Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Vitamini i minerali sportska suplementacija

Ašvaganda se klasifikuje u kategoriju izuzetno efikasnih adaptogenskih biljaka, pa kao i svi adaptogeni, karakteriše se sposobnošću da uveća sposobnost tela da se adaptira na stres, takođe optimizujući odgovor tela na različite stresne situacije, kroz podešavanje osnovnih metaboličkih funkcija.Yamam..
2.460,00 RSD
Brend: QNT
Daily Vitamins caps 60 QNT Daily vitamini i minerali kompleks je namenjen da osnaži imunitet i doprinese očuvanju opšteg zdravstvenog stanja. U današnje vreme je od osnovne važnosti očuvati dobru vitalnost i zaštiti se od virusa, stresa i nedovoljnog unosa hranljivih materija kroz ishranu. Daily ..
1.590,00 RSD
GLR caps 30 YAMAMOTO NUTRITION GLR je dijetetski suplement baziran na redukovanom glutationu (Setria), sa vitaminima C i selenom. Posebno treba naglasiti da i vitamini C i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.Dok vitamini C takođe promovišu regeneraciju redukovane forme vitamina E...
3.290,00 RSD
Glucosamine Chondroitin MSM tbl 90 ULTIMATE NUTRITION Zdrave zglobove, hrskavicu, tetive i ligamente često ne cenimo i ne čuvamo – sve dok nas ne zadese povreda, upala ili pak okoštavanje, koji nas mogu sprečiti da obavljamo čak i najobičnije aktivnosti, a kamoli teške i intenzivne treninge. Gluk..
3.300,00 RSD
Brend: QNT
Joint Plus caps 60 QNT JOINT Plus od QNT-a je suplement koji štiti i pomaže u očuvanju zglobova i hrskavice. Godine i fizička aktivnost često dovode do propadanja zglobova. Sportisti su izloženi zglobnom stresu, posebno oni koji dižu velika opterećenja ili imaju dugotrajne napore, poput maratona il..
1.590,00 RSD
Brend: QNT
Magnesium + vitamin B6, 80ml QNT Da li ste ikada iskusili duži vremenski period nedostatak energije ili stalni umor, mišićnu slabost i grčeve, nesanicu, aritmiju, migrenu? Uzrok ove situacije može biti nedostatak vitamina ili minerala u vašoj ishrani, a naročito magnezijuma! Hrana koju obično je..
160,00 RSD
Brend: QNT
Omega 3 caps 90 QNT Neophodne za ljudsko telo Omega 3 su esencijalne polinezasićene masne kiseline koje imaju pozitivan uticaj na celokupno stanje našeg organizma . Omega 3 masne kiseline naše telo ne proizvodi zato je neophodno da ih unosimo kroz hranu ili suplemente zato što imaju vrlo važan p..
1.400,00 RSD
Brend: The Nutrition
The Omega 3 200kapi THE NUTRITION Omega 3 su više puta nenasićene masne kiseline, koje nalazimo u određenim ribama i biljnim izvorima. Među ribama ih najviše poseduju uglavnom losos, tuna i ostale ribe hladnih mora. Među biljnim izvorima pa su sa omega 3 masnim kiselinama najbogatiji uglavnom lan..
1.890,01 RSD
Brend: The Nutrition
The ZMA 200caps THE NUTRITION Tokom aktivnosti, Mg I Zinc se troše, zato je od ključnog značaja da ih imamo u telu u odgovarajucim količinama. Istraživanja, koje su radili na američkim fudbalerima, su pokazala neverovatne rezultate sa dodajanjem 30mg cinka i 450mg magnezijuma dnevno: - do 30% po..
2.350,00 RSD
Vegetable greens 510g ULTIMATE NUTRITION Jačanje imuniteta prirodnim putem Vegetable Greens je naučno formulisana kombinacija preko 62 fitonutrijenta iz biljnih ekstrakata koje deluju na jačanje imuniteta i krvne slike. Sadrži alge, žitarice i zeleno povrće koji se lako apsorbuju, hlorofile, mi..
6.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)