Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Premil

Brend: Premil
PREMIL Atlantic 15kg Kompletna hrana za jačanje imuniteta pasa, za osetljive i pse podložne alergijama. Bogata potrebnim makro i mikro elementima i žitaricama koje ne sadrže gluten. Namenjena za sve kategorije i veličine pasa, a zbog prisustva tune i pirinča naročito je dobra za pse koji imaju pr..
6.085,15 RSD
Brend: Premil
PREMIL Atlantic 1kg Kompletna hrana za jačanje imuniteta pasa, za osetljive i pse podložne alergijama. Bogata potrebnim makro i mikro elementima i žitaricama koje ne sadrže gluten. Namenjena za sve kategorije i veličine pasa, a zbog prisustva tune i pirinča naročito je dobra za pse koji imaju probl..
486,10 RSD
Brend: Premil
PREMIL Atlantic 3kg Kompletna hrana za jačanje imuniteta pasa, za osetljive i pse podložne alergijama. Bogata potrebnim makro i mikro elementima i žitaricama koje ne sadrže gluten. Namenjena za sve kategorije i veličine pasa, a zbog prisustva tune i pirinča naročito je dobra za pse koji imaju probl..
1.326,53 RSD
Brend: Premil
Konzervirana vlažna hrana namenjena mačkama. Sa ukusom govedine. Predstavlja kompletan i izbalansiran obrok. Obogaćena je svim neophodnim vitaminima i antioksidansima prirodnog porekla. Uputstvo za upotrebu: Servirati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja, držati do 2 dana u frižideru. Dnevna doza..
2.364,34 RSD
Brend: Premil
Konzervirana vlažna hrana namenjena mačkama. Sa ukusom piletine. Predstavlja kompletan i izbalansiran obrok. Obogaćena je vitaminima i antioksidansima prirodnog porekla. Uputstvo za upotrebu: Servirati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja, držati do 2 dana u frižideru. Dnevna doza može var..
107,70 RSD
Brend: Premil
PREMIL Dog beef paket konzervi 12 x 1240g Konzervirana vlažna hrana namenjena psima. Sa ukusom govedine.  Predstavlja kompletan i izbalansiran obrok. Obogaćena je vitaminima i antioksidansima prirodnog porekla. Uputstvo za upotrebu: Servirati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja, držati do 2 dan..
2.611,44 RSD
Brend: Premil
PREMIL Dog chicken paket konzervi 12 x 1240g Konzervirana vlažna hrana namenjena psima. Sa ukusom piletine. Predstavlja kompletan i izbalansiran obrok. Obogaćena je vitaminima i antioksidansima prirodnog porekla. Uputstvo za upotrebu: Servirati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja, držati do 2 d..
2.611,44 RSD
Brend: Premil
PREMIL Fancy 0,4kg Kompletna hrana za mlade i odrasle mačke svih vrsta i izbirljivog ukusa. Kvalitetno pileće i ćureće meso zadovoljiće ukus i najizbirljivijih mačaka. Dobro izbalansirane masti u kombinaciji sa potrebnim makro i mikro elementima obezbediće zdravu kožu, sjajnu dlaku i dovoljno ene..
180,38 RSD
Brend: Premil
PREMIL Fancy 10kg Kompletna hrana za mlade i odrasle mačke svih vrsta i izbirljivog ukusa. Kvalitetno pileće i ćureće meso zadovoljiće ukus i najizbirljivijih mačaka. Dobro izbalansirane masti u kombinaciji sa potrebnim makro i mikro elementima obezbediće zdravu kožu, sjajnu dlaku i dovoljno energi..
3.318,23 RSD
Brend: Premil
PREMIL Fancy 2kg Kompletna hrana za mlade i odrasle mačke svih vrsta i izbirljivog ukusa. Kvalitetno pileće i ćureće meso zadovoljiće ukus i najizbirljivijih mačaka. Dobro izbalansirane masti u kombinaciji sa potrebnim makro i mikro elementima obezbediće zdravu kožu, sjajnu dlaku i dovoljno energij..
786,71 RSD
Brend: Premil
PREMIL Herbal Gravidity G1 12kg lshrana kuje i mužijaka u periodu pripreme za parenje, i u vreme parenja, a kasnije tokom graviditeta i laktacije kuje, presudna je da bi se dobilo brojno, zdravo i vitalno potomstvo. Time se obezbeđuje nesmetani rast i pravilan razvoj potomstva. Greške u ishrani se ..
4.323,70 RSD
Brend: Premil
PREMIL Herbal Gravidity G2 12kg Ishrana kuje i mužijaka u periodu pripreme za parenje, i u vreme parenja, a kasnije tokom graviditeta i laktacije kuje, presudna je da bi se dobilo brojno, zdravo i vitalno potomstvo. Time se obezbeđuje nesmetani rast i pravilan razvoj potomstva. Greške u ishrani ..
4.465,70 RSD
Brend: Premil
PREMIL Herbal Puppy Maxi 12kg Posebno formulisana hrana za štenad velikih rasa u uzrastu od 5 nedelja starosti. Koristi se po prestanku korišćenja hrane G2. Sadrži jedinstvenu kombinaciju lekovitog bilja i biljnih ekstrakata sa ciljem optimalnog razvoja digestivnog trakta, očuvanja i pojačanja imun..
4.502,78 RSD
Brend: Premil
PREMIL Herbal Puppy Mini 12kg Posebno formulisana hrana za štenad malih rasa uzrasta od 5 nedelja starosti. Koristi se po prestanku korišćenja hrane G2. Sadrži jedinstvenu kombinaciju bilja i biljnih ekstrakata sa ciljem optimalnog razvoja digestivnog trakta, očuvanja i pojačanja imuniteta kod šten..
4.562,91 RSD
Brend: Premil
PREMIL Junior 15kg Kompletna hrana za štenad velikih rasa i veličina kao i za sve mlade pse. Bogata potrebnim makro i mikro elementima. Dobro izbalansiran aminokiselinski sastav sa kvalitetnim masnim kiselinama i prirodnim fruktooligosaharidima i mananooligosaharidima omogućava odličnu iskoristivos..
3.906,67 RSD
Brend: Premil
PREMIL Junior 1kg Kompletna hrana za štenad velikih rasa i veličina kao i za sve mlade pse. Bogata potrebnim makro i mikro elementima. Dobro izbalansiran aminokiselinski sastav sa kvalitetnim masnim kiselinama i prirodnim fruktooligosaharidima i mananooligosaharidima omogućava odličnu iskoristivost..
312,11 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 70 (5 strana)