnoviti c..
909,27 RSD
Brend: Biogance
Pre upotrebe promućkati. Phytoverm se daje pomešan sa dnevnim obrokom, između 2 devormer-a, 7 dana uzastopno. Obnavljati svaka 3 meseca. Preporučuje se da ne prekoračite naznačene dnevne doze. Phytoverm ne može zameniti raznovrsne dijete. Držati van domašaja dece. Čuvati na hladnom i suvom mestu, i..
874,79 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Cafortan tablete 1000g Tokom industrijske proizvodnje hrane za kućne ljubimce, mnoge od ovih presudnih, prirodnih supstanci se uništavaju - čak i u vrhunskoj hrani za kućne ljubimce dizajniranoj da bude jedini izvor ishrane. Nedostaci tada mogu dovesti do niske stope rasta, slabih performa..
13.015,81 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Cafortan tablete 300g Tokom industrijske proizvodnje hrane za kućne ljubimce, mnoge od ovih presudnih, prirodnih supstanci se uništavaju - čak i u vrhunskoj hrani za kućne ljubimce dizajniranoj da bude jedini izvor ishrane. Nedostaci tada mogu dovesti do niske stope rasta, slabih perform..
3.980,90 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Cafortan tablete 90g Tokom industrijske proizvodnje hrane za kućne ljubimce, mnoge od ovih presudnih, prirodnih supstanci se uništavaju - čak i u vrhunskoj hrani za kućne ljubimce dizajniranoj da bude jedini izvor ishrane. Nedostaci tada mogu dovesti do niske stope rasta, slabih performa..
1.667,41 RSD
Brend: Fortan
FORTAN Calciumcitrat 200g Izvođenje i regulacija kontrolnih funkcija uključuju povezivanje nekoliko metaboličkih procesa. Telo se lako obrađuje kalcijum-citratom. Kosti su prirodna zaliha kalcijuma u ​​telu. Sposobnost tela da apsorbuje kalcijum iz hrane smanjuje se kako životinja raste i ako joj j..
1.172,11 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 54 (4 strana)