Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Monge

Brend: Monge
MONGE Cat adult piletina 1.5kg Monge Natural Superpremium Adult sa piletinom je kompletna hrana za odrasle mačke koje borave i u zatvorenim prostorima i na otvorenom. Garantuje blagostanje vaše mačke zahvaljujući visokokvalitetnim hranljivim materijama, koje su rezultat istraživanja u Italiji. G..
1.176,65 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat Grill sos govedina za sterilisane mačke 85g Monge Cat Grill - Komadići teletine u želeu odlikuju se čvrstom teksturom i prijatnom aromom tipičnom za svežu ribu. Teleća jetra, delikatno i visoko probavljivo meso, prirodno je bogata esencijalnim vitaminima i oligo-elementima. Jetra pove..
83,94 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat Grill sos jagnjetina adult 85g Monge Cat Grill - Komadići jagnjetine u želeu odlikuju se čvrstom teksturom i prijatnom aromom tipičnom za kuvano meso. Novozelandska jagnjetina, glavni izvor životinjskih proteina, delikatna je i odlikuje se velikom hranjivom vrednosti i efikasna je u po..
83,94 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat Grill sos losos kitten 85g Monge Cat Grill - Komadići lososa u želeu odlikuju se čvrstom teksturom i prijatnom aromom tipičnom za ribu. Norveški losos, kao glavni sastojak, bogat je Omega-6 i Omega-3 masnim kiselinama i pomaže u održavanju dobrobiti kože i dlake. Dokozaheksaenska kisel..
83,94 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat Grill sos meso petlića za sterilisane mačke 85g Monge Cat Grill - Komadići mesa petlića u želeu odlikuju se čvrstom teksturom i prijatnom aromom tipičnom za pečenu piletinu. Petlić, kao glavni sastojak, je izvor proteina koji sadrži malo masti i holesterola. Takođe je odličan izvor vit..
83,94 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat Grill sos pastrmka za sterilisane mačke 85g Monge Cat Grill - Komadići pastrmke u želeu odlikuju se čvrstom teksturom i prijatnom aromom tipičnom za svežu ribu. Italijanska pastrmka, delikatno i visoko probavljivo meso, prirodno je bogata esencijalnim vitaminima i oligo-elementima. Jet..
83,94 RSD
Brend: Monge
MONGE cat grill sos skuša za starije mačke 85g Monge Grill Senior Cat Komadići u želeu koje odlikuje čvrsta tekstura i prijatna aroma tipična za ribu. Skuša iz Ekvadora prirodno je bogata masnoćama, posebno omega-3 masnim kiselinama. Ulje lososa takođe je bogato omega-3 masnim kiselinama, sa bl..
83,94 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat Grill sos zečetina adult 85g Monge Cat Grill - Komadići zečetine u želeu odlikuju se čvrstom teksturom i prijatnom aromom tipičnom za kuvano meso. Italijanski zec, glavni izvor životinjskih proteina, delikatan je i karakteriše ga velika hranljiva vrednost i probavljivost. Ulje lososa j..
83,94 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat Hairball 1.5kg Monge Natural Superpremium Hairball je kompletna hrana za odrasle mačke koje više od drugih trpe nakupljanje dlaka u stomaku. Garantuje blagostanje vaše mačke zahvaljujući visokokvalitetnim hranljivim materijama, koje su rezultat istraživanja u Italiji. Glavni sastojak je ..
1.317,48 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat hairball 400g Monge Natural Superpremium Hairball je kompletna hrana za odrasle mačke koje više od drugih trpe nakupljanje dlaka u stomaku. Garantuje blagostanje vaše mačke zahvaljujući visokokvalitetnim hranljivim materijama, koje su rezultat istraživanja u Italiji. Glavni sastojak je p..
439,47 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat Indoor 400g Monge Natural Superpremium Indoor je kompletna hrana za odrasle mačke koje žive u kući. Garantuje blagostanje vaše mačke zahvaljujući visokokvalitetnim hranljivim materijama, koje su rezultat istraživanja u Italiji. Glavni sastojak je piletina i obogaćeni su XOS (ksilo-olig..
421,97 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat kitten 400g Monge Natural Superpremium Kitten sa piletinom je kompletna hrana za mačiće uzrasta od 1 do 12 meseci. Garantuje blagostanje vaše mačke zahvaljujući visokokvalitetnim hranljivim materijama, koje su rezultat istraživanja u Italiji. Glavni sastojak je piletina i obogaćeni s..
459,88 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat Pačetina za sterilisane mačke 1.5kg Monge Natural Superpremium Monoprotein sa pačetinom za odrasle je kompletna i uravnotežena ishrana za odrasle mačke. Formulirano za dobrobit vaše odrasle mačke zahvaljujući svojim visokim hranljivim hranljivim materijama i dodatku vitamina E za podršku..
1.339,95 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat sterilised 400g Monge Natural Superpremium Sterilised je kompletna hrana za odrasle sterilisane mačke. Garantuje blagostanje vaše mačke zahvaljujući visokokvalitetnim hranljivim materijama, koje su rezultat istraživanja u Italiji. Glavni sastojak je piletina i obogaćeni su XOS (ksilo-ol..
380,27 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat Urinary 1.5kg Monge Natural Superpremium Urinary je potpuna dijetalna hrana bogata piletinom formulisana za smanjenje recidiva struvitskih kamena kod mačaka. Monge Natural Superpremium Urinary sadrži ksilo-oligosaharide za osiguranje crevne mikroflore, a formulu karakterišu svojstva zak..
1.264,78 RSD
Brend: Monge
MONGE Cat urinary 400g Monge Natural Superpremium Urinary je potpuna dijetalna hrana bogata piletinom formulisana za smanjenje recidiva struvitskih kamena kod mačaka. Monge Natural Superpremium Urinary sadrži ksilo-oligosaharide za osiguranje crevne mikroflore, a formulu karakterišu svojstva zakise..
388,04 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 96 (6 strana)