Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Kontrola ponašanja za pse

Brend: Beaphar
Proizvod za dresuru pasa svih uzrasta. Psi su inteligentna stvorenja i imaju mogućnosti da iskoriste svoje veštine i nauče mnogo kroz metode treniranja. Beaphar Clicker Trainer jedna je od najmodernijih, delotvornih i ugodnih metoda koja je dostupna i pogodna za sve veličine pasa. Ovaj proizvod će..
1.030,32 RSD
Brend: Beaphar
Služi za odvikavanje ljubimaca od neželjenih navika (griženje i grebanje nameštaja). Sadrži MNK, neškodljivu supstancu koja je neprijatna za ljubimce. Ljubimci će se kloniti delova nameštaja naprskanim ovim sprejom. Ovaj sprej za trening treba koristiti na nameštaju ili drugim predmetima kako bi se ..
1.049,76 RSD
Brend: Beaphar
Puppy trainer je posebno formulisan da omogući da obučite psa u kući da vrši nuždu na mesto koje vi odredite. Ne sadrži atraktante. Način upotrebe – staviti 5 do 10 kapi ovog sredstva i pustite štene da omiriše to mesto. Štene će uskoro shvatiti da je to mesto dozvoljeno za vršenje nužde. Primenite ..
1.100,30 RSD
Brend: VetPlanet
Gorak ukus ovog proizvoda odvraća životinje od griženja, žvakanja i lizanja zavoja, rana I promena na koži.  Proizvod je potpuno bezbedan, može se koristiti i kod mladih životinja. Preparat je isključivo za spoljašnju upotrebu.SASTAV: Denatonium benzoatDOZIRANJE: Isprskati željeno mesto, pritiskom n..
630,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)