Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Moksi

Brend: Moksi
MOKSI 4x100gr preliv za mačke kitten piletina u sosu je kompletna hrana za mačiće. Sadrži komadiće piletine i obogaćena je vitaminima i mineralima neophodnih za zdravlje mačke. Jedan od glavnih sastojaka preliva su proteini životinjskog porekla. Sadrže taurin za kardiovaskularno zdravlje kao i za pr..
245,54 RSD
Brend: Moksi
MOKSI 4x100gr preliv za mačke losos žele je kompletna hrana za odrasle mačke. Sadrži komadiće lososa i obogaćena je vitaminima i mineralima neophodnih za zdravlje mačke. Jedan od glavnih sastojaka preliva su proteini životinjskog porekla. Sadrže taurin za kardiovaskularno zdravlje kao i za pravilno ..
245,54 RSD
Brend: Moksi
MOKSI 4x100gr preliv za mačke pačetina žele Preliv za odrasle mačke  Sa komadićima pačetine  84% sastojaka životinjskog porekla  Sadrži Taurin za kardiovaskularno zdravlje  Sa kalcijumom i fosforom  Bez šećera MOKSI Premium Quatro preliv je kompletna hrana za odrasle mačke. Sa..
245,54 RSD
Brend: Moksi
MOKSI 4x100gr preliv za mačke piletina žele preliv je kompletna hrana za odrasle mačke. Sadrži komadiće piletine i obogaćena je vitaminima i mineralima neophodnih za zdravlje mačke. Jedan od glavnih sastojaka preliva su proteini životinjskog porekla. Sadrže taurin za kardiovaskularno zdravlje kao i ..
245,54 RSD
Brend: Moksi
MOKSI 4x100gr preliv za mačke tuna u sosu je kompletna hrana za mačiće. Sadrži komadiće tune i obogaćena je vitaminima i mineralima neophodnih za zdravlje mačke. Jedan od glavnih sastojaka preliva su proteini životinjskog porekla. Sadrže taurin za kardiovaskularno zdravlje kao i za pravilno funkcion..
245,54 RSD
Brend: Moksi
MOKSI 4x100gr preliv za pse govedina u sosu Preliv za odrasle pse  Sa komadićima govedine  89% sastojaka životinjskog porekla  Sa vitaminima E i D3  Sa Cinkom  Bez šećera MOKSI Premium Quatro preliv je kompletna hrana za odrasle pse. Sadrži komadiće govedine u sosu. Obogaćen v..
245,54 RSD
Brend: Moksi
MOKSI 4x100gr preliv za pse jagnjetina žele  Preliv za odrasle pse  Sa komadićima jagnjetine  89% sastojaka životinjskog porekla  Sa vitaminima E i D3  Sa Cinkom  Bez šećera MOKSI Premium Quatro preliv je kompletna hrana za odrasle pse. Sadrži komadiće jagnjetine u želeu. Obog..
245,54 RSD
Brend: Moksi
MOKSI 4x100gr preliv za pse pačetina žele  Preliv za odrasle pse  Sa komadićima pačetine  89% sastojaka životinjskog porekla  Sa vitaminima E i D3  Sa Cinkom  Bez šećera MOKSI Premium Quatro preliv je kompletna hrana za odrasle pse. Sadrži komadiće pačetine u želeu. Obogaćen v..
245,54 RSD
Brend: Moksi
MOKSI 4x100gr preliv za pse piletina u sosu Preliv za odrasle pse Sa komadićima jagnjetine  89% sastojaka životinjskog porekla Sa vitaminima E i D3 Sa Cinkom Bez šećera MOKSI Premium Quatro preliv je kompletna hrana za odrasle pse. Sadrži komadiće piletine u sosu. Obogaćen vit..
245,54 RSD
Brend: Moksi
MOKSI  Hrana za mačke piletina/govedina/zečetina 20kg 30/10 Kompletna hrana za mačke * Sa piletinom, govedinom i zečetinom * 30 % proteina i 10% masti * Održava zdravlje creva * Sa taurinom za zdravlje srca Za zdravu kožu i sjajnu dlaku..
5.550,66 RSD
Brend: Moksi
MOKSI Konzerva za mačke sa divljači 415g Doziranje prema uputstvu na ambalaži. Hranu za pse služiti na sobnoj temperaturi, jednom otvorenu konzervu čuvati u frižideru do 2 dana. Čista i sveža voda treba biti uvek dostupna. Samo za životinje! Skladištenje: čuvati na hladnom i suvom mestu. Sastav: M..
119,73 RSD
Brend: Moksi
MOKSI Konzerva za mačke sa govedinom 415g Hranu za mačke služiti na sobnoj temperaturi, konzervu nakon otvaranja čuvati u frižideru do 2 dana. Preporuka za ishranu: pogledati na ambalaži. Samo za životinje! Skladištenje: čuvati na hladnom i suvom mestu. Sastav:  Meso i mesne prerađevine (govedine ..
119,73 RSD
Brend: Moksi
MOKSI Konzerva za mačke sa jetrom 415g Doziranje prema uputstvu na ambalaži. Hranu za pse služiti na sobnoj temperaturi, jednom otvorenu konzervu čuvati u frižideru do 2 dana. Čista i sveža voda treba biti uvek dostupna. Samo za životinje! Skladištenje: čuvati na hladnom i suvom mestu. Sastav:  Me..
119,73 RSD
Brend: Moksi
MOKSI Konzerva za mačke sa piletinom 415g Hranu za mačke služiti na sobnoj temperaturi, konzervu nakon otvaranja čuvati u frižideru do 2 dana. Preporuka za ishranu: pogledati na ambalaži. Skladištenje: čuvati na hladnom i suvom mestu. Sastav:  Meso i mesne prerađevine (piletine 4%), žitarice, riba..
119,73 RSD
Brend: Moksi
MOKSI Konzerva za mačke sa ribom 415g Hranu za mačke služiti na sobnoj temperaturi, konzervu nakon otvaranja čuvati u frižideru do 2 dana. Preporuka za ishranu: pogledati na ambalaži. Skladištenje: čuvati na hladnom i suvom mestu. Sastav:  Meso i mesne prerađevine (ribe 4%), žitarice, riba i ribl..
119,73 RSD
Brend: Moksi
MOKSI Konzerva za pse sa divljači 1240g Doziranje prema uputstvu na ambalaži. Hranu za pse služiti na sobnoj temperaturi, jednom otvorenu konzervu čuvati u frižideru do 2 dana. Čista i sveža voda treba biti uvek dostupna. Samo za životinje! Skladištenje: čuvati na hladnom i suvom mestu. Sastav: Me..
262,48 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 37 (3 strana)