Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

A-Derma

Brend: A-Derma
Cutalgan umirujući sprej ublažava neugodne senzacije na koži tako što Peruanska lijana deluje direktno na receptore za bol na nervnim završecima, a izdanak Rhealba zobi preko flavonoida deluje na zaustavljanje zapaljenskog  procesa i na taj način indirektno sprečava bol. Cutalgan ultraumirujući spr..
1.987,08 RSD
Brend: A-Derma
Obnavljajuća krema sa ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi i Cu-Zn. Olakšava, obnavlja i pročišćava. Za iritiranu i oštećenu kožu. Umirujuća, obnavljajuća i pročišćavajuća nega za iritiranu (crvenilo, zatezanje, svrab, ljuskanje) i oštećenu kožu. Idealna za manje, svakodnevne dermatološke probleme cel..
2.466,26 RSD
Brend: A-Derma
Krema namenjena za iritiranu i oslabljenu kožu s crvenilom, zatezanjem ili ljuskanjem. Iritacije ruku i oko usta, suva područja, pelenski osip, iritacije povezane s dojenjem. Novorođenčad, odojčad, deca, odrasli. Za lice, telo, intimna područja. Uravnotežujuća i antiiritacijska prirodna nega kože..
1.571,53 RSD
Brend: A-Derma
Ekstrakt Rhealba ® zobi obnavlja zaštitni hidrolipidni sloj, štiti i umiruje kožu. Dobro se podnosi, ne izaziva dodatne iritacije. Bez sapuna. Bez parabena. Bez parfema. Bez boje...
2.195,54 RSD
Brend: A-Derma
Kompletna linija proizvoda za higijenu i negu koja sadrži ekstrakt Rhealba® zobi, prirodni aktivni sastojak biljnog porekla, koji svakodnevno umiruje i obnavlja osetljivu kožu lica i tela dece i odraslih. Delovanje: Nežno čisti osetljivu kožu, ne isušuje, poštuje ravnotežu hidrolipidnog filma i pH ..
852,77 RSD
Brend: A-Derma
Za masažu ožiljaka i strija, oštećene kože nakon epitelizacije kod koje postoji rizik od nastanka ožiljka. Svojim ekskluzivnim patentiranim sastojkom, CICAHYALUMIDOM, ovo masažno gel-ulje poboljšava izgled ožiljaka i strija i trenutno i dugotrajno umiruje. Ostavlja vlažni, nemasni, neljepljivi za..
2.490,62 RSD
Brend: A-Derma
Zahvaljujući prirodnom ekstraktu mačje kandže i ekskluzivnom patentiranom sastojku, Cicahyalumidu, formula ima trostruko delovanje: hidrira i podstiče brzo i estetsko obnavljanje kože, pomaže u smanjivanju pojave tragova na koži, dugotrajno umiruje neugodne senzacije na koži.  Odojčad, deca i odrasl..
3.404,30 RSD
Brend: A-Derma
Krema za negu oslabljene kože nakon površinskih dermatoloških postupaka i za površinska epidermalna stanja koja mogu ostaviti ožiljke. Ispitano nakon pilinga, nakon lasera i na reepiteliziranoj tetoviranoj koži. Upotreba: Namenjeno za bebe, decu i odrasle. Naneti na čistu kožu lica, tela i spolja..
2.490,62 RSD
Brend: A-Derma
Krema za negu oslabljene kože nakon površinskih dermatoloških postupaka i za površinska epidermalna stanja koja mogu ostaviti ožiljke. Ispitano nakon pilinga, nakon lasera* i na reepiteliziranoj tetoviranoj koži. Zahvaljujući prirodnom ekstraktu mačje kandže i ekskluzivnom patentiranom** aktivnom s..
2.613,80 RSD
Brend: A-Derma
Umiruje kožu, ublažava iritacije, zahvaljujući ekstraktu izdanaka Rhealba® zobi. Vlaži i smanjuje suvoću kože i obnavlja zaštitni hidrolipidni sloj zahvaljujući Filaxerinu® (kombinacija materija koja podstiče sintezu filagrina i omega 6 masnih kiselina). Svakodnevna nega atopične i intenzivno suv..
3.236,46 RSD
Brend: A-Derma
A-DERMA Exomega Control gel za pranje 2u1 200ml Emolijentni gel za čišćenje 2u1. Za suvu kožu sklonu atopiji. Protiv svraba. Odojčad, deca. Nežno čisti lice, telo i kosu. Hrani i umiruje suvu kožu sklonu atopiji. Može da se koristi za tuširanje ili za kupanje. Ne iritira oči. Bez sapuna. Fiziološk..
1.867,97 RSD
Brend: A-Derma
A-DERMA Exomega Control gel za pranje 2u1 500ml Emolijentni gel za čišćenje 2u1. Za suvu kožu sklonu atopiji. Protiv svraba. Odojčad, deca. Nežno čisti lice, telo i kosu. Hrani i umiruje suvu kožu sklonu atopiji. Može da se koristi za tuširanje ili za kupanje. Ne iritira oči. Bez sapuna. Fiziološk..
2.938,67 RSD
Brend: A-Derma
Exomega mleko: emolijentno mleko namenjeno dnevnoj nezi atopične i vrlo suve kože (bebe, deca, odrasli). Hipoalergeno. Umiruje iritaciju kože zahvaljujući ekstraktu izdanaka Rhealba® zobi. Vlaži i smanjuje suvoću kože i obnavlja zaštitni hidrolipidni sloj zahvaljujući Filaxerinu® (kombinacija mat..
2.994,16 RSD
Brend: A-Derma
Emolijentni penušavi gel za suvu kožu sklonu atopiji. Protiv svraba. Odojčad, deca, odrasli. Bez sapuna, bez mirisa. Nežno čisti suvu kožu sklonu atopiji, umiruje i štiti od suvoće. Može da se koristiti za tuširanje ili za kupanje. Odgovarajući pH doprinosi poštovanju prirodnih odbrambenih mehaniza..
2.829,02 RSD
Brend: A-Derma
A-derma Exomega Control sprej 200ml Emolijentni sprej za negu suve kože sklone atopiji. Umiruje svrab. Trenutno umiruje suvu i kožu sklonu ekcemima. Kontroliše osećaj nadraženosti koji je uzrokovan suvoćom kože. Bez parfema..
2.896,70 RSD
Brend: A-Derma
Exomega ulje za tuširanje je namenjeno dnevnoj higijeni atopične i vrlo suve kože (bebe, deca, odrasli). Za upotrebu pri tuširanju. Isprati i kožu osušiti tapkanjem, bez trljanja. Može se koristiti i kao kupka, uz obavezno ispiranje kože posle kupanja. Nežno čisti kožu (garantovano ne sadrži s..
1.832,77 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 21 (2 strana)