Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

PREMIL Herbal Gravidity G2 12kg

PREMIL Herbal Gravidity G2 12kg

Ishrana kuje i mužijaka u periodu pripreme za parenje, i u vreme parenja, a kasnije tokom graviditeta i laktacije kuje, presudna je da bi se dobilo brojno, zdravo i vitalno potomstvo. Time se obezbeđuje nesmetani rast i pravilan razvoj potomstva. Greške u ishrani se smatraju jednim od ključnih, ako ne i ključnim razlogom lošije reprodukcije koja se ogleda u privremenom sterilitetu ili smanjenju broja štenadi u leglu. Kvalitetnom i posebno prilagođenom ishranom obezbeduju se uslovi za stvaranje polnih hormona. Vitamini, minerali i aminokiseline neophodne su za nastanak većeg broja kvalitetnijih jajnih ćelija kako bi se povećala mogućnost nastanka većeg broja plodova. Takođe, treba obratiti pažnju na ishranu priplodnih mužijaka, pogotovo onih koji imaju veći broj parenja, a u cilju postizanja što boljeg kvaliteta i oplodne moći spermatozoida.Obrok kuja u periodu graviditeta mora da obezbedi adekvatan unos hranljivih materija za zadovoljavanje potreba kuja i omogućavanje normalnog rasta i razvoja ploda. Potrebe gravidnih kuja u energiji i drugim hranljivim elementima ne povećavaju se značajnije do poslednje trećine graviditeta, to jest do sedme nedelje graviditeta (42. dana graviditeta). Do tada potrebe kuje na nivou su uobičajenih potreba za održavanjem života. lz tog razloga potrebno je izbegavati preterano hranjenje u ranom graviditetu,jer bi to dovelo do smetnji pri štenjenju. U periodu posle 42. dana graviditeta dolazi do ubrzanog razvoja ploda,95% težine fetusa postiže se u ovom periodu. Ubrzani razvoja fetusa iziskuje povećano unošenje hranljivih sastojaka za 20 do 25%. Tada je kuji potrebno omogućiti pravilnu i količiinski obilniju ishranu, kako bi se plod kvalitetno razvijao a kuja uspešno pripremala za pravilno štenjenje i veoma zahtevan period laktacije. Nepravilna ishrana se smatra jednim od najčešćih uzročnika stečenog steriliteta pasa. Kod neuhranjenih kuja javlja se manji broj štenadi po leglu. Takode, takva štenad su slabo vitalna i manje otporna na bolesti. Ako u obroku nedostaju neke hranljive materije kuja će početi da troši sopstvene rezerve pri čemu dolazi do raznih poremećaja kod kuje i ploda, kao i do smanjenja proizvodnje i lučenja mleka.

Da bi se prevazišli ovi problemi i olakšalo parenje i pravilno odgajanje štenadi, Premilov stručni tim je ponudio dve nove hrane koje rešavaju najveći deo problema vezan za ishranu u ovom periodu. Hrane su dobile naziv Graviditet-1 (skraćeno G-1) i Graviditet-2 (skraćeno G-2).

G2 u pregledu:

Kompletno izbalansirana hrana koja je namenjena kujama od 42 dana graviditeta, kujama u periodu laktacije i štencima do mesec dana starosti. G2 je kompletna hrana snabdevena potrebnim makro i mikro elementima. Nije potrebno dodavati bilo kakve dodatke ishrani, kako se ne bi poremetio odnos optimalno ukomponovanih hranljivih materija.

Upotreba G2 hrane:

Kod kuja od 42 dana graviditeta i kasnije sve do štenjenja.Na taj način se omogućava snabdevanje fetusa svim potrebnim makro i mikro elementima kao i zadovoljavanje potreba u svim esencijalnim hranljivim materijama.

Kod kuja u periodu laktacije.Na taj način se utiče na povećano lučenje kvalitetnog mleka.

Kod prve prehrane štenadi, radi pravilnog formiranja crevne flore.Na taj način se sprečava stvaranje naslaga sala i dolazi do odličnog preduslova za dobar napredak i pravilan razvoj štenadi.

Sastav: proteini: 28%, masti: 18%, pepeo: 5,2%, celuloza: 2,2%, vlaga: 8%, kalcijum: 1,8%, fosfor: 1%, natrijum: 0,29%, Metabolička Energija: 16,9[MJ/kg].

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.