Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Coliprev kapi 15ml VIVAX

Coliprev kapi su potpuno prirodne, sadrže enzim laktazu ekstrahovanu iz gljivice Aspergillus Orizae koja je izvor biološki aktivne laktaze koja je stabilna. Mnogo beba privremeno pati od nedovoljne proizvodnje enzima laktaze pa se javlja privremena intolerancija na laktozu, koja je povezana sa grčevima kod beba. Nesvarena laktoza koja prolazi kroz creva izaziva nadimanje, napetost, grčeve u stomaku i dijareju. Dodavanjem enzima laktaze u mleko sprečava se pojava ovih simptoma. Coliprev je potrebno koristiti prilikom hranjenja deteta, najčešće samo u prva 3-4 meseca života, u vreme kada još uvek nije dovoljno stvaranje enzima laktaze u digestivnom sistemu bebe.

Delovanje

Coliprev kapi za bebe razgrađuju laktozu u mleku na jednostavnije šećere koji su bebi lakši za varenje, pre nego što se dojenje odnosno hranjenje bebe završi i na taj način sprečavaju nastanak grčeva.

Sastav

Enzim laktaza

Način primene

Dojenje: pred samo dojenje se adekvatna količina kapi ukapava u unapred sterilisanu kašičicu i daje direktno u usta deteta.

Primena sa adaptiranom mlečnom formulom: adekvatna količina kapi se ukapava u pripremljenu mlečnu formulu.

Dodatne informacije

Pakovanje: bočica 15ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.