Danas slavimo najveće blago sveta - decu! Iako je svaki dan njihov, danas se podsećamo da su njihova prava i potrebe uvek aktuelna tema. Na današnji dan 1959. godine Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je Deklaraciju o pravima deteta, a trideset godina kasnije i Konvenciju o pravima deteta, pa je jasno zašto je baš 20. novembar datum koji je postao najšire prihvaćen kao Svetski dan deteta. Unapređenje položaja dece predstavlja jednu od najvažnijih obaveza društva. Nažalost, mnogo dece se suočava sa siromaštvom, diskriminacijom i nema pristup obrazovnom ni zdravstvenom sistemu. Zato je danas posebno važno da se podsetimo da je to proces na kome se mora neprekidno raditi.

Bilo da smo u ulozi roditelja, tetke koja ispunjava sve želje, strica koji uvek donosi poklone, ili smo prosto okruženi decom - znamo da su deca najbolji čuvari onoga što često definišemo kao ‘magija’. Dečji pogled na svet, na prirodu i okolinu, potpuno neiskvaren i ispunjen nežnošću, ne može da ne omekša i najtvrđa srca. U deci možemo pronaći sve ono što smo kroz godine možda sami izgubili. Oni nas svakodnevno podsećaju šta je to što nikako ne smemo da zaboravimo - ljubav, brigu i nežnost. 

Naša dužnost je da na sve načine pokušamo da deci obezbedimo sigurno i zdravo okruženje kako bi sutra izrasli u dobre i srećne ljude. Naši najmlađi zaslužuju da im pružimo samo najbolje, jer njihova budućnost je i naša budućnost!

Važno je obezbediti kvalitetne proizvode mališanima, a Oliva se trudi da to omogući svima. Želimo da ti pomognemo u stvaranju najlepših i najslađih uspomena, jer poverenje se gradi od malih nogu. Zato danas možeš nabaviti sve što je neophodno za tvog mališana po nižim cenama!