Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Femibion 1 tbl 28 EVROPA LEK

Femibion 1 tbl 28 EVROPA LEK

Dijetetski suplement namenjen ženama koje planiraju trudnoću, kao i trudnicama do kraja 3. meseca trudnoće. Femibion 1 sadrži kombinaciju pravilno odabranih hranljivih materija, uključujući najvažnije mešavinu folata* (folna kiselina i Metafolin) i holina, kao i kompleks B vitamina, vitamine C, D i E, selen, jod i gvožđe. Osmišljen je posebno za fazu planiranja trudnoće i za prvo tromeseFOLNA KISELINA

 
Folati doprinose normalnom formiranju krvi, imaju ulogu u procesu deobe ćelije i rastu tkiva majke tokom trudnoće.

 
METAFOLIN® Direktno dostupan oblik folata koji telo ne mora da konvertuje.
 

HOLIN
Doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina, što je važno za različite životne faze, uključujući trudnoću. Potrebe za holinom su veće tokom trudnoće.
VITAMIN D3 Doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i igra ulogu u procesu deobe ćelije.
JOD

 
Doprinosi normalnoj proizvodnji tiroidnih hormona i normalnoj funkciji štitaste žlezde.
VITAMIN B1, B2 i BIOTIN Pomažu u održavanju normalnog energetskog metabolizma i normalnom funkcionisanju nervnog sistema.
VITAMIN B6, B12, NIACIN i PANTOTENSKA KISELINA

 
Doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.
VITAMIN C i SELEN Doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.
VITAMIN E Doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

 
GVOŽĐE Doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, smanjenju umora i iscrpljenosti.


Sastav

Sastav koji zadovoljava izmenjene potrebe žena u ranim fazama trudnoće (dodatak uravnoteženoj ishrani). Važno je obratiti pažnju na ishranu, pre nego što zatrudnite kao i tokom trudnoće kako biste obezbedili bebi najbolji mogući početak života. Generalno, važno je da vodite zdrav način života i jedete raznovrsne namirnice. Trudnice imaju povećanu potrebu za određenim hranjivim materijama, jer njima snabdevaju i plod tokom ovog perioda. Posebnu pažnju treba obratiti na adekvatan unos folata tokom ovog perioda.

Jedna tableta sadrži:  

Folna kiselina - 400 μg (od čega je 200 μg pteoril-mono- glutaminska kiselina i 200 μg METAFOLIN)

Vitamin B1 - 1,4 mg

Vitamin B2 - 1,4 mg

Vitamin B6 - 1,9 mg

Vitamin B12 - 4,5 μg

Vitamin B3 - 12,0 mg

Vitamin B7 - 40,0 μg

Vitamin B5 - 6,0 mg

Vitamin E - 4,8 mg

Vitamin D3 - 10,0 μg

Vitamin C - 55 mg

Jod - 150 μg

Selen - 26 μg

Gvožđe - 10,0 mg

Holin - 130,0 mg

Način primene

Uzimati 1 tabletu dnevno sa vodom, preporučljivo sa glavnim obrokom. Preporučuje se upotreba od trenutka planiranja, tokom trudnoće i sve do kraja 3. meseca.

Dodatne informacije

Jedno pakovanje sadrži 28 tableta.

Preparat ne bi trebalo da primenjuju oni koji boluju od tireoze i hipertireoze.

Ne sadrži gluten i laktozu.


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.